Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:Miłko lepsze czasu w tym przypadku nie nastąpią. Duży w piątek pochował Mamę, którą się opiekowali przez ostatnie miesiące.
Haker
Danusia pisze:Dzień doberek
MaryLux pisze:Miłeczko, moja Duża idzie na pizzę. Powiedz jej, żeby mi też dała kawałeeeeeeek! Psotuś lubił pizzę...
Inka
ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, moja Duża idzie na pizzę. Powiedz jej, żeby mi też dała kawałeeeeeeek! Psotuś lubił pizzę...
Inka
Witajcie ciociu Ineczko, Kuleczko i Duża![]()
![]()
![]()
Ciociu daj kawałłłłłłłłłek pizzy dziewczynkom-Miłeczka bardzo prosi
MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, moja Duża idzie na pizzę. Powiedz jej, żeby mi też dała kawałeeeeeeek! Psotuś lubił pizzę...
Inka
![]()
![]()
No dobrze, zastanowię się
Duża
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, moja Duża idzie na pizzę. Powiedz jej, żeby mi też dała kawałeeeeeeek! Psotuś lubił pizzę...
Inka
![]()
![]()
Duża
a zastanowisz się na tak czy na nie- Miłeczka dociekliwa
MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, moja Duża idzie na pizzę. Powiedz jej, żeby mi też dała kawałeeeeeeek! Psotuś lubił pizzę...
Inka
![]()
![]()
Duża
a zastanowisz się na tak czy na nie- Miłeczka dociekliwa
No, być może sama wszystko zjem, jak będzie dobre, a jak niedobre - to wyrzucę...
ula-misia pisze:przecież najpierw sama spróbujesz i osądzisz czy koteczki się nie rozchorują
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 319 gości