Marzenia11 pisze:Słuchajcie, to co mam robić?
Znajoma ma dzisiaj pojechać do wetki u której są 2 koty z działek,zapyta czy może je już zabrać do dt a w zamian przywieźć tego malucha ze schroniska,ale to dopiero po południu,więc teraz nie odpowiem.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Słuchajcie, to co mam robić?
horacy 7 pisze:Mam zdjęcia maluchów z lasu czy mogę przesłać do kogoś by wstawił zdjecia.Meksykanko może dasz radę bo przesłałam do Kasi ale ona jeszcze jest nieobecna.
joanna3113 pisze:Basiu nie trzeba się denerwować, szkoda twojego zdrowia i szkoda zostawić koty bez pomocy, wiesz że zawsze ci pomogę i jestem z tobą. Bez względu o mówią inni musimy pomogać bo robimy to dla kotów, a ludzi którzy gadają jest mnóstwo i nie można wszystkich brać do siebie niech sobie gadają jak nie mają nic innego do roboty. Basia musimy działać i koniec. Dobrze
ASK@ pisze:joanna3113 pisze:Basiu nie trzeba się denerwować, szkoda twojego zdrowia i szkoda zostawić koty bez pomocy, wiesz że zawsze ci pomogę i jestem z tobą. Bez względu o mówią inni musimy pomogać bo robimy to dla kotów, a ludzi którzy gadają jest mnóstwo i nie można wszystkich brać do siebie niech sobie gadają jak nie mają nic innego do roboty. Basia musimy działać i koniec. Dobrze
Święte słowa. Gadaniem kociego życia się nie uratuje.Nawet jednego!
Trzymam kciuki mocne,mocne![]()
A kociaste ile mają?Śliczne są.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, puszatek i 107 gości