Mamy Mistera i Miss MIAU!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lis 07, 2011 22:50 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

Już taka jedna oflagowana na wątku jest. Tyle, że promuje Kefira na Prezydenta . Tez piękna bestia :1luvu:
Za jamnika :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lis 07, 2011 22:55 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

mysle ze jednak chodzi tu o kocich misterow i misski, zwlaszcza, ze to glownie kocie forum jest. Moznaby natomiast psom powtorzyc konkurs na dogomanii :) Tu psy mialyby mniejsze szanse z kotami, a to by bylo nie fair.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 07, 2011 22:57 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

Kociara82 pisze:zablokowalam se konto internetowe :crying: dopiero jutro jak pojde do banku to to odblokuje, opozni sie tym sposobem wplata za Emi i Eustachego :oops:

spoko, poczekamy, my tu wyluzowany komitet stanowimy :)

kotkins pisze:Eeech... nie zgłosiłam moich ślicznotek bo się znajomy kot pożegnał z tym światem i poszedł sobie za TM. :cry:
Szkoda pięknego Bono...jakoś nie miałam nastroju...

Bardzo nam przykro :(

kotkins pisze:Ale głosować będę.
Ale mam w sumie kilku faworytów.
I -mam pytanie- czy mogę w/zw z tym oddać głosy na kilka missek i misterów???

Odsyłam do regulaminu bazarku a wkrótce też regulaminu głosowania :P

kotkins pisze:A! Jamnik składa stanowczy protest do Komieteu Organizacyjnego : mianowicie dlaczego on nie może wziąść udziału??Gdzie jest mianowicie napisane,że kandydat MUSI być kotem??

Niech jamnik protestuje a co tam ma prawo :) Jednakowoż odmownie go załatwimy :D
Gdybysmy jamnikowi pozwolili to i nasz blond goopek by chciał, a ja się nie zgadzam, no.
TygRyś

Kociara82 pisze:mysle ze jednak chodzi tu o kocich misterow i misski, zwlaszcza, ze to glownie kocie forum jest. Moznaby natomiast psom powtorzyc konkurs na dogomanii :) Tu psy mialyby mniejsze szanse z kotami, a to by bylo nie fair.

Takowy konkurs na dogomanii był :) Pomysł został mi użyczony przez organizatorkę :mrgreen:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon lis 07, 2011 22:59 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

A czy mozna zglosic z zaplata do uregulowania niedlugo ??
bo mi sie nagle wielkie zero pokazalo na koncie ... nie bez mojej winy,
ale jednak ...,

czy musze czekac do kolejnego miesiaca ??
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Pon lis 07, 2011 23:00 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

ale mozna zaproponowac kolejny taki sam konkurs :) Tak samo jak jest mnostwo kocich pieknosci ktore sie nie ujawnily jeszcze w tej edycji tak zapewne i psich pieknosci nie zdazono wszystkich pokazac, wiec moim zdaniem zapotrzebowanie na kolejna edycje bedzie :)

Kociara82

Post » Pon lis 07, 2011 23:22 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

Kefir :1luvu: :ryk: powalajaca minka :mrgreen:
Ryszard :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: zakotchalam sie juz daaaawno :)
Komandos :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: OMG!! 8O 8O Jaki on intensywnie czarny :1luvu: :1luvu: obled :1luvu: :1luvu:
Roderyk-jakbym widziala Mikiego od Justa&Zwierzaki :ryk: taki sam rudzielec sliczny :1luvu:
Baltazar Gąbka :1luvu: :1luvu: ajajajajajjjjjj.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: pieknotek bez dwoch zdan :ok:
Wedelek miaulove you so much :1luvu: :1luvu: :1luvu: juz daaaaawno skradl moje serce :1luvu:
IP Nataniel Słońce Sajan*PL :ok: :1luvu: prawdziwy kot na medal :ok:
Maniek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: moj przystojniak :1luvu: :1luvu: ziomal :ok:
Goran :1luvu: :1luvu: ech... nie sposob oderwac wzroku :1luvu:
Szymon :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: zaspamuje serduszkami, normalnie padlam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: kocham syjamki i inne koty o takim umaszczeniu, normalnie powala uroda :1luvu: :1luvu: :1luvu: poza czarnidelkiem-kot mych marzen :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kazio :ok: :ok: hej, ty jeszcze nie w DS?! 8O Juz daaaaawno powinienes komus przyniesc szczescie, slicznoto :1luvu:
Gucio zainspirowales mnie :D Maniek tez kocha miesko nad zycie, musze mu kiedys podobna fote cyknac :D
Franek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ja pierdziuuuuuuu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: bielusienki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: cudny, to bardzo, bardzo rzadki widok dla mych oczu, ale koti naprawde niebanalnej urody :1luvu:
Xenon :1luvu: sliczne umaszczenie slicznego koteczka
Leon 8O 8O nie przepadam za ta rasa i tego typu uroda, ale musze przyznac, ze... spodobal mi sie :) :ok:
Eustachy moj najlepszy kumpel :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ptyś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: cukiereczek, jakbym widziala Emi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bubencjusz :ok: :ok: sluszny kawal kota, jest co miziac :ok: :1luvu:
Ozzi :1luvu: uroczy, naprawde uroczy :1luvu:
Pirat :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: mialam okazje osobiscie kotiego poznac, pomiziac... :1luvu: :1luvu: zauroczyl mnie od pierwszego wejrzenia, jeszcze jedno i sie zakotcham :1luvu:
Bąbel jaki fajny, cetkowany brzusio :1luvu:

Kociara82

Post » Pon lis 07, 2011 23:25 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

Kociara oślepiło mnie, ale normalnie razem z moim Grubym Kotem strzelam focha :evil: Ani jednego miłego słowa o nim :evil: Skandal!!!

