justyna p pisze:Gosia, czy dobrze zrozumiałam? Koteczek jedzie do Ciebie?
tak tylko odległość i transport jest problemem...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna p pisze:Gosia, czy dobrze zrozumiałam? Koteczek jedzie do Ciebie?
ina11 pisze:a z Marek do dorci jedzie?? to jesli to byłoby jutro lub w czwartek to może ja bym odebrała w Markach? bo w weekend nie mogę.....
pinokio_ pisze:ina11 pisze:a z Marek do dorci jedzie?? to jesli to byłoby jutro lub w czwartek to może ja bym odebrała w Markach? bo w weekend nie mogę.....
a kto blizej dorci44 mieszka? albo inaczej, w jakiej dzielnicy mieszka dorcia? moze jesli prosta droga i za bardzo nie trzeba kluczyc, to dam rade "przeskoczyc". Chodzi o to, ze ja nie znam Warszawy, a jechac autem, to juz zupelnie sie boje. Jednak raz na Bielany dojechalam, ale to byla prosta droga od Marek, no i mialam kilege, ktory mnie pilotowal caly czas przez telefon. Nawigacja by sie przydala. Jeszcze pogadam dzisiaj z wetem, kiedys proponowal, ze mi pozyczy. No bo zrozumialam, ze jesli do Torunia, to moge kazdego dnia jechac, ale do Wawy do dorcia44 tylko w weekend.
Mozemy jeszcze zrobic tak, ze ja w czwartek dowioze do Marek, Enia odbierze i zawiezie do dorci, a dorcia przetrzyma do soboty. W sobote Malgosia (jesli dobrze zrozumialam), pociagiem odebralaby od dorci Franusia.
Przyznam, ze troche do Torunia i z powrotem obawiam sie o moj sprzet. Ale moge zaryzykowac.
golla pisze:Pearl Rain będzie miała tymczasa, a jakiego pięknego tymczasa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 193 gości