vega013 pisze:Proponuję jako następną imprezkę wybory najzabawniejszego kota w kategoriach: kocur, kotka, kociątko. To by było fajne, nie?

Moderator: Moderatorzy
vega013 pisze:Proponuję jako następną imprezkę wybory najzabawniejszego kota w kategoriach: kocur, kotka, kociątko. To by było fajne, nie?
katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:Myszolandia pisze:katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:katarzyna1207 moglas Miszczunia zglosic![]()
![]()
![]()
Zgłoszę .... jak będzie konkurs na "urodziwych inaczej" ....
ale co wy chcecie od Kropencjusza? Sliczny jest przeciezDalej taka gadula?
Ciotka ...koty pomyliłaś chyba ... Kropencjusz nie gada ... Kropencjusz DEMOLUJE ...
Ii obżera się
![]()
To Bubencjusz grucha, nawołuje, barankuje i ociera się w sposób wręcz już upierdliwy (maueczarne może potwierdzić - wyszła ode mnie cała ofutrzona po spotkaniu z Bubusiem
)....
Kociara82 pisze:vega013 pisze:Proponuję jako następną imprezkę wybory najzabawniejszego kota w kategoriach: kocur, kotka, kociątko. To by było fajne, nie?
niezla mysl
urwiniu pisze:Komitet się melduje na pół godziny potem przerwa i znów się pojawi
Uzupełniliśmy listę o nowych kandydatów oraz listę wpłat
Czekamy na jeszcze paru zgłoszonych kandydatów i już o północy zaczniemy głosowanie
ula-misia pisze:urwiniu pisze:Komitet się melduje na pół godziny potem przerwa i znów się pojawi
Czekamy na jeszcze paru zgłoszonych kandydatów i już o północy zaczniemy głosowanie
widzę,że moja wpłata nie doszła![]()
wysłałam w piątek
urwiniu pisze:ula-misia pisze:urwiniu pisze:Komitet się melduje na pół godziny potem przerwa i znów się pojawi
widzę,że moja wpłata nie doszła![]()
wysłałam w piątek
Naprawdę spokojnie, przecież to bankoni tam się nie stresują, ja tez nie. Do piątku sporo czasu i kasa na pewno wpłynie
urwiniu pisze:Komitet się melduje na pół godziny potem przerwa i znów się pojawi
juana pisze:urwiniu pisze:Komitet się melduje na pół godziny potem przerwa i znów się pojawi
To głosowanie to jako kolejny post na tym wątku? Typu- głosuję na : miss nr. ... ; mster nr. ... ?
urwiniu pisze:juana pisze:urwiniu pisze:Komitet się melduje na pół godziny potem przerwa i znów się pojawi
To głosowanie to jako kolejny post na tym wątku? Typu- głosuję na : miss nr. ... ; mster nr. ... ?
ehe ehe ale jeszcze ładnie osobno sprecyzuję w jaki sposób i co wolno
ula-misia pisze:urwiniu pisze:juana pisze:urwiniu pisze:Komitet się melduje na pół godziny potem przerwa i znów się pojawi
ehe ehe ale jeszcze ładnie osobno sprecyzuję w jaki sposób i co wolno
o północy to starszaki śpią
katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:Myszolandia pisze:katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:katarzyna1207 moglas Miszczunia zglosic![]()
![]()
![]()
Zgłoszę .... jak będzie konkurs na "urodziwych inaczej" ....
ale co wy chcecie od Kropencjusza? Sliczny jest przeciezDalej taka gadula?
Ciotka ...koty pomyliłaś chyba ... Kropencjusz nie gada ... Kropencjusz DEMOLUJE ...
Ii obżera się
![]()
To Bubencjusz grucha, nawołuje, barankuje i ociera się w sposób wręcz już upierdliwy (maueczarne może potwierdzić - wyszła ode mnie cała ofutrzona po spotkaniu z Bubusiem
)....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości