Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 08, 2011 22:52 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Papuszka jezd fajna, by se cwierkala, ma piorka co jej mozna oskubac, za gardelko mozna zlapac, ponosic mozna, potem znowu piorka poskubac...

Michal

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Wto lis 08, 2011 23:02 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Mieliśmy wrupla ale był łysy i nie latal.Duża go ratowała ale tak na śmierć.
Nam nie dała a byśmy siem zaopikowały.
Jamnik to to długie co ma tak dużo łap.
Jak siem kto zgubi to on czasem znajdzie.A czasem nie.Jak siem kto squpi obok kuwety to on zje.Jak się jamnik wkurzy to gryzie.
Można z nim spać bo fajnie śmierdzi.
Jego nie bijem łapom.
Biejm łapam Ameliem a ona mnie.
I obie bijem łapom Felixa.
No u nas fajno jest!
Amelcia i Fiońcia

A Hogata jest fajowa,też by mogła siem bić z nami łapom!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro lis 09, 2011 11:15 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Duza jezd guupia

wstala rano i idzie do kuwety, siada na niom to ja biegne zeby se na kolanach posiedziec. no, ale ona dzisiaj do weta idzie to se sikala do pudeleczka wiec nie ma jak wskoczyc na niom bo nogi rozkraczone jakby na Jamajce byla. No nic to... to zem wziol byl oparl lapami o tego brzucha i siem przeciongam i podskakuje na tylnych lapach zeby mnie na rence wziela. ona na to: 'Komandos, musisz od rana????!!!' No nic to... to zem wziol byl siem przesunol troche, ona wyjmuje to pudeleczko z kibla to zem wziol byl je lapom walnol to jej wypadlo z lapy i siem rozlalo po podlodze. Na co ona do mnie: 'Komandos, co ty zrobiles, co?' na co ja siem dalej pcham na kolana bo mje siem na czulosci zebralo.na co ona zlazla z ichniejszej kuwety, wytarla podloge i siem do mnie nie odzywa teraz.

No co ja zrobilem??? no co???? ona jakas guupia jezd.

Komandos

ps. I chcemy zdjencie jamnika.

Komandos

Mary_Poole

Post » Śro lis 09, 2011 17:37 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Morf tego mlodego ludzia czeba bendzie porzondnie przegonic. Duza pszyszla ze sklepu i jakies szmaty pszyniesla. No to zem usiadl jak je oglondala i skladala- pacze a tam taki zarombisty bialy kocyk. No tak fajnego zem w zyciu nie widzial. To zem siadl na nim dupom i se go ugniatam i se mrucze. A ta mnie wziela ten kocyk zabrala, ze to niby nie moje tylko ludzia. No zesz...
Michal

Mary_Poole

Post » Śro lis 09, 2011 19:37 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

biedny Michałku jak do Ciebie przyjadę kupię Ci kocyk z funciaka co? :wink:
Franuś wprowadza się w sobotę :kotek:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro lis 09, 2011 19:45 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Mary_Poole pisze:Duza jezd guupia

wstala rano i idzie do kuwety, siada na niom to ja biegne zeby se na kolanach posiedziec. no, ale ona dzisiaj do weta idzie to se sikala do pudeleczka wiec nie ma jak wskoczyc na niom bo nogi rozkraczone jakby na Jamajce byla. No nic to... to zem wziol byl oparl lapami o tego brzucha i siem przeciongam i podskakuje na tylnych lapach zeby mnie na rence wziela. ona na to: 'Komandos, musisz od rana????!!!' No nic to... to zem wziol byl siem przesunol troche, ona wyjmuje to pudeleczko z kibla to zem wziol byl je lapom walnol to jej wypadlo z lapy i siem rozlalo po podlodze. Na co ona do mnie: 'Komandos, co ty zrobiles, co?' na co ja siem dalej pcham na kolana bo mje siem na czulosci zebralo.na co ona zlazla z ichniejszej kuwety, wytarla podloge i siem do mnie nie odzywa teraz.

No co ja zrobilem??? no co???? ona jakas guupia jezd.

Komandos

ps. I chcemy zdjencie jamnika.

Komandos

Zupełnie nie rozumiem, o co tej Dużej chodziło. Przecież mogła wziąć trochę żwirku z kuwety, jeżeli już koniecznie musiała coś do tego pudełeczka włożyć. Komandosku, za Dużymi nie nadążysz. Oni są czasem bardzo dziwni.

