PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 07, 2011 21:03 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Dzięki, dziewczyny :1luvu: .

Marysiu, ropień w trakcie gojenia, myślę, że proces jest tak powolny ze względu na ogólny stan Wiktora...
Ale wyciek ustał, pojawił sie strupek i bardzo pomalutku, ale jednak do przodu :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon lis 07, 2011 21:07 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:Dzięki, dziewczyny :1luvu: .

Marysiu, ropień w trakcie gojenia, myślę, że proces jest tak powolny ze względu na ogólny stan Wiktora...
Ale wyciek ustał, pojawił sie strupek i bardzo pomalutku, ale jednak do przodu :ok: .

:piwa: :ok: :ok: :ok: :ok:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon lis 07, 2011 21:07 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

puszatek pisze:dlaczego nie można kupić bez rejestracji :?:

nie wiem. Wydaje mi się, że jest opcja "kupuj bez rejestracji"-gdzieś ją widziałam

Bianka 4 pisze:Wrzuciłam link do aukcji na mój profil na FB. Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja też. Bardzo prosze o "polubienie" nas na fb za to :mrgreen: (link w moim podpisie)
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Pon lis 07, 2011 21:19 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

No i znowu wszystkie moje kotusie się pospały :evil: .
Nawet nie ma kiedy pogadać :ryk: .
W dzień na słoneczku się wygrzewają, a do domu papu i jeść...
Poczekajcie, potwory małe, zobaczymy w zimę, jak mróz ściśnie :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon lis 07, 2011 21:33 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Cześć.Moje panienki też śpią....Jedna w łóżku z Tż,a druga w .....szafie na podusi. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon lis 07, 2011 21:36 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

No i sama powiedz, Renia, po co nam te koty :?:
Pożytku za grosz :ryk: .

vip

Post » Pon lis 07, 2011 21:40 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:No i sama powiedz, Renia, po co nam te koty :?:
Pożytku za grosz :ryk: .

No nie zupełnie...Dzidzia grzeje chory kręgosłup Tż.... :mrgreen: I wywala swoje brzuszysko do miziania...a futerko ma teraz takie fajne,to chyba już zimowa wersja. 8O
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pon lis 07, 2011 21:44 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Ano widzisz, to Ty chociaż masz jakis pożytek...
Choć jakby nie patrzeć, Zosia mi te rybki przynosi :? .
A Puś niezastąpiony na zimę z racji swojej sporej powierzchni grzejnej :D .

vip

Post » Pon lis 07, 2011 21:50 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Gosiu...choć wstyd się przyznać,to Dzideczce powierzchni grzejnej też nie brak. :oops:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pon lis 07, 2011 21:52 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Jak Aluś stwierdzi, że ewentualnie nas lubi, to powierzchnia grzejna mi sie poważnie powiększy :mrgreen: .
Renia, i bardzo dobrze, że dziewczyna ma trochę ciałka, nie to, co chude wieszaki, jak na przykład moja Zośka :evil: .
Małe toto, chude i pyskate :evil: .

vip

Post » Pon lis 07, 2011 22:13 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:Jak Aluś stwierdzi, że ewentualnie nas lubi, to powierzchnia grzejna mi sie poważnie powiększy :mrgreen: .
Renia, i bardzo dobrze, że dziewczyna ma trochę ciałka, nie to, co chude wieszaki, jak na przykład moja Zośka :evil: .
Małe toto, chude i pyskate :evil: .

A...taką wersję też posiadam.....no może nie pyskata,ale boidupa....Milusia. :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pon lis 07, 2011 22:20 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Szkoda, że nikt nie może zrobić zdjęcia jak wygląda moje łóżko rano... czasami mam wrażenie, że mnie nie byłoby widać :mrgreen: Trzy w porywach do czterech kotów na mnie, sunia po mojej prawej, a psiak po lewej stronie. Jak tylko otworzę oko zaczyna się poranna toaleta mojej twarzy 8) Tylko kręgosłup czasami protestuje i ciężko wstać...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lis 07, 2011 22:23 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Bianka 4 pisze:Szkoda, że nikt nie może zrobić zdjęcia jak wygląda moje łóżko rano... czasami mam wrażenie, że mnie nie byłoby widać :mrgreen: Trzy w porywach do czterech kotów na mnie, sunia po mojej prawej, a psiak po lewej stronie. Jak tylko otworzę oko zaczyna się poranna toaleta mojej twarzy 8) Tylko kręgosłup czasami protestuje i ciężko wstać...

To Ci chociaż cieplutko, Bianeczko :D .
W zimowe noce bogactwo :mrgreen: .
Chociaz faktycznie, rozpycha sie toto, kołdrę zabiera i o jakichś dzikich godzinach zabiera sie do ciamkania po twarzy :? .

vip

Post » Pon lis 07, 2011 22:25 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Bianka 4 pisze:Szkoda, że nikt nie może zrobić zdjęcia jak wygląda moje łóżko rano... czasami mam wrażenie, że mnie nie byłoby widać :mrgreen: Trzy w porywach do czterech kotów na mnie, sunia po mojej prawej, a psiak po lewej stronie. Jak tylko otworzę oko zaczyna się poranna toaleta mojej twarzy 8) Tylko kręgosłup czasami protestuje i ciężko wstać...

Poproś w takim razie o masaż...a nie tak za darmo się wylegują. :mrgreen: I fajnie masz ,zanim wstaniesz już jesteś umyta. :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pon lis 07, 2011 22:38 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

To prawda, cieplutko bardzo, tylko wszystko drętwieje. Zazwyczaj zasypiam na boku i nie wiem co te moje gadziny robią w nocy, że przekręcam się na plecy :roll: a przecież kotom w drzemce nie można przeszkadzać :mrgreen:
Masaż mam obowiązkowy przed zaśnięciem. Bianeczka z uporem maniaka masuje mi szyję... muszę tylko dbać o podcięcie pazurków bo fajnie bym w pracy wyglądała... o samej przyjemności z masażu nie wspominając i tak czasami czuję się troszkę podduszona :D
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]