Tosia i Miecia.Problem Tosi.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 08, 2011 7:50 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

:D :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lis 08, 2011 9:50 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Wszystkiego najlepszego, wielu wspólnych lat! :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lis 08, 2011 10:22 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

:D :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lis 08, 2011 19:10 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

dziękujemy :D
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Wto lis 08, 2011 21:19 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

to teraz sie pochwal co kota dostała na te rocznice ??
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro lis 09, 2011 6:55 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

dobre śniadanko, a w przyszłości może przyjaciela. Radość świętowania przysłoniła moja stan zdrowia mojej Sary - od niedzieli bardzo mało je, w najbliższych dniach musimy podjąć tę trudną decyzję, a to bardzo boli :( nawet nie nie byłem świadomy że aż tak bardzo. Jest z nami 14,5 rokua ma już ponad 15 lat :(
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Post » Śro lis 09, 2011 9:13 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

smutne... czy Sara bardzo cierpi? Trzymajcie się, wiem jakie to trudne gdy odchodzi Przyjaciel :(
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro lis 09, 2011 9:15 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

hutek pisze:dobre śniadanko, a w przyszłości może przyjaciela. Radość świętowania przysłoniła moja stan zdrowia mojej Sary - od niedzieli bardzo mało je, w najbliższych dniach musimy podjąć tę trudną decyzję, a to bardzo boli :( nawet nie nie byłem świadomy że aż tak bardzo. Jest z nami 14,5 rokua ma już ponad 15 lat :(

moja urodziła sie 13 maja 1990r a uśpić musiałam w wakacje 2004r
Miał to zrobic kolega ale cały dziń nie odbierał telefonu, a ja na wieczór na urodziny jakies szłam i musiałam sama jechać ja usypiać, wet nawet nie poczekał aż wyjde, najchętniej na rękach parkingu by to zrobił, zeby mu nie zabrudził pies stołu. Potem sama ja zakopywałam na działce i to 2 krotnie bo kazali mi ją z woroka wyjąć zeby nie śmierdziało :roll:
Więc ja naprawde wiem co czujesz. Calą impreze siedziałam z jej numerkiem z obrozy w rękach i taka miałam zabawe.

Co do przyjaciela - to Tomciem sie interesowaliście i co?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Śro lis 09, 2011 10:31 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

zastanawiam się czy kolejny pies czy drugi kot, bo wczoraj otrzymałem propozycję adopcji psa, muszę to rozważyć. :(
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Post » Śro lis 09, 2011 18:39 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

:( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 09, 2011 20:55 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

przy kotach masz łatwiej z karmieniem
dla psa musisz mieć co innego i pilnować, bo koty nie powinny jeść psiej karmy
A najlepiej weź oba :ok:

Karolek(ona)

Post » Śro lis 09, 2011 22:05 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

hutek pisze:zastanawiam się czy kolejny pies czy drugi kot, bo wczoraj otrzymałem propozycję adopcji psa, muszę to rozważyć. :(

Zrobisz tak jak Ci serce podyktuje. :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw lis 10, 2011 7:05 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Sara jest jeszcze z nami, poszliśmy z nią wczoraj do weta na konsultacje, z ostateczną decyzją się jeszcze wstrzymamy, zwłaszcza że po wizycie Sara zaczęła jeść i zjadła pół swojej dziennej porcji i pospacerowała dość długo. Ale dzisiaj rano już trochę gorzej. Powiedziałem jej że jak nie będzie jeść to ją uśpię, przez całe swoje życie mnie słuchała, więc tym razem też powinna. Poza tym zrobił jej się ropień przy pyszczku, główna podejrzana Miecia. Jak ją zapytałem czy przyznaje się do winy , robi słodką minkę i udaje, że nie wie o co chodzi. Aktywnie pomoga przy opiece nad Sarą wylizując ją i tuląc się do niej.

Karolek(ona) najchętniej wziąłbym i Tomcia i pieska, ale muszę się wykazać czasami zdrowym rozsądkiem. Gdy podejmuje się tego typu decyzje wiąże się to z wielką odpowiedzialnością na dobre i na złe i nie może być cienia wątpliwości czy się podoła takiemu wyzwaniu. Bo jak wszyscy tutasj wiemy zwierzaki to nie zabawki, które jak się znudzą to można je wyrzucić na śmietnik
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Post » Nie lis 13, 2011 18:43 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Los dokonał wyboru za Ciebie-Tomcia wybrał domek w castingu-tez forumowy domek. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe, tym bardziej, że decyzji jeszcze nie podjąłeś-pozdrawiam serdecznie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 13, 2011 19:54 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Dokładnie tak. Cieszę się bardzo, że Tomcio znalazł domek. Może na mnie czeka jakaś inna kocia bieda tak jak czekała na mnie Miecia
ObrazekObrazekObrazek

hutek

[poprzednia][następna]