was czytam to pojęcia nie mam o co wy sie kłócicie
Moderator: Estraven
puszatek pisze:nie chcę Cię krytykować ale po tym co piszesz i w jakim tonie...to chyba będziesz długo zbierać na sterylkę![]()
zadajesz pytania a nie chcesz znać odpowiedzi...
w wielu wypadkach zrażasz do siebie ludzi swoimi wypowiedziami na forum...
masz w domu jedną koteczkę i nie możesz o nią zadbać...stosujesz szantaż emocjonalny, że ją uśpisz...
drwisz z tego, że ktoś leży na podłodze u weta i wyje bo musi uśpić przyjaciela...
a w zamian prosisz o pomoc...przemyśl swoje postępowanie
na pewno nie tędy droga
Karolek(ona) pisze:znowu zaczynacie - juz była cisza
was czytam to pojęcia nie mam o co wy sie kłócicie
vailet pisze:puszatek pisze:nie chcę Cię krytykować ale po tym co piszesz i w jakim tonie...to chyba będziesz długo zbierać na sterylkę![]()
masz w domu jedną koteczkę i nie możesz o nią zadbać...stosujesz szantaż emocjonalny, że ją uśpisz...
drwisz z tego, że ktoś leży na podłodze u weta i wyje bo musi uśpić przyjaciela...
na pewno nie tędy droga
Troszkę puszatku nie rozumiesz co piszę,a zrazili się już wszyscy.Nikt Bejbi uśpić nie chciał i nie chce.Rozmowę,a czytanie można sobie zrozumieć jak komu się podoba.Szantaż?Już widziałam posty typu że jak kot nie znajdzie domu w 3 dni to schron lub uśpienie.Nie nadążałam Wam wszystkim odpowiadać i mogłam coś przez to namieszać.Mi talonu na Bejbi nikt nie da,a po drugie jest znana jako mój kot i ma być przy sterylce traktowana jak jajko.
karola7 pisze:To po co wciąż wracasz do kwestii usypiania ? Czemu wielokrotnie powtarzasz, że Bejbi długo żyć nie będzie ? Po co i dlaczego do tego wracasz ? Jaki jest cel ? Nikt nie ma obowiązku Cię sponsorować czy kupować czegoś na bazarku, to dobra wola odwiedzających, może im coś wpaść w oko, a może i nie wpaść, mogą mieć ochotę na zakup, a mogą również tej ochoty nie mieć.
dorota13 pisze:vailet pisze:puszatek pisze:nie chcę Cię krytykować ale po tym co piszesz i w jakim tonie...to chyba będziesz długo zbierać na sterylkę![]()
na pewno nie tędy droga
Troszkę puszatku nie rozumiesz co piszę,a zrazili się już wszyscy.Nikt Bejbi uśpić nie chciał i nie chce.Rozmowę,a czytanie można sobie zrozumieć jak komu się podoba.Szantaż?Już widziałam posty typu że jak kot nie znajdzie domu w 3 dni to schron lub uśpienie.Nie nadążałam Wam wszystkim odpowiadać i mogłam coś przez to namieszać.Mi talonu na Bejbi nikt nie da,a po drugie jest znana jako mój kot i ma być przy sterylce traktowana jak jajko.
Szantaże o schronie lub uśpieniu pojawiają się od osób, które wchodzą tu pierwszy raz lub pisze o sytuacji ktoś inny.
Od osoby, która na miau spedza dużo czasu i podobno kocha wszystkie zwierzęta oczekiwałabym czegoś innego.
Mi też nikt talonów na sterylkę mojego kota nie dawał i nawet nie potrafiłabym odebrać szansy na tę przyjemność bezdomnemu kotu.
Szkoda mi Twojego kota.
karola7 pisze:Tak masz rację to wszystko moja wina i innych osób z forum.Nie chcą wpłacać kasy na TWOJEGO PRYWATNEGO I JEDYNEGO KOTA i jeszcze robią zamieszanie na wątku. Źli ludzie, źli.
izka53 pisze:Vailet, wiele razy juz opuszczałam Twój wątek,i wracałam, bo wydawało mi się, ze jesteś słabą, niezaradną osobą , potrzebującą wsparcia i pomocy. Ale tym razem przeholowałaś.
Czy Ty nie wiesz, że kot jest drapieżnikiem ? Ptaszki tez kocham, ale to jest selekcja naturalna, kot nie złowi zdrowego , silnego ptaka, tylko takiego, który do podtrzymania gatunku już sie nie nadaje, bo jest zbyt słaby, stary i chory. I co roku mam wywieszonych kilka karmników, w miejscach niedostępnych dla kotów. Poza tym Misia łowi głównie myszy, ryjówki itp, a to szkodniki.
A skoro tak kochasz wszystkie zwierzątka, to dlaczego pozwalasz Bejbi polowac na muchy i zabijasz osy ?
Ja Twój wątek opuszczam ostatecznie
puszatek pisze:gdybym bardzo kochała swojego kota a nie miałabym warunków finansowych aby go leczyć...
to z ciężkim sercem oddałabym go komuś kogo na to stać
dla mnie najważniejsze by było jego zdrowie i dobro niż moje własne...ja
puszatek pisze:wiesz co...nie chce mi się nawet skomentować Twojego ostatniego postu![]()
Karola7 ma swoje koty na utrzymaniu i nigdzie nie widziałam aby o coś prosiła...
nadal nie rozumiem dlaczego forum ma sponsorować sterylkę Twojej koteczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 23 gości