Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Znowu dyżuruję praktycznie cały weekend, z wyjątkiem jutrzejszego poranka.
Dzisiaj rano w kociarni spokój, Zyta się mizia, o Ginie nawet nie wspomnę, bo ona to najchętniej cały czas dawałaby się głaskać.
Maluchy w klatce pokichują, dałam im (i całemu cat-roomowi też) betaglukan do mokrego. Katki oczko lepiej. Syrena wyje, jeśli zbliży się do niej jakiś inny kot![]()
Wieczorem przeniosę Zytę do klatki w cat-roomie, niech się przyzwyczaja do widoku kotów, bo niedługo przecież będzie wypuszczona.
annakreft pisze:Mieszelino może ja wezmę niedzielę wieczorem sama ? oba wieczory sobie zarezerwowałam -dzisiaj będę wieczorem na obiecane mizianie kociastych
miszelina pisze:Znowu dyżuruję praktycznie cały weekend, z wyjątkiem jutrzejszego poranka.
Dzisiaj rano w kociarni spokój, Zyta się mizia, o Ginie nawet nie wspomnę, bo ona to najchętniej cały czas dawałaby się głaskać.
Maluchy w klatce pokichują, dałam im (i całemu cat-roomowi też) betaglukan do mokrego. Katki oczko lepiej. Syrena wyje, jeśli zbliży się do niej jakiś inny kot![]()
Wieczorem przeniosę Zytę do klatki w cat-roomie, niech się przyzwyczaja do widoku kotów, bo niedługo przecież będzie wypuszczona.
mahob pisze:
Jakieś dyspozycje dla mnie na rano są?
Kocuria pisze:dobra, będę dzielną dziewczynką i wezmę kocivent
Tweety pisze:Kocuria pisze:dobra, będę dzielną dziewczynką i wezmę kocivent
no i bardzo się cieszęskompletujesz sobie załogę czy trzeba Ci w tym pomóc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, elmas, Google [Bot] i 126 gości