Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2011 9:48 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Joanna3113 na wątku J.D z Sokółki jest oferta sprzedaży klatki łapki o której rozmawiałaś z TOZ.Pytałam o cenę i wtedy moze byś zobaczyła i porozmawiała czy TOZ moźe ja zakupić .Tylko czy oni nie będą potrzebować na to faktury?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt lis 11, 2011 17:44 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Byłam dzisiaj pod schroniskiem niestety nie udało mi się wejść i nie wiem co z maluchem. :cry:

horacy 7

Post » Pt lis 11, 2011 18:06 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Ojej...
Czyli nic nie wiadomo :( .

Basiu czy na ten bazarek na dogo to jest do przekazania tylk jedna reklamówka koloru białego?
Przepraszam, że pytam, ale jestem już tak zakręcona, że chcę się upewnić. :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lis 11, 2011 18:41 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

meksykanka pisze:Ojej...
Czyli nic nie wiadomo :( .

Basiu czy na ten bazarek na dogo to jest do przekazania tylk jedna reklamówka koloru białego?
Przepraszam, że pytam, ale jestem już tak zakręcona, że chcę się upewnić. :oops:

Tak Zosiu duża biała reklamówka z ciuchami.

horacy 7

Post » Pt lis 11, 2011 18:58 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Już przekazana...

Pan sam przyjechał, bo okazało się, że świetnie zna naszą okolicę i mieszka relatywnie niedaleko.

Renifera jeszcze nie ma ale jedzie :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lis 11, 2011 22:29 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

:ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Sob lis 12, 2011 1:16 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Jestem, wróciłam, czytam, nadrabiam zaległości :D
po_prostu_kaska

Post » Sob lis 12, 2011 1:41 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Fotka karmy, która trafiła do Szczytna

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
po_prostu_kaska

Post » Sob lis 12, 2011 9:24 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Chciałam bardzo podziękować Kasi za zgłoszenie naszego schroniska i wygranie karmy dla psów.
Kasiu dziękuję serdecznie. :1luvu:

horacy 7

Post » Sob lis 12, 2011 9:42 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Basia, bo się zawstydzę :oops: Tak niewiele było trzeba. Cieszę się bardzo, że się udało :ok:
po_prostu_kaska

Post » Sob lis 12, 2011 18:52 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Wrócilyśmy z Joanną z Olsztyna ,moi chłopcy zaszczepieni.Bura koteczka z DT w Olsztynie miała przegląd i odrobaczona bo mocno zarobaczona na szczepienie trzeba wiec poczekać.Koty z lasu zaszczepione i odrobaczone.Największy problem jest z koteczka którą Joanna zabrała na przegląd z działek kotka słabo jadła i miała duży miękki brzuszek.Kotka ma duża przepuklinę która zagraża jej życiu.Nie może wrócić na działki bo gdy dojdzie do uwięźnięcia przepukliny i martwicy jelita koteczka umrze w męczarniach.Została więc u Asi której w ciągu kilku tygodni spadly na głowę trzy tymczasy.Musimy uzbierac na operację ,dzisiaj kotka została odrobaczona ,później szczepienie i operacja. :ok:

horacy 7

Post » Sob lis 12, 2011 20:10 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Kicia jest tak zestresowana, wcisnęła się za lodówkę i nie ma zamiaru wychodzić.
joanna3113

Post » Sob lis 12, 2011 20:12 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

joanna3113 pisze:Kicia jest tak zestresowana, wcisnęła się za lodówkę i nie ma zamiaru wychodzić.

przy samej szczelinie postaw miseczkę z mokra karmą i drugą z suchą, miseczkę z wodą jak najbliżej, w kuchni niech będzie kuweta i wyjdź z kuchni i zamknij drzwi. Daj jej czas, bądź cierpliwa. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lis 12, 2011 20:17 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Dziękuję, nigdy nie miałam dzikiego kota i tak mi jej szkoda.
joanna3113

Post » Sob lis 12, 2011 20:29 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Tuptuś i Atomek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]