Cudne są oba, chociaż ten drugi dosyć brzydki

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mój to już ponad 10latek i dalej potwora unika i spogląda z obawąLiwia_ pisze:Małe kotki zobaczyły dziś najstraszniejszą rzecz na świecie. Potwora, monstrum... Gdy potwór zaczął hałasować głupolki uciekły w popłochu, schowały się w łazience i bardzo groźnie fuczały. Teraz odsypiają koszmarny stres. Odkurzacz już schowany
Moje dorosłe też unikają - przy okazji odkurzania dziwnie się dematerializująTanundA pisze:mój to już ponad 10latek i dalej potwora unika i spogląda z obawąLiwia_ pisze:Małe kotki zobaczyły dziś najstraszniejszą rzecz na świecie. Potwora, monstrum... Gdy potwór zaczął hałasować głupolki uciekły w popłochu, schowały się w łazience i bardzo groźnie fuczały. Teraz odsypiają koszmarny stres. Odkurzacz już schowany![]()
Mały bohater, jak nicAnda pisze:A mój mały tymczasik, staje za nogami operatorki potwora i ciekawie wygląda na potwora.
Mała1 pisze:bardzo się cieszę, bo z tego co wiem domek bardzo, bardzo fajny
CheshireCat1 pisze:Mała1 pisze:bardzo się cieszę, bo z tego co wiem domek bardzo, bardzo fajny
Musi byc fajny, skoro bierze takie male paskudztwa
Ciesze sie, powodzenia dzieciaki!
Ano, domek jest bardzo odważny - adhd maluchów nasila się z każdym dniem, to prawdziwe dzieci szatanaCheshireCat1 pisze:Musi byc fajny, skoro bierze takie male paskudztwa
Oj, strasznieCheshireCat1 pisze:Nie ma nic gorszego niz kocieta z adhddomek pewnie nie zdaje sobie sprawy... Twoje koty odetchna z ulga jak szatany sie wyprowadza. Bedziesz za nimi tesknic, co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości