Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grajda pisze:Witaj Uleczko. Przytulam w ten ciężki dla Ciebie dzień. Głaski dla Miłki. Pozdrowionka dla Julka. Dobra wiadomość, małego Bubusia dziś zawieźliśmy z Tż do domu. Domek doświadczony w kotkach. Ponadto znajoma Tż-a. Mały latał po mieszkaniu , jakby tam mieszkał od zawsze. Będzie nam go dziś brakować w łóżku.
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:wiesz, jakieś 20 lat temu dostałam od teścia/był zegarmistrzem/ budzik-zwykły w plastikowej obudowie, zabrałam go do pracy a kiedy już odeszłam na emeryturę stał sobie na regale i normalnie chodził,
11 listopada o 2.15 zatrzymał się sam... i tak już pozostał/baterii nie wymieniłam do dzisiaj/
![]()
![]()
![]()
coś w tym jest.....
Myszolandia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:wiesz, jakieś 20 lat temu dostałam od teścia/był zegarmistrzem/ budzik-zwykły w plastikowej obudowie, zabrałam go do pracy a kiedy już odeszłam na emeryturę stał sobie na regale i normalnie chodził,
11 listopada o 2.15 zatrzymał się sam... i tak już pozostał/baterii nie wymieniłam do dzisiaj/
![]()
![]()
![]()
coś w tym jest.....
to "ta" godzina była?![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:wiesz, jakieś 20 lat temu dostałam od teścia/był zegarmistrzem/ budzik-zwykły w plastikowej obudowie, zabrałam go do pracy a kiedy już odeszłam na emeryturę stał sobie na regale i normalnie chodził,
![]()
![]()
![]()
coś w tym jest.....
to "ta" godzina była?![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze:Masz dobre ręce do kotków i do dobrych domków dla nich![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 180 gości