50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 09, 2011 23:11 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

Udało się, udało ;) Ale Misia coś sika tam, gdzie nie trzeba :|

Złapana wczoraj kotka- masakra. 8O Musiała tak rzucać się w transporterze, że wywaliła kraty 8O Dziś próbowaliśmy ją złapać- nie dało rady :( Jutro jeszcze będziemy myśleć, co tu wykombinować. Ale zauważyłam, że jeszcze kotkę ssają maluchy... 8O

60zł zostawiłam Gosi na maluszki. Jednemu leci ropka z oczu, ale jakiejś masakry raczej nie ma. Tylko on coś osowiały jest :(

40zł- tyle za paliwo, dojazd na sterylkę z dwoma kiciami.

Dodatkowo nie odebrałam z konta 100zł, które jeszcze zalegam mamie i 80zł sobie. 20zł musiałam wziąć, bo było mi niestety bardzo potrzebne. Ja mogę jeszcze trochę poczekać, ale mamię muszę oddać najlepiej jak najszybciej :(

Na koncie jest 100zł na sterylkę kici od Pani Marii i do tego 31,33zł na inne wydatki..... edit: i jeszcze jakieś 60zł w portfelu :) a te inne wydatki to: jeszcze 20zł do sterylki, chociaż 30zł za pierwszą wizytę u weta kotki Suzi; kotka poszła do DS zupełnie bez żadnej wizyty u weta i umówiłam się z domkiem, że zrzucimy się po połowie, 40zł za paliwo, bo jeszcze nie przelałam nic Ani :( bo po prostu nie mam :( W dodatku szykuje się kolejna podróż, chciałam koty X chociaż odrobaczyć, ale pewnie nic z tego :( a do tego dochodzi jeszcze Myszka, która je min. 1 puszkę Hillsa a/d dziennie a to koszt 10zł jedna puszka. Potrzebny bardzo jest jej też Bezo-pet.

Także na razie muszę przystopować, chociaż na sterylki czekają kotki :( w tym jedna nie wiem, czy czasem nie jest znowu kotna :(

Mam nabywcę na karmę, ale teraz muszę się zabrać za wysłanie jej :|
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw lis 10, 2011 6:36 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

kinia098 pisze:Udało się, udało ;) Ale Misia coś sika tam, gdzie nie trzeba :|

Złapana wczoraj kotka- masakra. 8O Musiała tak rzucać się w transporterze, że wywaliła kraty 8O Dziś próbowaliśmy ją złapać- nie dało rady :( Jutro jeszcze będziemy myśleć, co tu wykombinować. Ale zauważyłam, że jeszcze kotkę ssają maluchy... 8O

60zł zostawiłam Gosi na maluszki. Jednemu leci ropka z oczu, ale jakiejś masakry raczej nie ma. Tylko on coś osowiały jest :(

40zł- tyle za paliwo, dojazd na sterylkę z dwoma kiciami.

Dodatkowo nie odebrałam z konta 100zł, które jeszcze zalegam mamie i 80zł sobie. 20zł musiałam wziąć, bo było mi niestety bardzo potrzebne. Ja mogę jeszcze trochę poczekać, ale mamię muszę oddać najlepiej jak najszybciej :(

Na koncie jest 100zł na sterylkę kici od Pani Marii i do tego 31,33zł na inne wydatki..... edit: i jeszcze jakieś 60zł w portfelu :) a te inne wydatki to: jeszcze 20zł do sterylki, chociaż 30zł za pierwszą wizytę u weta kotki Suzi; kotka poszła do DS zupełnie bez żadnej wizyty u weta i umówiłam się z domkiem, że zrzucimy się po połowie, 40zł za paliwo, bo jeszcze nie przelałam nic Ani :( bo po prostu nie mam :( W dodatku szykuje się kolejna podróż, chciałam koty X chociaż odrobaczyć, ale pewnie nic z tego :( a do tego dochodzi jeszcze Myszka, która je min. 1 puszkę Hillsa a/d dziennie a to koszt 10zł jedna puszka. Potrzebny bardzo jest jej też Bezo-pet.

