poszukiwany polecany behawiorysta Poznań

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 23, 2011 21:02 Re: poszukiwany polecany behawiorysta Poznań

Mam dwie kuwety odkryte, kryte też miałam ale jedyne na co się zdała to, służyła jako domek dla drugiej kotki. Stosuje od początku Benka, bałam się że jeżeli zmienie żwirek to znowu będzie stres. A co do zepchnięcia niżej w hierarchii to tak, tak jest na pewno moich rozmowach z druga weterynarz jestem tego pewna. Drugi kot jest bardzo żywiołowy, robi to co chce, śpi gdzie chce, ma w nosie psa jak mu się nie podoba, że pies śpi na fotelu na którym ona by chciała spać daje mu w nos i koniec, a kotka sikająca po za tym, że się z nią bawi to w przypadku np jedzenia potrafi odejść od miski i ustąpić drugiej ( dlatego teraz karmimy je w 2 pokojach). A co do wakacji to mój chłopak z psem we wrześniu wyjeżdzają na tydzień ale nawet jak stan kotki się poprawi to i tak problem będzie jak wrócą.

klapciaczek

Od: Sob cze 12, 2010 11:23

Post » Śro lis 09, 2011 18:57 Re: poszukiwany polecany behawiorysta Poznań

hej !

ten sam problem, tyle ze z kocurem zalatwiajacym sie uporczywie poza kuweta.
przebadany na wszystkie strony
problem ma rok ...

jestesmy po pierwszej probie ze srodkami uspojajacymi (spamilan), efekt masakra, kot dostawal wscieklizny i napadu agresji zamiast sie wytlumic ...

dzis kupie kalm aid

mysle o tym xanaxie ...

czy moge liczyc na podzielenie sie jeszcze jakimis uwagami/spostrzezeniami ...

dziekuje z gory.

naczos

Od: Sob cze 20, 2009 22:04

Post » Śro lis 09, 2011 23:10 Re: poszukiwany polecany behawiorysta Poznań

spróbuj jeszcze royal canin calm,podobno dobre efekty,do kupienia u weterynarza
plus ten KalmAid[ale to nie wiem jak możesz dawać,ja mam w żelu,niby o smaku łososia i kot powinien chcieć jeść,ale nie chce-sama próbowałam i koty mają rację w smaku to straszne świństwo,chyba zostaje dawanie na siłę]
jak rc calm i kalmaid nie pomogą,to dopiero xanax.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

[poprzednia]