Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Kurcze.Współczuję Aniu.
![]()
iza71koty pisze:Ogromne Podziękowania dla Aniczyli Skarbonki za Pomoc
oraz to że dzwoni do mnie i podtrzymuje mnie na Duchu .
Ania przekazała śliczne fanty
![]()
![]()
na Bazarek.Postaram sie go zrobić jak się juz sprawy powolutku ułożą po mojej myśli.
![]()
Bardzo dziekuję, przesyłka doszłaiza71koty pisze:Dziewczyny .Mam prośbę.Wysłałam do Was paczuszki z Bazarku ze słodyczami.Prosze dajcie znać jak dojdą i jak skosztujecie.![]()
![]()
iza71koty pisze:To sa te dwa kociaczki od Kici z bazy Rybackiej.Kicia już je zostawiła.Odeszła.karmie ja w innym miejscu aczkolwiek nie zawsze spotykam.Mam nadzieję ze nie będzie problemu ze sterylką.Kociaczki juz sporo urosły i mieszkaja w budce, która im zaniosłam z Mężem.
Bakuś-
-
Bakusia-
-
-
Razem-
Proszę o Wirtualne Wsparcie dla kociaczków.Może Ktoś pokocha w duecie albo osobno?
Te czekoladowe kuleczki to są malutkie pierniczki oblane różnymi rodzajami czekoladyiza71koty pisze:To napisz chociaż czy dobre i co to są właściwie te kuleczki czekoladowe bo nie wiem.![]()
![]()
iza71koty pisze:iza71koty pisze:To sa te dwa kociaczki od Kici z bazy Rybackiej.Kicia już je zostawiła.Odeszła.karmie ja w innym miejscu aczkolwiek nie zawsze spotykam.Mam nadzieję ze nie będzie problemu ze sterylką.Kociaczki juz sporo urosły i mieszkaja w budce, która im zaniosłam z Mężem.
Bakuś-
-
Bakusia-
-
-
Razem-
Proszę o Wirtualne Wsparcie dla kociaczków.Może Ktoś pokocha w duecie albo osobno?
Kochani mam Dobre wieści.Gacuś i Gacusia mają od dziś Opiekuna Wirtualnego.
![]()
![]()
![]()
Tym Opiekunem zostałaMonika_Wolska.
![]()
![]()
Dziękujemy Kochana z Całego Serca
![]()
Ojej, superiza71koty pisze:Kochani mam Dobre wieści.Gacuś i Gacusia mają od dziś Opiekuna Wirtualnego.
![]()
![]()
![]()
Tym Opiekunem zostałaMonika_Wolska.
![]()
![]()
Dziękujemy Kochana z Całego Serca
![]()
key_west pisze:Te czekoladowe kuleczki to są malutkie pierniczki oblane różnymi rodzajami czekoladyiza71koty pisze:To napisz chociaż czy dobre i co to są właściwie te kuleczki czekoladowe bo nie wiem.![]()
![]()
mniam
One są bardzo dobre i prawdę mówiąc niewiele ich już zostałoiza71koty pisze:O kurcze.key_west pisze:Te czekoladowe kuleczki to są malutkie pierniczki oblane różnymi rodzajami czekoladyiza71koty pisze:To napisz chociaż czy dobre i co to są właściwie te kuleczki czekoladowe bo nie wiem.![]()
![]()
mniam
![]()
No widzisz sama nie wiem co sprzedaję.
Ja myślałam ze to czekoladki.
![]()
Włos się na głowie jeżyiza71koty pisze:Takie cyrki robi mi od kilku dni Szaruś.To zupełnie nie jego teren bo sie przeniósł.(...)Ja nie mam nic przeciwko ale niech sie sprecyzuje po której stronie mieszka.Bo takie wedrówki kilka razy dziennie a zwłaszcza w godzinach szczytu moga sie żle skonczyc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: noora, puszatek, Zeeni i 220 gości