Także na razie muszę przystopować, chociaż na sterylki czekają kotki :( w tym jedna nie wiem, czy czasem nie jest znowu kotna :(

Mam nabywcę na karmę, ale teraz muszę się zabrać za wysłanie jej :|

Kinga wysyłaj jak najszybciej. Sama widzisz, że kasa szybko wypływa. :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw lis 10, 2011 9:04 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

kinia098 pisze:Także na razie muszę przystopować, chociaż na sterylki czekają kotki :( w tym jedna nie wiem, czy czasem nie jest znowu kotna :(

Pisz do Kasy Kastracyjnej, aborcyjne mają pierwszeństwo :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 10, 2011 12:45 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

witam widzę że was los nie oszczedza :1luvu:
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Czw lis 10, 2011 22:09 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

XAgaX- kompletnie zapomniałam o KK ! :D Zaraz odszukam wątek i się zgłoszę :)

W sobotę Kinga będzie inspektor :mrgreen: o ile zda :ryk:

edit:
Wydałam dziś na Myszkę 100zł :( Dziś zostawiłam 50, jutro donoszę drugą połowę. 70zł dałam za tubę Bezo-petu i 30zł za 3 puszki Hillsa a/d :( Na szczęście podratowała nas Agnieszka z FB wysyłając 70zł :1luvu: :1luvu: Właśnie zabieram się do przelewu za paliwo- 40zł.

aa! i zapomniałam jeszcze o jednym :) uciekinierkę udało mi się szybko i sprawnie wrzucić znowu do transportera :) Miała być dziś sterylizowana, ale niestety wczoraj zauważyłam, że maluchy ją jeszcze ciągną... wet powiedział, że trzeba odczekać około tygodnia. Dlatego kicię zabrała do siebie Pani Maria. Nie wiem, czy kici spodoba się zamknięta przestrzeń, brak wolności i inne obce koty, ale przecież zawsze, w razie co, może wrócić na miejsce. No nic, trzymajcie kciuki :ok:

edit2:
Potrzebna osóbka do wizyty przed adopcyjnej w Toruniu :D :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt lis 11, 2011 15:25 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

kinia098 pisze:W sobotę Kinga będzie inspektor :mrgreen: o ile zda :ryk:

Trzymam kciuki!
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Pt lis 11, 2011 21:41 Re: 50kotów Darłowo- potrzebna osoba do wizyty p.a w Toruniu !

dziewczyny -rozsyłajcie prosze i podbijajcie :roll:
trzeba tam jakoś pomóc
:roll: viewtopic.php?f=1&t=135485
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lis 12, 2011 11:26 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

Karena pisze:

Trzymam kciuki!

ja też :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob lis 12, 2011 12:08 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

XAgaX pisze:
Karena pisze:

Trzymam kciuki!

ja też :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

no masz! :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lis 12, 2011 12:09 Re: 50kotów Darłowo- jak zawsze potrzebne tymczasy :(

kinia098 - jak przeczytałam tytuł wątku to się zdziwiłam ze Ci tymczasów brakuje :D :D :D :D :D :D dopiero po chwili dotarło do mnie, że pewni chodzi o dt :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lis 12, 2011 16:01 Re: 50kotów Darłowo- jak zawsze potrzebne tymczasy :(

Kinga jest inspektor. :)

Dyktatura

Post » Sob lis 12, 2011 18:11 Re: 50kotów Darłowo- jak zawsze potrzebne tymczasy :(

Nie TOZu.
Kinga jest Młodszy Inspektor w Stowarzyszeniu Przyjaciół Schroniska " Kundelek" w Koszalinie.

Dyktatura

Post » Sob lis 12, 2011 18:13 Re: 50kotów Darłowo- jak zawsze potrzebne tymczasy :(

Dyktatura pisze:Nie TOZu.
Kinga jest Młodszy Inspektor w Stowarzyszeniu Przyjaciół Schroniska " Kundelek" w Koszalinie.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]