Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 09, 2011 10:26 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug400zł

kejt.sz pisze:sssssłodziak :1luvu: lubi spać na klawiaturze - a to się Błażej "ucieszy"! :twisted:

tiaaa.....radość bezgraniczna i bezterminowa! gwarantowana na 100% czasu.
Mi się wydaje, ze on najbardziej lubi człowieka więc skoro siedzę przy komputerze to on razem ze mną i najbliżej jak się da. Jeśli pokocha miłością ogromną Twego TŻta i jesli Twój TZ dużo spędza czasu przy kompie to będzie "problem" :wink:

kejt.sz pisze: cieszę się, że jest "nakolanny" :) ja większość popołudnia spędzam na kanapie z laptopem albo książką i psicą rozwaloną przy moim boku - kolana będą w sam raz dla kota :ok:

jest nakolanny, bardzo... i mam nadzieję, zę nie zmieni swoich upodobań "w nowym miejscu" :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lis 09, 2011 10:27 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug400zł

Salem - skąd ja to imie znam
aaaaaaaaaa "Sabrina, nastoletnia czarownica" miała kota czarnego Salema :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro lis 09, 2011 10:33 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug400zł

Błażej przy biurku i kompie spędza większość wieczorów, oddaje się wtedy swojej pasji - pisze felietony sportowe :D
i mam wielką nadzieję, że jak kot będzie tam z nim siedział, to się szczerze polubią :D

tja, Salem to imię kota z filmu. tak mi się średnio widzi, no ale wolę Salema od Maćka (tak miały na imię wszystkie koty i kotki dziadka Błażeja;) )... niestety wszystkie moje propozycje zostały bezwzględnie odrzucone (a ja chciałam m.in. Bułhakowa, Rasputina, Regisa, albo Nergala) :twisted:

jeśli fakt, że to on wybrał kociakowi imię ma sprawić, że będzie się czuł bardziej zaangażowany w opiekę, to niech Salem będzie naszym kompromisem :ok:

omg, zaraz się spóźnię na uczelnię!!! lecę, do napisania, głaski dla kociastych :)
ze mną: mąż, sunia Mucha, kocur Salem, kotka Hexa, chomiczka Napoleonka Bonaparte :)
za TM: 33 szczurze duszyczki i sunia Iskra [']['][']

kejt.sz

Od: Nie lis 06, 2011 16:53

Post » Śro lis 09, 2011 11:23 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug400zł

Dobrze, ze nie chcesz Maćka - strasznie oklepane imie dla kotów
inny czarny kot z folmu to RADEMENES wspak SENEMEDAR - 7 życzen :P
Bonifacy byl czarny, Jazz listonosza Pata jest czarny - z białym co prawda ale baedziej czarny, - mam 5latka w domu to jestem na bieząco :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro lis 09, 2011 21:01 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

wszystko dla kociaka już zamówione :)
ech, wcale mi imię Salem do niego nie pasuje - myślę, że poczekamy aż do nas przyjedzie i imię samo się dla niego znajdzie ;)

głaski dla zwierzyńca! :)
ze mną: mąż, sunia Mucha, kocur Salem, kotka Hexa, chomiczka Napoleonka Bonaparte :)

kejt.sz

Post » Śro lis 09, 2011 21:05 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

kejt.sz pisze:wszystko dla kociaka już zamówione :)
ech, wcale mi imię Salem do niego nie pasuje - myślę, że poczekamy aż do nas przyjedzie i imię samo się dla niego znajdzie ;)

głaski dla zwierzyńca! :)

też tak myślę.
On już wie :D powiedziałam mu i się mocno przytulił. Ucieszy.ł się bo powiedziałam, zę będzie się mógł tulić do woli (obiecane :!: :mrgreen: ) i zawsze będzie do jego dyspozycji sunia.
Nie mam na razie nikogo na wizytę pa, jeszcze napisałam do jednej forumowiczki, jak się nie odezwie to założę wątek, ok?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lis 09, 2011 21:11 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug400zł

