Mamy Mistera i Miss MIAU!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 09, 2011 22:11 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

W imieniu kandydatki na miss nr 42 znanej jako Bezimienna, chciałam podziękować wszystkim razem i każdemu z osobna, za głosy oddane za nią!!!
LSVC :1luvu:
isabell36 :1luvu: (tak, schodzi mi troszkę z wysłaniem tych fotek :oops: ...)
vailet :1luvu:
Mulesia :1luvu:
zabers :1luvu:
merlok :1luvu: eplich :1luvu:

Słów kilka od kandydatki: Dziękuję bardzo...i wiecie, choć ten konkurs to jest dla kociaków max 3 miesięcznych, to jednak baaardzo chciałabym coś wygrać! Najchętniej domek! ostatecznie mogę też zostać misską

Kociara82 - Bąbel(kandydat 33) dziękuje za słowa uznania skierowane do jego centek, od teraz możesz mu mówić "Bąbi"

estela - gdy tylko powiedziałam, że Zenio (kandydat 34) dostał gos za piękne ząbki, potwór od razu przybiegł z dugiego końca mieszkania z okrzykiem huuuurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa! daj smakołyk!

Julcia jest smutna,że nikt nie oddaje na nią głosów - ale wszystkie swoje głosy chętnie odstąpi i tak Bezimiennej, bo sama jest ze śmietnika i wie jak to jest... ale chociaż mógłby ktoś pochwalić jej plusz i kształtną sylwetkę! no i "szopi" ogon - wiem, nie najlepsze ujęcie, ale to przecież nie wina modelki, tylko fotograf był kiepski!
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Śro lis 09, 2011 22:15 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Głosuję na numer 10 - Małgosia i na numer 19 - Bazyl :1luvu: :1luvu: :1luvu: :mrgreen:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Śro lis 09, 2011 22:18 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

sroka7 pisze:W imieniu kandydatki na miss nr 42 znanej jako Bezimienna, chciałam podziękować wszystkim razem i każdemu z osobna, za głosy oddane za nią!!!
LSVC :1luvu:
isabell36 :1luvu: (tak, schodzi mi troszkę z wysłaniem tych fotek :oops: ...)
vailet :1luvu:
Mulesia :1luvu:
zabers :1luvu:
merlok :1luvu: eplich :1luvu:

Słów kilka od kandydatki: Dziękuję bardzo...i wiecie, choć ten konkurs to jest dla kociaków max 3 miesięcznych, to jednak baaardzo chciałabym coś wygrać! Najchętniej domek! ostatecznie mogę też zostać misską

Kociara82 - Bąbel(kandydat 33) dziękuje za słowa uznania skierowane do jego centek, od teraz możesz mu mówić "Bąbi"

estela - gdy tylko powiedziałam, że Zenio (kandydat 34) dostał gos za piękne ząbki, potwór od razu przybiegł z dugiego końca mieszkania z okrzykiem huuuurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa! daj smakołyk!

Julcia jest smutna,że nikt nie oddaje na nią głosów - ale wszystkie swoje głosy chętnie odstąpi i tak Bezimiennej, bo sama jest ze śmietnika i wie jak to jest... ale chociaż mógłby ktoś pochwalić jej plusz i kształtną sylwetkę! no i "szopi" ogon - wiem, nie najlepsze ujęcie, ale to przecież nie wina modelki, tylko fotograf był kiepski!

To niech Julcia się już nie smuta, bo moja Miłka (pierwsza z lewej w podpisie) postawiła łapę na klawiaturze własnie przy jej zdjęciu :piwa: i jakoś mnie to nie dziwi :mrgreen:

A więc:
Miss Julcia nr 41
Mister Bubencjusz nr 30 (co za uśmiech!!!)

edit:literówka
Ostatnio edytowano Czw lis 10, 2011 19:59 przez akasheni, łącznie edytowano 1 raz

akasheni

Od: Sob lut 13, 2010 11:07

Post » Śro lis 09, 2011 22:22 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

A teraz, po konsultacji z kociastymi moimi i Mamuśką Bezimiennej - Myszką, oddam głosy:

Mister - kandydat 29 Ptyś! bo potrzebuje głosu i domku tak samo jak Bezimienna... i podzieli się wygraną z Balbinką, gdy wygra Bezimienna :twisted: a do tego wygląda jak klon Zenia (spokojnie Zenio na pewno nie jest jego zaginionym ojcem...)

Miss - kandydatka 38 Bella! żeby i ona miała głos i nie tłukła Ryśki za to, że głosu nie miała, to teraz ma! (no i też jest całkiem podobna do Zenia, a on kocha siebie i podoba mu się, jak ktoś jest do niego podobny, a my go słuchamy)

Dodam tylko, że wybór był bardzo trudny, walka wyrównana, ale Zenek jak widać na zdjęciu zęby ma duże...
Wyróżnienia nalezą się:
Mister:
nr 8 Mjeczysław, bo znam go osobiście
nr 24 Gucio - zaimponował nam wszystkim
Miss:
nr 18 Lili - bo jest urocza jak Bąbel i dzielnie się trzyma!
nr 26 Misia - za wspaniałą figurę i plusz, oraz walkę z anoreksją!
nr 28 Paris - to już ja osobiście, bo to cudny lisek
Obrazek

sroka7

Post » Śro lis 09, 2011 22:23 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Szkoda, że na każdego nie przypadają po dwa głosy :( Bo choć Niunia jest bezapelacyjnie naj, to bardzo podoba mi się też Kita nr 34 od zwierzak, jest taka podobna do mojej ślicznej Dzidzi :1luvu: Chciałam też zgłosić, że link do zdjęcia Kity nie działa :(

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Śro lis 09, 2011 22:31 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

akasheni pisze:
sroka7 pisze:Julcia jest smutna,że nikt nie oddaje na nią głosów - ale wszystkie swoje głosy chętnie odstąpi i tak Bezimiennej, bo sama jest ze śmietnika i wie jak to jest... ale chociaż mógłby ktoś pochwalić jej plusz i kształtną sylwetkę! no i "szopi" ogon - wiem, nie najlepsze ujęcie, ale to przecież nie wina modelki, tylko fotograf był kiepski!

