DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2011 1:57 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

kamari pisze:Jeżeli chodzi o łowy kotów na inne stworzenia...to jest natura, czysta i przejrzysta sprawa. Kot jest stworzeniem dzikim z natury. To tak jakby mieć pretensje do lwa, że poluje na gazelę. One nie robią tego dla zabawy czy sportu. To genetycznie zakodowana kwestia przeżycia.

Ale wytłumacz to takim , co sie pytają czy wiem, że ptaki są objęte ochroną gatunkową :mrgreen:
Toz ręce i inne członki opadają :oops:

najmysia pisze: Ja tylko królika nie jem (chociaż smaczny) bo jak widzę na talerzu jego kości, to wydaje mi się że jem kota... Fuj, bleeee

Mam to samo, jadłam, jak TŻ ze wsi przywoził juz w kawałkach, jak przywiózł całego, to koniec, to zupełnie jak kot wygląda :evil:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lis 11, 2011 8:46 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

dzień doberek nocnym markom ;) :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lis 11, 2011 11:30 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 11, 2011 13:09 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek

kamari pisze:To jest dla mnie proste i zrozumiałe
to się nazywa łańcuch pokarmowy, z podstawufki pamiętam :mrgreen:

kamari pisze:Wynaturzony jest tylko człowiek, który zabija dla zabawy.
zgadzam się w całej rozciagłości, szerokości, wysokości i rozpiętości. Nie mma drugiej tak podłej istoty jak człowiek.

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pt lis 11, 2011 17:07 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lis 11, 2011 18:06 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Bardzo pomysłowe :ok:

najmysia

Post » Pt lis 11, 2011 19:09 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Karolek(ona) pisze:Obrazek

krótkie, zwięzłe i na temat :piwa:

zwłaszcza spodobało mi sie na pewnym innym watku

Monika, jedziesz do Konina?

izka53

Post » Pt lis 11, 2011 19:53 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Monika, jedziesz do Konina?
to do MUA? Nie, nie mam cashu.

izka53 pisze:zwłaszcza spodobało mi sie na pewnym innym watku
a na jakim? :mrgreen:

najmysia

Post » Pt lis 11, 2011 21:25 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

właśnie na jakim ??
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lis 11, 2011 22:32 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

najmysia pisze:izka53 napisał(a):
Monika, jedziesz do Konina?
to do MUA? Nie, nie mam cashu.

Ja tez nie, a tak chciałam :evil: ,teraz tak bym Cie walnęła w plery , co byś mnie przyuważyła, ,że płuca by ci wyszły uszami :ryk: :ryk: :ryk:

Karolek(ona) pisze:właśnie na jakim ??

pomyśl

izka53

Post » Pt lis 11, 2011 23:21 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:teraz tak bym Cie walnęła w plery , co byś mnie przyuważyła, ,że płuca by ci wyszły uszami
w Wa-wie mnie jebniesz jak przystało, a ja Ci przysunę tak, że Ci nerki nosem wyskoczą Obrazek

izka53 pisze:pomyśl
pomyślałam zanim zapytałam, to było pytanie retoryczne Obrazek

najmysia

Post » Pt lis 11, 2011 23:53 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

najmysia pisze:w Wa-wie mnie jebniesz jak przystało, a ja Ci przysunę tak, że Ci nerki nosem wyskoczą Image

do Wawy to tylko cud by mnie przywiódł a cudu jak żyję - nie widziałam, ale co się odwlecze to nie uciecze. :mrgreen: I dobrze, że napisałaś nerki, bo płuc to ja juz do tej pory mogę nie mieć :ryk:

Mały druczek był do karoli :oops:

Monika , wlazłam na Twój wątek , bo wreszcie dziś dokładnie obejrzałam Twoją stronkę i chcialam Cie zasypać tymi tam , jak to się nazywa , komplimenta, czy jakoś tak , ale to trudne słowo :ryk:
Strona jest naprawdę super, inna, klimatyczna, ma to COŚ, ja-ćma eeech...
.tylko jedno - zawsze myślałam, że ten wiersz, ta modlitwa , jest autorstwa Franciszka Klimka, a ty piszesz, że to majorki :oops:

izka53

Post » Sob lis 12, 2011 0:15 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Klimek pisze wiersze zupełnie inne niż Majorka, zupełnie inne klimatycznie. Lubię jego wiersze, ale Marty kocham. Mimo że przy niektórych łzy mi ciurkiem lecą.
http://www.majorkowo.mrumru.eu/ poczytaj :wink:

izka53 pisze:Strona jest naprawdę super, inna, klimatyczna, ma to COŚ, ja-ćma eeech...
dzięks, miło mi. Chciałam żeby taka była, bo wszystkie strony są do siebie podobne. Trochę tam napisałam o swoim podejściu do hodowli, które być może przez niektórych hodowców nie zostanie dobrze odebrane, ale koło dupy mi to lata. Własciwie tam gdzie jest "ja ćma" był zamysł blogu, ale rozmyśliłam się ze względu na kontrowersyjnośc moich przekonań i przemysleń. Strona kotów to nie miejsce na to. Więc wrzuciłam tam tylko swoje "prace" mówiąc górnolotnie. Blog kiedyś założę, ale gdzie indziej, nie chcę ludzi straszyć, albo żeby ktoś to co bym tam nawypisywała łączył z kotami, bo nie ma to żadnego prawie związku. I zbyt wiele osób zbyt wiele dowiedziało by się o mnie rzeczy, o których nie muszą wiedzieć.

najmysia

Post » Sob lis 12, 2011 0:52 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

najmysia pisze:Trochę tam napisałam o swoim podejściu do hodowli, które być może przez niektórych hodowców nie zostanie dobrze odebrane,

No w PW napisałam Ci , ze chyba są hodowle i hodowle. Tu , na forum , troche ruszyło mnie sformułowanie dotyczące chyba Gorana, że w hodowli przydadzą sie jego skośne oczy.
Cholera, ludzie tez kiedys byli wybierani pod kątem niebieskich oczu i blond włosów, więc moze i koty niezgodne z wzorcem , a nie daj boze kundlowate, poślemy za TM. Ja rozumiem - wzorzec rasy , jego doskonalenia, ale wszyscy jesteśmy ssakami, to rasa i to rasa. I w imię tego wzorca , kojarzy się osobniki blisko spokrewnione.
Nie , to nie dla mnie, ja wolę kundle

izka53

Post » Sob lis 12, 2011 0:55 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:troche ruszyło mnie sformułowanie dotyczące chyba Gorana, że w hodowli przydadzą sie jego skośne oczy
a pamiętasz ze nazwałam to "zabawą w boga"?

najmysia

[poprzednia][następna]