Majorka pisze:Co to się będzie działo, kiedy już do nas przyjdzie... bo jeśli tak kocha, to będzie konflikt interesów Mi-Norka-Miodunka-ja...
No, to bedziemy trzymac magiczne forumowe kciuki, zeby sie wszystko ulozylo.
Moderator: Estraven
Majorka pisze:Co to się będzie działo, kiedy już do nas przyjdzie... bo jeśli tak kocha, to będzie konflikt interesów Mi-Norka-Miodunka-ja...
Majorka pisze:A tak a propos szczepionki: to jedna dawka kosztuje 40 z?, a ona be˛dzie musia?a wzia˛c´ dwie lub trzy. Mam nadzieje˛, z˙e to tylko dlatego, bo stosowana leczniczo i z˙e pozosta?a pia˛tka (bo i Kot Hipolit przeciez˙) wez´mie tylko po jednej...
, bo wlos mi sie jezy
jak mysle ile Ty musisz zostawic u weta...
kasia piet pisze:chyba dwa razy...
dwa razy szczepi sie leczniczo i zapobiegawczo
trzy razy przy zaawansowanej grzybicy
moje byly szczepione dwa razy - zapobiegawczo
straszliwie to drogie![]()
Majorko - trzymam tez wiec za poprawienie stanu Twoich finansow, bo wlos mi sie jezy
jak mysle ile Ty musisz zostawic u weta...
& Krecia 
Józia pisze:Może da Ci jakąś zniżkę. Toć to hurt prawie...

Sydney pisze:I jak Miodunka?
Dostałaś książeczkę?
Majorka pisze:Efekty podawania Priobiotyku (i całej kuracji) sa rewelacyjne! Miodunka ma niesamowity apetyt (wczoraj nie miała dość gotowanego kurczaczka), jest wesoła, rozbawiona i robi wreszcie normalne kupy, o normalnej konsystencji i zapachu, a nie jak poprzednio - śmierdzace starym, zgliwialym serem. Wczoraj mama - patrząc na nasze igraszki z Miodunką powiedziała: jaka to radość patrzeć na kota, który odzyskuje godność. Trafiła w sedno - Miodunka już w niczym nie przypomina babki proszalnej! Szczesliwa Majorka
Beata pisze:Moze na poczatek sprobuj tego, czym swoje Migi karmisz? Zeby potem bylo latwiej![]()
I trzymam za bezstresowa aklimatyzacje caly czas![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan i 17 gości