Zasady głosowania w poście nr 1

PS. proszę nie nakłaniać mnie do ich zmiany :P
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Pon lis 07, 2011 23:35 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

Kociara82 pisze:(...)
Ozzi :1luvu: uroczy, naprawde uroczy :1luvu: (...)

Ozzi BARDZO dziękuje za słowa uznania :1luvu: Powiedział, że strasznie mu miło jest, że ktoś go w końcu docenił... bo w domu to ma trudne życie z tymi kocimi zołzami :| A Duża też nie jest dla niego dobra ... tylko dziewczyny chciała wystawić do konkursu :| Jedynym ukojeniem jest jego wierny przyjaciel pies http://i406.photobucket.com/albums/pp14 ... 071cr1.jpg

Ponieważ Ozzi śpi i nie słyszy, to powiem, że Duża uważa, że jest najwspanialszym kotem na świecie :P Ale jakby wiedział, to może by mu woda sodowa uderzyła do główki :roll:

Szkoda tego Kotkinsowego jamnika ... w sensie, że odmowa ... Bo co ma zrobić pies, który czuje się kotem :| I zaraz go na Dogo wypędzają ... A tam takie straszliwe, złe psy :strach:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pon lis 07, 2011 23:40 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

Szpilka :1luvu: :1luvu: jaki slodki pyszczek :1luvu: :1luvu:
Niunia zajefajna minka :ok:
Ominia :1luvu: :1luvu: pieknota, poprostu pieknota :1luvu:
Niusia :1luvu: :1luvu: :1luvu: slodziusia :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale ci, kiciu rozkosznie w tym papersiku :1luvu:
Kicia :ok: :ok: no no, klasyczna szylkrecia, ale to spojrzenie przenikliwe powala :ok:
Hogata jak dla mnie mozesz byc pierwsza wice miss :1luvu:
Misia Myszka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Myszeczka moja kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: najpiekniejsza burasia na miau :1luvu: :1luvu: moje serce od dawna bije dla niej :1luvu:
Miłka urzekajaca uroda i to lsniace futerko :1luvu: :1luvu: no poprostu przepiekna :1luvu:
Bura S alias Burasek oczytana kotunia :ok:
Tosia ladne oczy masz, komu je dasz? :D
Iris a co Ty tu robisz, sloneczko? :1luvu: Irisia to dama z charakterkiem, ale zadne zdjecie nie odda prawdziwego piekna jej urody :1luvu: Poznalam osobiscie i nie bylam w stanie oprzec sie jej urokowi :1luvu:
luna jaka slodziutka :1luvu:
OLIWKA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jedna z piekniejszych kotek jakie w zyciu widzialam, ta intensywnosc kazdego koloru-powala :1luvu:
LILI uroda bengali wciaz sie zakotchwycam :1luvu:
JULKA male, szylretowe cudo kradnace serca :1luvu:
GABI noooooooo :) :1luvu: :1luvu: kotunia o nieprzecietnej urodzie i nieodpartym uroku osobistym :)
Bandytka 8O 8O rozkoszniaczek :1luvu:
Demi Colour Foot*PL biszkoptowa pieknosc :1luvu: :1luvu:
Paris cuuuuuuuuudnaaaaaaaaaa :1luvu: :1luvu:
Luna cudna, cudna, cudna, cuuuuuuuudnaaaaaaaaa :1luvu: :1luvu: ps. mamy cos wspolnego, Luneczko ;) ja tez kocham truskawki :D
Emi ech... ten maly skarb koci wkrada sie coraz glebiej i glebiej w me serce :1luvu: :1luvu: nie dosc ze przepiekna, to jeszcze taka dzielna jak na niepelnosprawna, taka wesola, radosna, tak sie cieszy kazda chwila zycia, kazdym dniem... :1luvu:
Zuzia sliczne umaszczenie :1luvu:
Kita kochanie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: moja pieknotka :1luvu: :1luvu: ujecie rewelacyjne :1luvu: :1luvu: :mrgreen:
Bella znaczy piekna :1luvu: rzeczywiscie, koteczka piekna :1luvu:
Ryśka tez cudne umaszczenie :1luvu:
Rafa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ktoz Ci sie oprze, kiciu? :1luvu:

Osama :ryk: :ryk: :ryk: Bin Laden? :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Pon lis 07, 2011 23:42 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

urwiniu pisze:ale normalnie razem z moim Grubym Kotem strzelam focha :evil: Ani jednego miłego słowa o nim :evil: Skandal!!!
poprostu nie wiem co powiedziec o reszcie kandydatow, kazdy na swoj sposob, niepowtarzalny sposob jest przepiekny :1luvu:

Kociara82

Post » Pon lis 07, 2011 23:44 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

kotomstwo :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: kotcham takie kotologizmy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
phi, ja bym i tak na Maniusia nie glosowala <foch> :wink:

Kociara82

Post » Pon lis 07, 2011 23:49 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

Jejku Sis :oops: :oops: :oops: :oops:
Dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,nie wiem co powiedzieć :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lis 07, 2011 23:52 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

Komitet poszedł spać :twisted:
Obrazek

urwiniu

Post » Pon lis 07, 2011 23:55 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

sis, nic, Mysia ma w sobie cos.... nie wiem co to jest... ale to cos mnie urzeklo od pierwszego wejrzenia i urzeka nadal :1luvu:

komitet moze spac, ja jeszcze nie ide :)

Kociara82

Post » Pon lis 07, 2011 23:59 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

Ale ta kotka Niunia - taka urocza jest że nie wiem czy się dziś z Sofiśką nie pobijemy o oddanie głosu :ryk:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]