phantasmagori pisze:Moje głosy:
Miss - kandydatka nr 30 - Emi
Mister - kandydat nr 28 - Eustachy
Dwa słodkie pampersiki, które skradły mi serce
Dziękujemy

Moderator: Moderatorzy
phantasmagori pisze:Moje głosy:
Miss - kandydatka nr 30 - Emi
Mister - kandydat nr 28 - Eustachy
Dwa słodkie pampersiki, które skradły mi serce
natasza25 pisze:Głos na :![]()
Mister - Kefir nr 3![]()
Miss- Niunia nr 12![]()
świetny watek
mavi pisze:Kociara82 pisze:A czy ktos jeszcze zaglosuje na kandytatow i kandydatki bez zadnego punktu?
Jako dumna posiadaczka Kici bez punktu stwierdzam, że wcale nie musi być tak, żeby każdy zawodnik punkty otrzymał! Liczy się zabawa, a tu zabawa jest przednia![]()
A poza tym, ja zgłosiłam Kicię po to, żeby tego piątaka wpłacić na zbożny (czytaj: koci) cel.
A poza tym jeszcze i to powiem, że Kicia właśnie przed chwilą szepnęła mi do uszka:
Przecież ktoś musi być statystą,
Aby inny gwiazdą mógł być...
No spójrzcie tylko, jaką mam mądrą Kicię!![]()
Jestem z niej dumna!
kussad pisze:29 Ptyś + 32 Balbinka
marivel pisze:Mister - Gąbek od BOO ( nr 10 )
Miss - Balbinka od Animalon ( nr 32 )
ewar pisze:Pyszna zabawa i możliwość pokazania swoich kotów.Mnie się wszystkie podobają i tak symboliczne oddaję każdemu swój głos.Myślę, że pomysł chwycił, że będą następne konkursy i może by tak zrobić taki co miesiąc? Miss i Mister Grudnia ..itd, a potem np.zrobić kalendarz z nimi? Nie byłoby to fajne?
vega013 pisze:ewar pisze:Pyszna zabawa i możliwość pokazania swoich kotów.Mnie się wszystkie podobają i tak symboliczne oddaję każdemu swój głos.Myślę, że pomysł chwycił, że będą następne konkursy i może by tak zrobić taki co miesiąc? Miss i Mister Grudnia ..itd, a potem np.zrobić kalendarz z nimi? Nie byłoby to fajne?
Fajne by było![]()
Proponuję:
1. Najśmieszniejszy kot forum,
2. Przytulaczki - najbardziej rozczulające fotki,
3. Śpiący kot,
4. Kot w najdziwniejszych miejscach,
grajda pisze:Typuję na mistera Ptysia nr. 29 i na miss kandydatkę nr.11 Miłkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości