ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 08, 2011 22:03 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

nieoceniony artykuł .... dziękuję ewar :1luvu: :1luvu: :1luvu:
podpisuję się rękami i nogami swoimi - dokladnie tak jest :ok: :ok: :ok:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto lis 08, 2011 22:42 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

bardzo wielkie dzięki za głosiki Wasze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Śro lis 09, 2011 10:51 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

witamy z ranka :1luvu: - postanowiłam troszkę z ranka zareklamować Ptysia i Balbinkę :1luvu: na zachętę do głosowania .... w sumie po DS

to ja Balbinka :1luvu:

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

.... jestem pełną radości do życia kocanką :1luvu: ... chociaż smutek za domkiem czasami zagląda w oczka
Obrazek

animalon

Post » Śro lis 09, 2011 10:57 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Kociaki są przeurocze i mają fajne, cieplutkie imiona.Muszą mieć wspaniały domek :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro lis 09, 2011 11:15 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

to ja Ptysiu :1luvu:

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

to cały ja :1luvu: skromny, cichutki, łagodny, ułożony, grzeczniutki, szanujący starszych ..... :wink:
Ostatnio edytowano Śro lis 09, 2011 11:18 przez animalon, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

animalon

Post » Śro lis 09, 2011 11:16 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Trzymam kciuki za wspólny domek stały dla Balbinki i Ptysia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Śro lis 09, 2011 11:36 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Animalonku, jak Cie proszę, nie rób więcej zdjęć :lol:
One są takie urocze i takie fotogeniczne, że mogłyby swoja uroda podbijać świat :1luvu:
Wyglądają, jak takie kioskowe maskotki...na baterie :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lis 09, 2011 13:03 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

jasdor :1luvu: mówisz, że potencjalny DS może nie uwierzyć w zdolności Ptysia i Balbinki ??? :ryk: One tak się wdzięczą , że je nie mogę nie robić zdjęć ............ aparat mi aż dymi :ryk:
oj.... tak chciałabym , żeby dzięki ruszonej dzięki Tobie :1luvu: akcji odnalazły swoje miejsce na ziemi :ok:
Obrazek

animalon

Post » Śro lis 09, 2011 14:20 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

animalon pisze: to ja Ptysiu :1luvu:

Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Odpadłam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Musze je sobie wrzucić w podpis,te Słodycze mają jakiś banerek? bo nie zdążyłam jeszcze wątka doczytać
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 09, 2011 14:26 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

nie, nie mają .... wrzuciłam je sobie tylko do podpisu ... skromniutko ...prawda :oops: ?
Obrazek

animalon

Post » Śro lis 09, 2011 15:24 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

animalon pisze:nie, nie mają .... wrzuciłam je sobie tylko do podpisu ... skromniutko ...prawda :oops: ?

Jestem Ci bardzo wdzięczna za ozdabianie mojego wątku fotkami tych prześlicznych słodyczek. :1luvu:

Proszę o jeszcze, jeszcze, jeszcze więcej fotek. Te kocięta są naprawdę wyjątkowe :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lis 09, 2011 15:36 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

ale nam miło :1luvu:

vega013 pisze:

Proszę o jeszcze, jeszcze, jeszcze więcej fotek. Te kocięta są naprawdę wyjątkowe :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mówisz - masz ... jutro nowa porcja :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Śro lis 09, 2011 16:17 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

animalon pisze:ale nam miło :1luvu:

vega013 pisze:

mówisz - masz ... jutro nowa porcja :ryk:

Ey,a dlaczego dopiero jutro? 8O :(
Ja kcem dzisiaj <tup>
Podpisano : zaświrowana na punkcie maluchów ciotka :oops: :oops: :oops: :oops:

A co do banerka to mogę się nim zająć jak chcecie,tylko wybierzcie sobie zdjęcia jakie mają w nim być,bo ja juz jestem goopia,nie wiem które wybrać :oops: :oops: :oops: :oops: i dajcie mi na pw lub tu jak kceta :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aaa i czy jeszcze mają fb?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 09, 2011 17:05 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Myszolandia ....... no pewnie :ok: :ok: :ok:
Dzięki za propozycję banerka , prześlę swoje propozycje .....
jasdor :ok: :ok: :ok: może podrzuć również swoją sugestię , a Myszolandia mogłaby dokonać końcowej, obiektywnej selekcji.
Co do FB to nie mają wydarzenia .... ponieważ nie wiem gdzie ręce włożyć :oops: :oops: :oops: :oops:
Mam w poczekalni parę kociaków do Weta i próbuję znaleźć czas i je wyłowić i zawieźć .... no i tak się troję :ok: No i braknie na wszystko czasu ...... :oops: :oops: :oops:

A co do zdjęć to wieczorkiem dopadnę bąble , troszkę już wyrośnięte i..... nie obiecuję, ale .............. może uda się wrzucić jeszcze dzisiaj coś ciekawego

Myszolandia .... dziękujemy :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Śro lis 09, 2011 17:14 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Ja nie umiem wybrać, które zdjęcia sa najlepsze - wszystkie :ok:
Sama sobie z tym poradźcie. Ja tylko będę podziwiać :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]