Moje śliczne panienki LILA i KAJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 08, 2011 21:43 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Obie są super i śliczne :)

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro lis 09, 2011 14:13 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Megana pisze:Obie są super i śliczne :)

Tak naprawdę... to kaaaaazdy zwierzak jest sliczny... :1luvu: :1luvu: :1luvu: No moze z wyjatkiem pająków :strach: :strach: :strach: :roll: ale nie zamierzam ich hodowac ani dokarmiac wiec staram sie o nich nie myslec heheh :ryk:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Czw lis 10, 2011 22:17 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Pajaków też nie lubię, w przeciwieństwie do moich kociaków. Oni uwielbiaja na nie polować. Julcio trzy dni temu znalazł pajaka olbrzyma za szafką i jak na niego polwał, pająk go ugryzł. Biedak tylko zakwiczał, ale nadal nie dawał mu spokoju. Zadeptałam drania. Teraz ziąb już sie robi, więc pajęczydła do domu się pchają :(
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Czw lis 10, 2011 22:28 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Gdzieś muszą przezimować. Wszystko chce żyć.
Za to latem ograniczają populacje komarów i much.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw lis 10, 2011 22:33 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Wiem Megano, też stworzenia żyjące i chcą żyć. Podobno w domu zjadają roztocza. Ten to by nawet przezył, wyniesiny jak inne do drewutni lub do piwnicy, ale tak kąsnął Julka, no... że mu nie podarowałam. Choć wiem, że po prostu się bronił w ten sposób.
Obrazek

ewka63

Post » Pt lis 11, 2011 16:28 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ewka63 pisze:Wiem Megano, też stworzenia żyjące i chcą żyć. Podobno w domu zjadają roztocza. Ten to by nawet przezył, wyniesiny jak inne do drewutni lub do piwnicy, ale tak kąsnął Julka, no... że mu nie podarowałam. Choć wiem, że po prostu się bronił w ten sposób.

moje pająki nie gryzą... ale jak jakiś sie ujawni ze gdzies sobie zyje to zaraz Lila go dopadnie :roll: i bawi sie nim jak zabawką 8O tu szturchnie tu lapka przygniecie... ech... a mnie skora cierpnie....

Wtedy moj M musi interweniowac, aby Lila sie nie znecala i abym ja zawalu nie dostala... :ryk:
Ostatnio edytowano Sob lis 12, 2011 11:40 przez ninakiler, łącznie edytowano 1 raz

ninakiler

Post » Pt lis 11, 2011 16:31 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Z reguły moje też nie, ale ten to była duża i gruba bestia :) Chyba jakiś dorodny krzyżak, jednak nie zdążyłam zobaczyć, bo został zmiażdżony :|
Obrazek

ewka63

Post » Pt lis 11, 2011 17:37 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Moje futra uwielbiają polować na muchy.
Pająków nie mam, więc nie wiem, czy by się kotom spodobały. :wink:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lis 12, 2011 11:41 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

a muchy to oczywiscie tez wieczna rozrywka... heheh :ryk:

ninakiler

Post » Pon lis 21, 2011 11:56 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Dziś miałam śmieszną pobudkę o 6 rano 8O Otóż Kaja od jakiegoś czasu śpi na łóżku z nami... najczesciej konkretnie na mnie :ryk: dzis rano obudzilo mnie mlaskanie i bardzo głośne mruczenie :mrgreen: otwieram oko a moja Kaja leży prawie na mojej szyi liżąc moje włosy :D Mlaskanie i mruczenie było tak głośne, że szok. Wystarczyło żebym odezwała się tylko jednym słowem to kotecka a ta ni z gruszki ni z pietruszki zaczela dawac mi buziaki, przybierając jednoczesnie dziwne pozy prawie na mojej twarzy :ryk:

Nie ma to jak śmieszny i przyjemny buziak na przebudzenie :1luvu:

ninakiler

Post » Pon lis 21, 2011 12:03 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

To się nazywa dobry początek tygodnia :D :ok:

Bazyliszkowa

Post » Pon lis 21, 2011 15:20 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Kajusi się na pieszczoty zebrało :) No bo co sobie będą duzi ręce oszczędzać :ryk:
Obrazek

ewka63

Post » Wto lis 22, 2011 12:07 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Duzi nigdy się nie oszczedzają :ryk: noo chyba ze jest 5 rano 8O

Ostatnio mała Kaja wpada ze skrajnosci w skrajnosc... :o Raz biega oszalala po calym domu... przewracając wszystko... gadając do siebie... czasem nawet jakies wrzaski... na kogo nie wiem... bo czasem Lila tylko patrzy... a ta wsieka się... krzyczy... burczy...gada...drapak traktuje jak tor wyscigowy... :ryk: wystarczy ze spojrze na nią... to bierze nogi za pas i robi rundki popisowe. Kolejnym razem patrzy z daleka... jak spojrzę i zapytam "co tam Kajunia?" to leci w te pedy... rozmruczana na calego i wlazi po mnie.. mruczy do ucha... liże po twarzy... masuje lapkami i zmienia pozycje lezenia z natężeniem co 3 seknudy 8O az po 15-20min zasnie na dobre..

I teraz juz niewiem czy to miziak czy rozrabiaka hehe :D

ninakiler

Post » Wto lis 22, 2011 12:09 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ninakiler pisze:I teraz juz niewiem czy to miziak czy rozrabiaka hehe :D

No cóż - dwa w jednym :D

Bazyliszkowa

Post » Wto lis 22, 2011 14:42 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Prześliczne te Twoje kotki. Relacje z docierania się czytałam z ogromną przyjemnością. Mam nadzieję, że moje dwa nicponie niedługo będą leżeć razem jak Twoje na fotkach.
ObrazekObrazek
Niuniek i Julka - moje dwa bure szczęścia - viewtopic.php?f=1&t=136156

maggie_79

Od: Czw lis 17, 2011 20:01

[poprzednia][następna]