Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:Ale pogmerać przy dupce czy pipce sobie nie dadzą
dinzoo pisze:Lilianna J-wie pisze:Ale pogmerać przy dupce czy pipce sobie nie dadzą
ale czasem mus
Lilianna J-wie pisze:OjejTo chyba najgorsze co może być..
elag. pisze:vailet pisze:Noż nie gadajcie że koty się wstydząsrają przy nas i nic ich nie obchodzi że śmierdzi
![]()
No coś Ty...moja dama...to bardzo, a najbardziej to jak na śpiąco zlatuje z poręczy fotela...wtedy trzeba udawać, że się nie widziało, bo kotek..embarassed...no jak puści cichacza też/wtedy albo udaje zdziwiona, że nie ona, albo ucieka/, a w toalecie na kuwecie... to broń Boże przeszkodzić. Jak ją obgaduję przez telefon..to myślę, że rzuci mi się do gardła za chwilę, że odsłaniam kulisy intymności kotusi
elag. pisze:Nie wiem czy dama , ale czasem mam wrażenie, że tak myśli o sobie , bo byle czym się nie zadowala ...no i wszystko dla niej..wokół niej...niczego księżnej nie można odmówić...no focha też po królewsku potrafi strzelić
Lilianna J-wie pisze: No więc panna pojadła, potuliła się i pomruczała, a teraz śpi w transporterze.
Lilianna J-wie pisze:No i się znów dokociłam.. Po blokiem darło się toto niemiłosiernie..Ufne w stosunku do ludzi, czarne, ok 4 m-czne. Niosę kocie do domu, zapalam światło na klatce, a moja znajda jest tri..Ale oczy zrobiłamJeszcze tutaj tri nie miałam, a tylko raz u kogoś widziałam. No więc panna pojadła, potuliła się i pomruczała, a teraz śpi w transporterze. Szkoda,że nie mam jak Wam fotek przesłać
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 79 gości