To niech Julcia się już nie smuta, bo moja Miłka (pierwsza z lewej w podpisie) postawiła łapę na klawiaturze własnie przy jej zdjęciu :piwa: i jakoś mnie to nie dziwi :mrgreen:

A więc:
Miss Julcia nr 41
Mister Bubencjusz nr 31 (co za uśmiech!!!)

Julcia baaardzo dziękuje Miłce za wskazanie jej :mrgreen: i Cioci za oddanie głosu :piwa:
Cóż Miłka panna urodziwa, nie ma co, więc wiadomo, ze wie kto zasługuje na miano Miss...

PS. ja nie wiem co te koty dzisiaj poszalały czy jak: krzyknęłam Misia dostałaś głos, a ta przybiegła do mnie z głośnym "Miiiauuuuuuuuuuuuuu" i pakuje mi się na kolana, żeby odpisywać 8O a ona nie przepada za siedzeniem na kolanach czy noszeniem na rękach - lubi być głaskana/drapana/miziana na jej warunkach!na parapecie jak leży!
Obrazek

sroka7

Post » Śro lis 09, 2011 22:35 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Wszystkie kotecki piękne :1luvu: i wybór trudny :|
Szkoda ,ze nie można głosować :cry:
miss i mister 1.2.3 miejsce i odpowiednio punkty 3,2,1
Ps
Szanowna komisja miałaby zajęcie :mrgreen:

estela

Od: Nie gru 14, 2008 20:41

Post » Śro lis 09, 2011 22:41 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Prawda. Szkoda, że tylko jeden głos można oddać na mistera i jeden na miss.
Ja już swoje głosy oddałam, ale gdybym mogła to wyróżniłabym jeszcze Szymona, Franka, Bąbla i Zenona.
Z dziewczynek Kicię, Małgosię, Lunę, Gabi i Muzę.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro lis 09, 2011 22:46 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

kandydat nr 2 - Morfeusz
kandydatka nr 3 - Ominia

uff... strasznie to był męczący wybór.
Obrazek

marioka

Od: Wto wrz 06, 2011 13:39

Post » Śro lis 09, 2011 23:21 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

Lemoniada pisze:Szkoda, że na każdego nie przypadają po dwa głosy :( Bo choć Niunia jest bezapelacyjnie naj, to bardzo podoba mi się też Kita nr 34 od zwierzak, jest taka podobna do mojej ślicznej Dzidzi :1luvu: Chciałam też zgłosić, że link do zdjęcia Kity nie działa :(

Nie działa :( Mod zmienił zdjęcie na link, a link nie działa. Postaram się choć działający link wstawić, a czekam może i mniejsze rozmiarowo zdjęcie się pojawi :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Śro lis 09, 2011 23:22 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

isabell36 pisze:na razie Ptyś wymiata wszystkich kandydatów :dance: :dance2:
za najmniejszego misterka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

isabell36 .... Ptysiu od wymiatania pogubił się :ryk: Zresztą ja też jestem w szoku , że tyle ukradł serduszek miaukowiczków i miaukowiczek - ciotek i wujków :1luvu: :1luvu: :1luvu:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Śro lis 09, 2011 23:28 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

estela pisze:mister kandydat nr 34-Zenon :1luvu:
miss kandydatka nr 32-Balbinka :1luvu:

Zenon-mistrz Drakula( to uzębienie :wink: ), a Balbinka- delikatna ćwiczy "uśmiech" :1luvu:

estela :1luvu: Balbinka mruczki swoje ci przesyła .... i baaaardzo dziękuje :ok:
Obrazek

animalon

Post » Śro lis 09, 2011 23:34 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

sroka7 :1luvu: Ptysio szaleje za tobą :1luvu: dziękujemy :ok:
Właśnie maluchy odstawiają nocny maraton po pokojach , po wieczornej dżemce dostały kolby ...a mi beterie w aparacie padły i się ładują :? i nic nie moge zrobić :?
Obrazek

animalon

Post » Śro lis 09, 2011 23:45 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

akasheni pisze:Mister Bubencjusz nr 31 (co za uśmiech!!!)

Właśnie "uprzejmie doniosłam" Bubencjuszowi kto i dlaczego na niego głosował ... I uśmiecha się jeszcze BARDZIEJ do wszystkich Cioć, które na na niego głosowały... :mrgreen:

A Miszcz Demolki Kropencjusz vel Szczerbaty Potffór żąda konkursu na "urodziwych inaczej".... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw lis 10, 2011 0:11 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! WIELKIE GŁOSOWANIE

A ja myślę, że mogłaś go zgłosić. Miałby 1 miejsce gwarantowane, bo "urodziwi inaczej" na miau są doceniani! :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

[poprzednia][następna]