29- Ptyś na Misterka
32 - Balbinka na Miss
Moderator: Moderatorzy
sroka7 pisze:Kandydatka nr 42 Bezimienna poszukująca DT/DS czuje się urażona, że dotąd nikt nie docenił jej urody....
Kociara82 pisze:Mary_Poole pisze:No ja bylam zdecydowana na Morfa caly czas az sie pojawil kolejny czarny przystojniacha Wedelek, ktorego zawsze chcialam skrasc vedze i jeszcze Bubencjusz, ktory skradl mi kawal serducha z okazji watku MAMDOSC...
no, Wedelka to i ja mialam nieraz ochote skrasc![]()
![]()
![]()
jestem w nim zakotchana
![]()
Joanna Kalisz pisze:Mój Mister: nr 4, Ryszard Długołapy od Juany śledzimy po cichutku i podziwiamy od początku
chociaż Goran od mojekoty taki podobny do mojej Burej, że aaach!
W dziewczynach jeszcze trudniej wybrać...
więc
Moja Miss: nr 14, Tosia od katebush kot-żyrafa
edit: literówka
Korespondentka pisze:urwiniu pisze:4. Aby zagłosować, należy w swoim poście wpisać nr kandydata i kandydatki
Chyba ktoś opacznie zrozumiał to " w swoim poście", bo znalazłam taki sobie wąteczek![]()
viewtopic.php?f=20&t=135403
urwiniu pisze:Liwia_ pisze:Można zagłosować na "swojego" kota?Jeżeli tak, to
Mister - nr 23, cudny, smolisty Kazio
Miss - nr 12 (ah, te wampirze ząbki)
ZASADY GŁOSOWANIA
1. Głosować może każdy kto ma konto na Miau
2. Oddajemy 1 głos na Mistera i 1 głos na Miss
3. Nie głosujemy na własne "kotomstwo"
4. Aby zagłosować, należy w swoim poście wpisać nr kandydata i kandydatki
5. Zapracowany Komitet Organizacyjny będzie co wieczór zliczał głosy i stosowne liczby podawał przy zdjęciach kandydatów i kandydatek
vega013 pisze:sroka7 pisze:Kandydatka nr 42 Bezimienna poszukująca DT/DS czuje się urażona, że dotąd nikt nie docenił jej urody....
Ojej... A dlaczego Bezimienna? Kotunia chciałaby mieć imię.
Jest naprawdę śliczna
Edit: Ma przecudne rękawiczki i skarpetki.
Katia80 pisze:Serdecznie dziękuję za głosy w imieniu mojej małej brzydulinki, bo tak ją pieszczotliwie czasem nazywam![]()
Trzeba dokonać wyboru, choć jest naprawdę trudny.
Głosuję jednak na Baltazara G. (nr 10) i koteczkę nr 42. I jeśli mogę, zasugeruję imię - Ksenia. Bo dziś w moim podręcznym kalendarzu kocich imion wypada właśnie Kseni (i Chrapka, równo 3 lata temu wyciagnęłam mojego Chrapka spod samochodu na parkingu, gdzie ukrył się przed dziećmi... hmm, dziećmi?).
Urwiniu, ode mnie poszła dyszka, dopisz, żeby się nie zgubiło.
Karolek(ona) pisze:urwiniu a nie da rady ankiety zrobic? Bo ja Ci szczerze szcząścia życze przy liczeniu, tym bardziej, że cytuja sie tez, dziękuja i ładnie ci namieszają![]()
Z ankieta nie było by problemu - wspomnisz moje słowa jak zaczniesz to liczyć![]()
a w ogóle do kiedy trwa głosowanie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości