Moderator: Moderatorzy
arwennna pisze:jeśli bazarek jest nadal aktualny to poproszę nr 6. Firano -zasłonki, upinane, uniwersalne, eleganckie, uszyte z białej, haftowanej w żółte liście organtyny, w połaczeniu z żółtym woalem
arwennna pisze:jeśli bazarek jest nadal aktualny to poproszę nr 6. Firano -zasłonki, upinane, uniwersalne, eleganckie, uszyte z białej, haftowanej w żółte liście organtyny, w połaczeniu z żółtym woalem
arwennna pisze:to fajniemam jeszcze takie pytanie czy przedmioty zakupione na tym bazarku viewtopic.php?f=20&t=125469 mogą być wysłane razem?
Interesują mnie jeszcze firanki o wysokości 165cm czy dało by się takie uszyć?
Najlepiej takie jak nr 9. Firana z tęczowej organtyny Kolory tęczy tylko w tonacji brązu albo kremowe.
Na karnisz 1,50 m i 1,90m.
Czekam na odpowiedź
arwennna pisze:to fajniemam jeszcze takie pytanie czy przedmioty zakupione na tym bazarku viewtopic.php?f=20&t=125469 mogą być wysłane razem?
Interesują mnie jeszcze firanki o wysokości 165cm czy dało by się takie uszyć?
Najlepiej takie jak nr 9. Firana z tęczowej organtyny Kolory tęczy tylko w tonacji brązu albo kremowe.
Na karnisz 1,50 m i 1,90m.
Czekam na odpowiedź
arwennna pisze:halinka1403 jeśli możesz to poproszę o zdjęcia
Hanulka niedługo wpłacę pieniążki bo jeszcze nie skończyłam zakupów,ok?
RatMaga pisze:Hm, czyżby mój post precyzujący zamówienie pozostał niezauważony?
halinka1403 pisze:RatMaga pisze:A czy w ramach tzw. indywidualnych zamówień byłaby możliwość wykonania zazdrostki? Jeśli tak, to podam szczegóły.
Jeżeli będzie to w mojej mocy to oczywiścieProszę o szczegóły
RatMaga pisze:Zaraz pomierzę ile mi dokładnie potrzeba i opiszę. Zazdrostka miałaby być w tonacji zielonej lub biała/kremowa z jakimś zielonym dodatkiem.
RatMaga pisze:No to ja potrzebuję zazdrostki kuchennej w dwóch częściach na pałąk o dł. 75 cm i 39 cm - długość 30-35 cm, kolory jak wyżej pisała. Może jakieś propozycje wzoru?
RatMaga pisze:Hm, czyżby mój post precyzujący zamówienie pozostał niezauważony?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości