Kociara82 pisze:nie znalam Misi, ale zaswiece [*]
dziękuję w imieniu Misi i moim
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:nie znalam Misi, ale zaswiece [*]
Kociara82 pisze:nie ma za co... widze, ze ta milosc nie umrze nigdy i choc zycie toczy sie dalej, choc masz teraz Milcie, to o Misi nie zapomnisz nigdy, zawsze zostanie dla niej miejsce w Twoim sercu.
ula-misia pisze:Kociara82 pisze:nie ma za co... widze, ze ta milosc nie umrze nigdy i choc zycie toczy sie dalej, choc masz teraz Milcie, to o Misi nie zapomnisz nigdy, zawsze zostanie dla niej miejsce w Twoim sercu.
tak i te ostatnie sekundy jej życia w moich ramionach, pożegnalne spojrzenie wielkimi oczami, westchnienie, zsiusianie i ....bezwładne oparcie się jej łepeczka na moim ramieniu
tego się nie zapomina
zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:Kociara82 pisze:nie ma za co... widze, ze ta milosc nie umrze nigdy i choc zycie toczy sie dalej, choc masz teraz Milcie, to o Misi nie zapomnisz nigdy, zawsze zostanie dla niej miejsce w Twoim sercu.
tak i te ostatnie sekundy jej życia w moich ramionach, pożegnalne spojrzenie wielkimi oczami, westchnienie, zsiusianie i ....bezwładne oparcie się jej łepeczka na moim ramieniu
tego się nie zapomina
![]()
![]()
![]()
trzymaj się Uleńko
zwierzak08 pisze:Cześć Kocia i Ludzka laseczko
ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:Cześć Kocia i Ludzka laseczko
Cześć Asieńko![]()
![]()
![]()
z tą laseczką to przesadziłaś-może Miłeczka ale ja
zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:Cześć Kocia i Ludzka laseczko
Cześć Asieńko![]()
![]()
![]()
Oj tam, oj tam
ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:Cześć Kocia i Ludzka laseczko
Cześć Asieńko![]()
![]()
![]()
Oj tam, oj tam
nooooooooooo-mocno nagięłaś mnie do laseczki, długo musiałabym się odchudzać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 173 gości