Mnie też przykro to takie przygnębiające, kiedy kot już ma DT, jest zaopiekowany, a raptem przekracza TM Gapcio jest uroczy, naprawdę.Dobrze, że masz dobrego weta i możliwości zbadania go dokładnie.Nigdy o czymś takim nie słyszałam, całe życie człowiek się uczy.Kciuki za kotka
Tak, weta mam super. Tylko trochę daleko do niego. Ale to nic, ważne że można u niego zrobić praktycznie komplet badań. Dobry diagnosta i świetny chirurg.
A Gapcio? Zaczął rozrabiać tak jak przystało na kotka w jego wieku. Niesamowite jak szybko dochodzi do siebie bo wybiciu tych stworów. I biegunki ustały.Robi się mały łobuz. Czekam tylko na kolejne gramy w jego chudym ciałku. Ale to też szybko nadrobimy.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Najnowsze zdjęcia Gapcia. Zdecydowanie kot łobuzuje. Nastąpiła olbrzymia poprawa w jego samopoczuciu. A i brzuszek się bardzo zaokrągla. Dziś mieliśmy jeszcze jedną martwą glistę, którą kot wydalił. Tak więc za kilka dni zrobimy drugi cykl odrobaczania, później odczekamy i zrobimy badania kupy, żeby potwierdzić wybicie wszystkich pasożytów. Chociaż te glisty to był mały pikuś w porównaniu z tymi cystoisospora sp To one tak go wyniszczyły. Ale teraz patrząc na niego, widać już małego wesołego kotka.
Ale koci przystojniak z niego. Ta plamka mnie rozczula
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Wybredny to nie jest. Pożre wszystko, aby tylko brzuszek pełny był, a raczej przepełniony. Nie wiem dlaczego, być może dlatego że został znaleziony bardzo przemarznięty i był chory, to ma śmieszny głosik. Gdy upomina się o jedzenie to zamiast pięknego miau wydobywa się takie coś pomiędzy skrzypieniem drzwi a rechotem żaby. Ale jest to takie słodkie. I śmieszne, ale udaję, że nie śmieję się, bo byłoby mu przykro.
Zaniedbałam ostatnio gapciowy wątek, ale mam chorą koteczkę w domu i na nic czasu. Chłopak wydobrzał, jest wesoły, wszystkim się bawi. W czwartek jedziemy do weta na kontrolę i po witaminki. Zamieszczę też trochę zdjęć.
za badanie Gapcia w czwartek!!!! Marto - daj znać, czy ewentualne ogłoszenia robić całej trójeczce Twoich małych tymczasów razem, czy każdemu z osobna. Nie dałam rady dzisiaj, bo w pracy miałam amok - ale może jutro mi się uda choć na paru portalach.