Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia04051987 pisze:nie rozumiem tylko dlaczego mam zmienic weta??uwazam ze ten jest dobry chodze do nich od zawsze i pomagaja
kasia04051987 pisze:kasia04051987 pisze:z woda jest gorzej ma ja stale w misce natomiast pije tyle co zawsze:/.....mysle ze tak jak ktos napisal moze to przez stres ktory towarzyszy mu napeno gdyz mam na tymczasie kotka malego.za wszystkie rady dziekuje i biore je gleboko do serca:)
po za tymdo tego wszystkiego wczoraj zaplacilam za weta112zl<bo byl dzien wolny idzis sie szykuje50......:O kase zalatwilam ale ciezko....kot przez noc nic siku nie zrobil rano przymnie wysikal troche wiecej
kasia04051987 pisze:tak ale nie wydaje mi sie aby on popełnil jakies bledy po 1dniu....jesli chodzi o dzis ok zobaczymy co powie i bedzie mozna o tym porozmawiac....wczoraj z pierwszych ogledzin wyszlo tak a nie inaczej ....dzis skoro kot zrobil nie duzo moze zaleci jakies badania....zobaczymy po 14 zdam realcje:)
taizu pisze:kasia04051987 pisze:tak ale nie wydaje mi sie aby on popełnil jakies bledy po 1dniu....jesli chodzi o dzis ok zobaczymy co powie i bedzie mozna o tym porozmawiac....wczoraj z pierwszych ogledzin wyszlo tak a nie inaczej ....dzis skoro kot zrobil nie duzo moze zaleci jakies badania....zobaczymy po 14 zdam realcje:)
PcimOlki pisał Ci, jakie błędy popełnił wet wlaśnie pierwszego dnia.
Robił USG czy niezaleganie moczu stwierdził macając kota? Chodziło mu o to, że nie ma najgorszego -czyli że cewka moczowa nie jest zatkana kamieniem/piaskiem, ale jeśli tylko macał, to piasek w pęcherzu może być, tylko że akurat nie zatyka cewki na amen
Powinny też być zrobione podstawowe badania krwi, żeby stwierdzić, czy to nie nerki na przykład
Nie piszemy,że wet jest zly, tylko, że akurat w tym wypadku postąpił nienajlepiej. Nie musimy go znać - oceniamy konkretne decyzje.
Dla pocieszenia - mnie to raczej wygląda na FIC na tle stresu. Miałam kotkę z tym problemem i przez 10 lat weci nie mogli się poznać, a zwierzak po każdej stresowej sytuacji sikał żywą krwią i to po całym mieszkaniu, bo kuwetę kojarzył z bólem
Alienor pisze:z podanych leków rozszyfrowałam tylko TOLFINE - to lek przeciwgorączkowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 140 gości