Koszatniczki szukają DS.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2011 20:57 Re: Koszatniczki szukają DS.

Legnica-Ilość zgadza się :)

Więc czekam na dalsze informacje. I już zaczynam załatwiać jedzenie dla koszatniczek :) Bo takie stado, to pewnie sporo je.
A może ktoś z miauowiczów będzie chciał wspomóc kosze? I jedzeniem i pewnie finansami, bo przecież wizyta Legnicy u weta też pewnie będzie płatna.
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Pt lis 11, 2011 21:01 Re: Koszatniczki szukają DS.

Raczej nie,wet też człowiek,za samo okreslenie płci raczej mnie nie skasuje.
Ale musze koniecznie kupic kawałek gestej siatki na klatkę,obawiam sie ze maluszki mogą powyłazić a w domu kotów nie brakuje.
No i gdyby trzeba było posiłkować sie przesyłkami kurierskimi to też wydatki będą.Jakieś zarełko malcom trzeba sprawić,bo pewnie parę dni u mnie pobedą.
Pomoc bardzo mile widziana :oops:
Legnica

Post » Pt lis 11, 2011 21:04 Re: Koszatniczki szukają DS.

Muszę jeszcze poczytac w czym bezpiecznie takie gryzonie przewozić?
Jak nie urok to przemarsz wojsk :|
Legnica

Post » Pt lis 11, 2011 21:16 Re: Koszatniczki szukają DS.

gdybyś miała transport do Wro,to niedługo Minka z Degu mogła kilka koszy wziąć.
spróbuj skombinować z zoologicznego sklepu tekturowe przenoski-na długą trasę na pewno się nie nadadzą,ale na godzinę...
mam faunarium,ale nie wiem jakby Ci przekazać.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pt lis 11, 2011 21:20 Re: Koszatniczki szukają DS.

Legnica- myszoskoczki hodowczyni, od której je kupowałam, przewozi na dłuższych trasach w takich dużych, plastikowych wiaderkach, zamykanych od góry, z uszami i z dziurami na powietrze. Nie wiem tylko, czy koszatniczka się nie przegryzie? Tu trzeba zapytać koszoposiadaczy o to.

sebriel

Post » Pt lis 11, 2011 21:22 Re: Koszatniczki szukają DS.

Faunarium-a co to takiego? :oops:
Do Wrocławia transport najłatwiej znaleźć,w najgorszym razie sama mogę pojechać,a koszatniczki w polarku,w transporterze kocim,albo w transporterze iw pudełku i w polarku,czy jakos tak.
Żeby nie zmarzły.
Czy jedzie z nami jakiś fan koszatniczek?!
Bardzo brakuje mi doswiadczenia.
Legnica

Post » Pt lis 11, 2011 21:25 Re: Koszatniczki szukają DS.

Cioteczki,przede wszystkim bardzo dziękuje za pomoc.
A poza tym,prosze wstrzymajcie sie ze wszelkimi wydatkami do czasu az malce bedą u mnie,dopiero wtedy bedę na 100% pewna ze sa i ze do domów,tak czy inaczej, jadą.
Legnica

Post » Pt lis 11, 2011 21:35 Re: Koszatniczki szukają DS.

Legnica,jest DT w Namysłowie,szkoda że Cię nie ma na Degu,żebyś się skontaktowała.
grunt,żeby można je było odebrać we Wro,to do Namysłowa już dojadą...

faunarium to plastikowe akwarium z pokrywką z otworami.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Post » Pt lis 11, 2011 21:49 Re: Koszatniczki szukają DS.

Legnica, jest szansa, że był by transport na niedzielę na trasie Wrocław-Szczecin. Dziewczyna z forum królikowego musi się jeszcze dopytać. Czy dało by się "pchnąć" w razie co w niedzielę kosze do Szczecina?

sebriel

Post » Pt lis 11, 2011 21:51 Re: Koszatniczki szukają DS.

Nie chciałabym zebrać na sobie linczu za beztroskie rozmnozenie koszy(do 30szt!sama jestem w szoku),dla tego obawiam sie "pokazywać"na innych forach.
Legnica

Post » Pt lis 11, 2011 21:52 Re: Koszatniczki szukają DS.

sebriel pisze:Legnica, jest szansa, że był by transport na niedzielę na trasie Wrocław-Szczecin. Dziewczyna z forum królikowego musi się jeszcze dopytać. Czy dało by się "pchnąć" w razie co w niedzielę kosze do Szczecina?

Wysłałam smsa,ale nie mam odpowiedzi,jeśli na niedziele to już dzwonie.
Legnica

Post » Pt lis 11, 2011 22:07 Re: Koszatniczki szukają DS.

Ok, transport jest

cytuję:
[quote=marciula]
Zgodziła się :D pociąg z Dworca Głównego we Wro odjeżdża o 12.37 a Szczecin Dąbie o 18.17, Główny 18.33.
Proszę o info czy ktoś przywiezie maleństwa na dworzec i kontakt do tej osoby i kontakt do osoby, która odbierze w Szczecinie.
Pozdrawiam. [/quote]

sebriel

Post » Pt lis 11, 2011 22:40 Re: Koszatniczki szukają DS.

Legnica pisze:Nie chciałabym zebrać na sobie linczu za beztroskie rozmnozenie koszy(do 30szt!sama jestem w szoku),dla tego obawiam sie "pokazywać"na innych forach.

na forum Degu już jest wyjaśnione,że Ty też jesteś jeno posłańcem[zacytowałam Twoją pierwszą wypowiedź]

a w ogóle to co to za sytuacja,skąd znasz tych ludzi?
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Post » Pt lis 11, 2011 23:02 Re: Koszatniczki szukają DS.

Z drugiej strony cisza.Nikt nie odbiera tel.
Legnica

Post » Pt lis 11, 2011 23:05 Re: Koszatniczki szukają DS.

Koszmaria pisze:
Legnica pisze:Nie chciałabym zebrać na sobie linczu za beztroskie rozmnozenie koszy(do 30szt!sama jestem w szoku),dla tego obawiam sie "pokazywać"na innych forach.

na forum Degu już jest wyjaśnione,że Ty też jesteś jeno posłańcem[zacytowałam Twoją pierwszą wypowiedź]

a w ogóle to co to za sytuacja,skąd znasz tych ludzi?

Skąd mnie znają :wink: bo jestem DT.ktos komuś podpowie,ktos komuś mój nr tel poda.
Od tej osoby jakis czas temu przygarnełam koszatniczkę bez łapki,na szczescie okazała się uciekinierem i jej dom się odnalazł.
Legnica

[poprzednia][następna]