Oliwka zdziwiona

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lis 09, 2011 21:39 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Ale to my jesteśmy lalciami a nie jamnik!! Jesteśmy też dzidziami i najśliczniejszymi kotkownicami.Nasze zdjeńcia są ważniejsze!Nie jamnikuf!
Duża zabrała nam miski bo jutro jedzie do weta.My tego nie rozumijemy bo co mają nasze miski do weta? Siem boimy ,że nam wet może zabrać miski.
Duże saom gooopie macie racjem.
To idziemy siem bić łapom.
Fiońcia i Amelcia

A Wy macie mieć nowego kota? Będziecie go bili łapom?
A & F

Zdjęcie jamnika w najbliższym czasie,obiecujemy...

kotkins

Post » Czw lis 10, 2011 18:17 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

nowy kociak na razie w Warszawie się dekuje, odbieram go w sobotę

PearlRain

Post » Czw lis 10, 2011 18:24 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Oddal wam ten wet te miski? Duza robi pranie to se spimy w rencznikach czystych. Dzisiaj spali my w wozku dopoki duza nie wstala. Kocyka dzis zem
Ukradl, ale mje znowu zabrala.
Michal

A ten maly gnojek lapom dostanie i go pogonimy! No!
Hogata

Mary_Poole

Post » Czw lis 10, 2011 18:35 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Hogata kiedy Ty się zmienisz i polubisz kogoś cio?
Michał kupie Ci kocie kocyk jaki będziesz chciał, zostaw ten dla dzieciątka co?

PearlRain

Post » Czw lis 10, 2011 19:35 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Jezdeźmy chore...mnie zrobili dziurem w brzuchu ale zaszyli.Nie wiem po co.Siem posiurkałam.Boli mnie to. Jezdem zła bo mam na szyi klosza.Że to klosz powiedziała mnie duża.Jak się jutro lepiej poczujem to go zdejmnem.
Amelia jezd bez abażura.
Amalii wet nie zabrał miski ale zemba! Bardzo szkoda zemba.Był taki ładny złamany a teraz nie ma wcale.
Amelia też chora leży ,na zemba.
Leżymy razem i wcale siem nie bijemy łapom.
Jamnikt sim mnie boi.
Duża mówi ,że klosza nie mnie.
I mówi że jak mam klosza to teraz jezdem kloszart.
Nie wiem co to jezd ale jezdem na to zła.
Fionia

Hogatem pozdrawiam i bijem łapom!
F.

Hogata jest persem i nie musi nikogo lubić.O!

kotkins

Post » Czw lis 10, 2011 19:39 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

kotkins pisze:Hogata jest persem i nie musi nikogo lubić.O!

7 lat ze mną mieszkała czasem miałam wrażenie, że ona sama siebie nie lubi :wink:

PearlRain

Post » Czw lis 10, 2011 23:06 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

No przecież mówię: jest persem.
Pers nie musi nikogo lubić.
A już zwłaszcza innego persa... wewnętrznego np.:D

Mają być dziwne.
Im dziwniej ,tym lepiej.
Pers ma być alienem, tak jak bri neurotykiem.Mam to i to . I się zgadza.
Póki Hogata nie bija sama siebie jest ok:)

Persy: jedyne stworzenia na świecie ,które uciekają w stronę goniącego...

kotkins

Post » Pt lis 11, 2011 0:03 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Eeeee, Hogata jest calkiem sprytna jak na persa i w ogole kota. Jest strasznie szybka i bardzo lowna. No i skoczna. Bez problemu wskakuje z ziemi na szafe, to gowno wazy niewiele ponad 3 kg a trzesie calym domem i kocury schodza jej zawsze z drogi. Kiedys mi lecaca papuge zlapala skaczac na nia z podlogi. No i robia jej sie czarne oczy na widok miesa. Oczywiscie najlepiej ociekajacego krwia i pozniej lazi z tym miechem w pysku i warczy. No i dala rade ustawic kota sasiadow mie wychodzac na ogrodek. Tylko ja widzi przez szybe ucieka skubany.

Mary_Poole

Post » Pt lis 11, 2011 1:35 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

A ja jezdem persem, a duża muwi, ze dziwakiem i kosnitom... Kos... Ze jezdem UFO.
Phi. Ona hyba UFO nie widziała :roll:
Nie miziam siem jak te guwniary i wogle, ale one som gupie. A ja mam godność. Tem, no. Osobistom.

Emma
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

[poprzednia][następna]