KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 09, 2011 22:23 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Ja - Bo poproszę o dane tej Pani na pw.
Dziękuję.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro lis 09, 2011 22:27 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

poszło
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw lis 10, 2011 13:22 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Ola same dobre nowiny mi przekazuje :wink: (Ola już wie o czym mówię)

Nie wiem czy dam radę czasowo z portretami jednak, bo trochę dużo spraw mi się zwaliło, że tak powiem :? ale przegrzebię rzeczy w domu i może też coś wystawię.

Zabers, czy tylko materacyki szyjesz (cudne są)? Bo wiesz zimno się robi, może i ocieplacze by poszły... :wink: Tak mi przyszło do głowy... po ostatniej wizycie u weta.

Relację ze stanu zdrowia Chrumci już Oli zdałam (jakaś reakcja alergiczna, prawdopodobnie na nowe jedzenie lub przez zawalone zatoki przyodbytowe). Idziemy jeszcze w sobotę i kontrolnie za miesiąc. Rozmawiałam też w sprawie tego "chrumkania" - to już tak zostanie, po kocim katarze nastąpiły zmiany w śluzówce. Mogę tylko jeszcze dodać, że Chrumcia już dużo mniej chrumka :wink: I uprawia totalne ocieractwo i barankowanie.
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Czw lis 10, 2011 13:50 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Gochulec pisze: Nie wiem czy dam radę czasowo z portretami jednak, bo trochę dużo spraw mi się zwaliło, że tak powiem :? ale przegrzebię rzeczy w domu i może też coś wystawię.

Gosik, byłoby super, bo dzisiaj znowu zrobiłam Pani Basi przelew 300zł na prąd - jesteśmy na minusie -144zł

A wieści o Chrumci superowe :)

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Czw lis 10, 2011 21:50 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Trochę wygrzebałam :wink: jutro w dzień porobię zdjęcia i zrobię bazarek :)
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Czw lis 10, 2011 23:37 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

dawno sie nie odezwalam co?
ale u Nas wszystko ok.
Karol szaleje, a My z Nim :wink:
pazury tylko musimy mu obciac. mam taaaka kreche przez cala dlon przez drania ae hej. az mi wstyd. a sami nie obetniemy, ja sie boje ze mu krzywde zrobie, obetne nie tam gdzie trzeba i tyle. glupia obawa nie? ale wole niech weta podrapie przy obcinaniu niz mnie :oops:
rzecz jasna raz na m-c musi rzygac :evil: ale kontrolnie kwiatow juz nie mamy w pokoju zadnych, wiec to odklaczanie jest, bo zaraz biega mneda czarna jak torpeda, nie patrzy, galopada jest ze hej :lol:
zdjec nie moge robic na razie, bo kurcze aparat mi siadl. cyfrowka jak i sony ericcson aparat :roll:
ale generalnie jest ok.
Karol pozdrawia.i My.
co do bazarkow- breloczki moze macie? potrzebuje do kluczy.
i widze ze naprawde dziewczyny jestescie niesamowite- caly zwierzyniec niemal ma swoje domki :ok: :ok:
Grochulec- Karol tez tak mial, a teraz czasem jeszzce zachrapie, ale tylko jak zaczyna ganiac jak swir, albo wpadnie w szal gryzienia wszystkiego i wszytskich, np. mnie, bo sie nie daje latwo drapac, i w zabawie pileczki podsuwam do drapania 8)
takze mam nadzieje ze u Chrumci dobre zarelko i ceplo tez zdziala duzooo :1luvu:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Czw lis 10, 2011 23:46 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

ja :?: :?: ja jestem malutka przy Was
Grochulec- nozyczki fajne, ale ja sie bojam ze utne nie tam gdzie trzeba, no i to czarne footro wcale tak spokojnie nie da sobie robic zabiegu. ledwo wytrzymuje przy czesaniu.

alma_uk

Post » Czw lis 10, 2011 23:47 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

alma_uk pisze:co do bazarkow- breloczki moze macie? potrzebuje do kluczy.

ależ... oczywiście, że mamy 8) Zobacz bazar breloczkowy, to co nie zostało rozgrabione w dalszym ciągu jest u mnie na dnie szuflady. Do wzięcia od zaraz. :mrgreen:

Magis

Post » Czw lis 10, 2011 23:54 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

no wlasnie wtedy nie mialam kasy na te beloki, a nie mam sily szukac po forum tematu. Magis, chyba latwiej byloby powiedziec co nie zostalo sprzedane :mrgreen:
szczegolowo przyjrze sie jutro. cos padam na pysk dzisiaj. niedawno wrocilam z tesco z zakupow, bo akurat tak sie z czasem mi porobilo... ile tam ludzi bylo na zakupach 8O 8O
czy naprawde caly narod nie ma co jesc przez 1 dzien, kiedy sa zamkniete sklepy? wszyscy maja jak ja puste lodowki 8O 8O
bo gdyby nie to, ze nawet chl;eba nie mialam, moja noga by nie postala na zakupach o 21...

alma_uk

Post » Czw lis 10, 2011 23:58 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

alma_uk pisze:no wlasnie wtedy nie mialam kasy na te beloki, a nie mam sily szukac po forum tematu. Magis, chyba latwiej byloby powiedziec co nie zostalo sprzedane :mrgreen:

nie trzeba szukać podałam link post wyżej ;) jak klikniesz w słowo :arrow: bazar breloczkowy otworzy Ci się okienko z bazarem. Breloczki bez oferty są do wzięcia. Łatwiej się chyba już nie da ;)

Dobra dam jeszcze link łopatologiczny http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=131428&start=0

W kwestii narodu to i owszem. Ja dziś wyszłam ok 17 żeby chleb kupić na jutro ... i udało mi się nabyć li i jedynie ....tostowy. W piekarni wymiecione do czysta. Złamanej bułki nie uświadczysz.Ciekawe co by było gdyby święta trwały dwa dni. :twisted: Czy naród wynajmowałby ciężarówki żeby dowieźć zapasy do domów?

Magis

Post » Pt lis 11, 2011 0:12 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Ej faktycznie w Lidlu też tak jakoś pusto było w dziale chlebowym... Ale dokladnie się nie przyglądalam, bo zgarnęłam tylko trzy ostatnie KurySzatana i poleciałam do kasy...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt lis 11, 2011 12:28 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Dlaczego nikt mi nie powiedział, że mam wczoraj zrobić zakupy? :twisted:
Zostałam więc na dziś z dżemem, jajkami, 3 fajkami i 4 Kotami :twisted:
Na obiad więc Kotecki z dżemem czy w omlecie?

W niedzielę akcja Karolka, niech będzie grzeczna i miła, plizzzzzz :)
Karolciu, wierzę w Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[size=85]Ewcia, nowy dom Karolki jakoś sam dotarł do numeru Twojego konta, musi być popularny w sieci :mrgreen: [/size]

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

[poprzednia][następna]