Marzenia11 pisze:
kejt.sz pisze:sssssłodziak :1luvu: lubi spać na klawiaturze - a to się Błażej "ucieszy"! :twisted:

tiaaa.....radość bezgraniczna i bezterminowa! gwarantowana na 100% czasu.
Mi się wydaje, ze on najbardziej lubi człowieka więc skoro siedzę przy komputerze to on razem ze mną i najbliżej jak się da. Jeśli pokocha miłością ogromną Twego TŻta i jesli Twój TZ dużo spędza czasu przy kompie to będzie "problem" :wink:

kejt.sz pisze: cieszę się, że jest "nakolanny" :) ja większość popołudnia spędzam na kanapie z laptopem albo książką i psicą rozwaloną przy moim boku - kolana będą w sam raz dla kota :ok:

jest nakolanny, bardzo... i mam nadzieję, zę nie zmieni swoich upodobań "w nowym miejscu" :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja się letko wtrącę :roll: - kejt.sz koty od Marzenia11 z całą pewnością zakochują się w TŻ miłością ogromną, bezgraniczną i oddają całe siebie. Sprawdziłam, doświadczyłam, potwierdzam. :ryk: :twisted: A takich cudów jak Nusia wyprawia z moim TŻ w życiu nie widziałam. :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro lis 09, 2011 21:17 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

no ja się już doczekać nie mogę!
i myślę, że Munia na pewno mega się ucieszy z czterołapego kompana zabaw :)))

Marzenia11 pisze:Nie mam na razie nikogo na wizytę pa, jeszcze napisałam do jednej forumowiczki, jak się nie odezwie to założę wątek, ok?

pewnie, może na wątku ktoś się prędzej znajdzie :)

a co pomyślimy z transportem? (kurcze wiem, że to nie jest jeszcze przesądzone, że on do nas trafi, bo jeszcze wizyta przedadopcyjna, ale jakoś szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie innej opcji ;) ) naprawdę przywiozłabyś go osobiście? PKP Wawa-Poz i z powrotem to jednak spory koszt...

Mruśkowo pisze:koty od Marzenia11 z całą pewnością zakochują się w TŻ miłością ogromną, bezgraniczną i oddają całe siebie. Sprawdziłam, doświadczyłam, potwierdzam.

to mnie bardzo cieszy, liczę, że małżon się w końcu zakocha i za jakiś czas będzie mi łatwiej namówić go na drugiego kota :ok:

kejt.sz

Post » Śro lis 09, 2011 21:20 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Jak coś, to na fejsbuku na @Transport tu i tam można też szukać transportu. I tu na transportowym też. Arcana czasem jeździ.

O wizytę w Poznaniu można poprosić Magis, ale jeśli jest bardzo zajęta, to nie da rady. Ale fajna forumowiczka, hodowlę niebieskich ma, bardzo konkretna dziewczyna :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lis 09, 2011 21:26 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

czyżby nowy domek Evereścika witamy? :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 09, 2011 21:27 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Dzięki Kocie za wskazówkę - napisze jeszcze do Magis, a potem najwyżej założę wątek.

kejt.sz - naprawdę go przywiozę. Serce nie sługa... ale bym Cię poprosiła o.... schowanie szczurów - ja mam mega fobię!!!! aż mi wstyd... :oops: :oops: :oops:

edit: nick :oops:

Marzenia11

Post » Śro lis 09, 2011 21:28 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

smarti pisze:czyżby nowy domek Evereścika witamy? :D

wszystko na to wskazuje :D :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro lis 09, 2011 21:31 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:czyżby nowy domek Evereścika witamy? :D

wszystko na to wskazuje :D :ok: :ok: :ok:

domku :!:

ale przystojniaczek Ci się trafia :D :1luvu: :kotek: :1luvu:

jakbym nie miała sama tylu czarrrnych kiciów to bym go bez namysłu brała :D o ile bym dostała :mrgreen:

czarne kicie przynoszą wieeeelkie szczęście :D :kotek: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro lis 09, 2011 21:33 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

smarti pisze:
jakbym nie miała sama tylu czarrrnych kiciów to bym go bez namysłu brała :D o ile bym dostała :mrgreen:

pewnie by bylo ciężko - masz alergię.. na koty :D

Marzenia11

Post » Śro lis 09, 2011 21:34 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

no i męża który lubi psy :evil: :ryk:

smarti

[poprzednia][następna]