Rety odratowala Wiewióre w celu zbycia
Majorka pisze:kotka doroty pisze:Numer 6 w opcji KUP TERAZi 17 -tke w opcji KUP TERAZ
![]()
Dane do przelewu poproszęwszystkie najładniejsze te harpie wykupiły wrrrr
![]()
No nie bądź taka, ja się jeszcze mocno nad 6 zastanawiałam

zabers pisze:Pszyszłem wcześniej, gdyż ... miałem co robić, ale się oderwałem, bo (jak widzę) się tu towarzystwo rozbestwiło. Jedni mi chcą do końca dni moich wypominać pomyłkę (anulka111 - widziałam Cię i też "gdzie trzeba" zapisałam), inni - Zmrolasa mego na Allegro wystawiać.
Oj, widzę, że loszek przytulny, acz wilgocią urokliwie przesiąknięty, sprzątać szybciorem trzeba i miejscówki obstalowywać, bo ... loszek jeden, a chętnych wielu
dalia pisze:zabers pisze:Pszyszłem wcześniej, gdyż ... miałem co robić, ale się oderwałem, bo (jak widzę) się tu towarzystwo rozbestwiło. Jedni mi chcą do końca dni moich wypominać pomyłkę (anulka111 - widziałam Cię i też "gdzie trzeba" zapisałam), inni - Zmrolasa mego na Allegro wystawiać.
Oj, widzę, że loszek przytulny, acz wilgocią urokliwie przesiąknięty, sprzątać szybciorem trzeba i miejscówki obstalowywać, bo ... loszek jeden, a chętnych wielu
nieśmiało nadmienię że ponieważ w loszku już miejsca brak![]()
udam się do pobliskiego baru

kotka doroty pisze:Na bazarkach z poduchami od Zabersa nie można się zastanawiać,nawet mocno tylko cza brać bo inaczej wykupią harpie jedne
Majorka pisze:Zabers, o co chodzi z tym loszkiem? Czy może piwniczkę z winami
To ja też ustawiam się w kolejce, za Tobą 
dalia pisze:Majorka pisze:Zabers, o co chodzi z tym loszkiem? Czy może piwniczkę z winami
koncepcja loszku z winami jest najlepsza i jedynie słuszna![]()
to stoję pierwsza w kolejce![]()
do owego loszku oczywiście
Majorko loszek to są groźby, które Zabers rzuca pod adresem forumowiczów nie wiadomo za co () czasami straszy podtapianiem w błotnistej sadzawce albo innym zestawem średniowiecznych tortur
![]()
jednakże z tych wszystkich zestawów tortura winem jest najlepsza![]()
Majorko jesteś mistrzem![]()

Majorka pisze:dalia Chyba mistrzem gapowatości![]()
Loszek/piwniczka z winami to najmilsze memu sercu skojarzenieTo ja też ustawiam się w kolejce, za Tobą
zabers pisze:Majorka pisze:dalia Chyba mistrzem gapowatości![]()
Loszek/piwniczka z winami to najmilsze memu sercu skojarzenieTo ja też ustawiam się w kolejce, za Tobą
Ostudzę nieco te Wasze wywrotowe zapędy - bardzo proszę, może być i z winem. Tortura będzie tym dotkliwsza, bo zostawię Was na pastwę ... kaca.
Ze szczególnym okrucieństwem
ezzme pisze:jeśli wina będzie odpowiednia ilość to kaca nie doświadczą
Majorka pisze:ezzme pisze:jeśli wina będzie odpowiednia ilość to kaca nie doświadczą
Bardzo słuszna uwaga. Wszak kac to kara za zaprzestanie picia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości