Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 10, 2011 17:03 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

josephine-b pisze:Witam wszystkich i pozdrawiam!
Duża Rufuska [*] i Oskara.

Właśnie wysłałam do Pani maila.Witamy i zapraszamy bardzo.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lis 10, 2011 18:24 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

joanna3113

Post » Czw lis 10, 2011 18:33 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

joanna3113

Post » Czw lis 10, 2011 18:38 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Takie cudne stworzenia można znaleźć pewnie w każdym mieście na ulicy.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

joanna3113

Post » Czw lis 10, 2011 19:42 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Piękne są. Ja właśnie weszłam do domu, ale skończyłam notki czyli dziś mogę położyć się spać.

Jak tylko się ogarnę doślę tez pozostałę zdjęcia także pięknych koteczków z lasu, które dostałam od Basi.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw lis 10, 2011 21:12 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Boże następny kot. Karmię koty w okolicy mojej miejscowości, po sezonie, bo ludzie wyjeżdżają i nie ma kto ich karmić. Ostatnio jak byłam to jedno z kotek ok. 6 m-cy nie chciało jeść. Cały czas w tyle głowy miałam tego kotka najprawdopodobniej kotka bo za karmienie przynosi z wdzięczności upolowaną mysz lub kreta. Dzisiaj dowiedziałam się od osoby która może się do niej zbliżyć i wziąć ją na ręce że ma duży miękki brzuch ale dużo je. Co to może być? czy FIP
joanna3113

Post » Czw lis 10, 2011 21:52 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

joanna3113 pisze:Boże następny kot. Karmię koty w okolicy mojej miejscowości, po sezonie, bo ludzie wyjeżdżają i nie ma kto ich karmić. Ostatnio jak byłam to jedno z kotek ok. 6 m-cy nie chciało jeść. Cały czas w tyle głowy miałam tego kotka najprawdopodobniej kotka bo za karmienie przynosi z wdzięczności upolowaną mysz lub kreta. Dzisiaj dowiedziałam się od osoby która może się do niej zbliżyć i wziąć ją na ręce że ma duży miękki brzuch ale dużo je. Co to może być? czy FIP

Może być dużo rozpoznań np.robale ,wodobrzusze przy zap.otrzewnej .Mam jednak nadzieję,że będzie dobrze.Koteczka musi trafić do weta.Musimy to zorganizować. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Czw lis 10, 2011 21:57 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

:)
Ostatnio edytowano Czw gru 08, 2011 14:35 przez joanna3113, łącznie edytowano 1 raz
joanna3113

Post » Czw lis 10, 2011 22:03 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

I zapomniałam napisać śliczny jest ten maluch którego ostatnio zabrałaś i nie trafił do schroniska.Ostatnio buraski mnie zachwycają. :oops:

horacy 7

Post » Czw lis 10, 2011 22:12 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

viewtopic.php?f=1&t=135485&start=0
czy możemy to rozgłosić, przecież mamy XXI wiek na litość boską. Przecież człowiek brzmi dumnie czy się mylę. Tak wiele możemy, ale czy chcemy.
joanna3113

Post » Czw lis 10, 2011 22:23 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Basiu cały czas zastanawiałam się jak nazwać małą charakterną kicię :evil: demolującą mi mieszkanie już wiem horacy, to brzmi dumnie :) Czy się zgadzasz?
joanna3113

Post » Czw lis 10, 2011 22:25 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Czasami mocno sie zastanawiam dokąd zmierzamy i jaki wiek mamy,mocno.Ciągle nowe przypadki znęcania,ludzie zapatrzeni w siebie itp.Marny ten nasz wiek. :evil:

horacy 7

Post » Czw lis 10, 2011 22:27 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

joanna3113 pisze:Basiu cały czas zastanawiałam się jak nazwać małą charakterną kicię :evil: demolującą mi mieszkanie już wiem horacy, to brzmi dumnie :) Czy się zgadzasz?

Asiu jeżeli to chłopiec to nie mam nic przeciwko.To imię mojego pierwszego kota rudzielca którego tak mi brak.W niedzielę będzie 3 lata jak odszedł a moje serce nadal płacze. :cry:

horacy 7

Post » Czw lis 10, 2011 22:32 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

To na pewno kot i dumnie będzie nosił imię poprzednika ma cholera charakter, wyrośnie na dużego pięknego kota, jak wyrośnie diabeł jeden, ale jedno jest pewne MA CHARAKTER.
joanna3113

Post » Pt lis 11, 2011 9:25 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Cóż tu pisać chyba nic nie napiszę bo co.Nie wiem czy maluch w schronisku żyje czy nie ma ich tam więcej,kociaki z lasu mają TDT na kilka dni . :evil:

horacy 7

[poprzednia][następna]