Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 07, 2011 11:56 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

OKI pisze:Baśka, jakby miała wybór, to by szukała domu bez ludzi, ale takiego z wygodami - samonapełniające się michy, samosprzątająca kuweta, dużo kaloryferków czynnych przez cały rok :roll: No i parę kotów do rozrywki :roll:

Świetny dom, ja mam wrażenie, że większość z kotów byłaby w takim szczęśliwa :mrgreen:

Chyba jestem dalej chora :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lis 07, 2011 12:25 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Szalony Kot pisze:
OKI pisze:Baśka, jakby miała wybór, to by szukała domu bez ludzi, ale takiego z wygodami - samonapełniające się michy, samosprzątająca kuweta, dużo kaloryferków czynnych przez cały rok :roll: No i parę kotów do rozrywki :roll:

Świetny dom, ja mam wrażenie, że większość z kotów byłaby w takim szczęśliwa :mrgreen:

Chyba jestem dalej chora :/

spoko :) dzisiaj i tak Cię nie napadnę ;)
Prędzej jutro, choć też niekoniecznie...

Wnerwia mnie coraz bardziej baba od Faxe'a - właśnie dostałam smsa (niepodpisanego, bo po co), że ona by chciała jutro. Jutro nie mogę, Maciek jest na wieczór i muszę przebadać Fostera koniecznie. Kolejna zmiana wieczorna mu wypada w piątek, a piątek wolny w ogole nie wiadomo, jak będą pracować. Jak jej napiszę, że każdy inny dzień, to się odezwie pewnie w środę, że chciałaby w czwartek :evil: A w środę to czwartek może być już zajęty - nie będę dla babsztyla się blokować na 2 tygodnie do przodu, skoro nie raczy się zapowiedzieć wcześniej :evil:
Codziennie coś mi wyskakuje w ostatniej chwili, nie mówiąc już o zaplanowanych sprawach i o takich na które od X tygodni nie mam po prostu czasu...

kalair pisze:Doberek!

Hej :)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lis 07, 2011 13:01 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Dzisiaj nie? :>
Jakbyś czegoś potrzebowała (np. wywalenia z auta kartonów), to daj znać. Zawsze mogę podjechać z gotowymi, zainstalować we wskazanym miejscu i zabrać niegotowe ;]
Albo padnę do łóżka, to też jest kusząca perspektywa, nawet bardziej :mrgreen:

Ty może tę panią od Faxe'a albo poznaj, albo spław, bo za chwilę, to ona Cię nerwowo wykończy, a na co Ci to :mrgreen: Jak nie ten domek, to inny, w końcu Faxe jest tego wart :)

Szalony Kot

Post » Pon lis 07, 2011 13:06 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Dzisiaj nie :>
Muszę podjechać do Tatusia, bo ponoć jaką chałturkę ma dla mnie :roll: A pieniążek się przyda :twisted:
Poza tym mam burdel, jak to u mnie ;)
A generalnie to mnie podejście wnerwia, bo ja jestem elastyczna i od dwoch tygodni babie powtarzam, jakie godziny wchodzą w grę. Ale jej się wydaje chyba, że ja sklep z kotami prowadzę i zawsze jestem w tych godzinach w domu. Nie jestem - jeżdżę do weta, do rodziny, chadzam na piwo, ktoś mnie prosi, żeby coś po drodze załatwić itd. I nie muszę się z tego tłumaczyć :evil: Po prostu proszę mi dać znać wcześniej, kiedy pani pasuje. WCZEŚNIEJ! To ja sobie ten czas zarezerwuję, nie pojadę nigdzie po drodze, nie pójdę na piwo. Mało tego - posprzątam nawet! Tylko muszę wiedzieć WCZEŚNIEJ!

OKI

Post » Pon lis 07, 2011 13:11 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

OKI pisze:nie pójdę na piwo. Mało tego - posprzątam nawet!
8O
:ryk:

dygresja: też chcę na piwo! :cry:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon lis 07, 2011 13:12 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

ezzme pisze:
8O

Byle nie w środę, bo chyba mi się wreszcie udało umówić :roll:
Poza tym cytat jest błędny :twisted: Przed piwem nie sprzątam :mrgreen:

OKI

Post » Pon lis 07, 2011 13:21 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

OKI pisze:
ezzme pisze:
8O

generalnie jeśli chodzi o piwo to mam szlaban na....ho ho! i jeszcze dłużej :twisted:
tzn. po piwie lepiej Ci się sprząta? :mrgreen:

ezzme

Post » Pon lis 07, 2011 13:23 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

ezzme pisze:
OKI pisze:
ezzme pisze:
8O

generalnie jeśli chodzi o piwo to mam szlaban na....ho ho! i jeszcze dłużej :twisted:
tzn. po piwie lepiej Ci się sprząta? :mrgreen:

ano fakt, masz szlaban :mrgreen:
Weź mnie nie denerwuj, bo mi się właśnie jedna Ciotka przypomniała :twisted:
Przez nią właśnie po piwie w środku nocy sprzątałam chałupę, a jej się zapomniało dać znać, że jednak padłszy :twisted:
Ale fakt - sprzątało się fajnie :lol:

OKI

Post » Pon lis 07, 2011 13:29 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

OKI pisze:ano fakt, masz szlaban

Luby od dwóch tygodni zapomina przywieźć takie 0,0% :evil:

OKI pisze:Ale fakt - sprzątało się fajnie

a skutecznie? :wink:

znajomi zapowiedzieli, że jak będą robić parapetówkę to później wszyscy sprzątają, nie jestem pewna jak oni to widzą

ezzme

Post » Pon lis 07, 2011 13:32 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

ezzme pisze:
OKI pisze:ano fakt, masz szlaban

Luby od dwóch tygodni zapomina przywieźć takie 0,0% :evil:

OKI pisze:Ale fakt - sprzątało się fajnie

a skutecznie? :wink:

znajomi zapowiedzieli, że jak będą robić parapetówkę to później wszyscy sprzątają, nie jestem pewna jak oni to widzą

Skutecznie, skutecznie :)
Szkoda tylko, że jak wreszcie padłam, to kotfory poprawiały :evil:
Ale i tak rano było lepiej, niż przed piwem :mrgreen:

OKI

Post » Pon lis 07, 2011 13:36 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

cwaniarka :mrgreen: sliczna jest, w moim typie :) :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 07, 2011 13:39 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

W sumie to czasu w ogóle brakuje na wszystko.
Trzymam kciuki, że w końcu z babą się ułoży :mrgreen:

Tili, to bierz 8)

Szalony Kot

Post » Pon lis 07, 2011 13:44 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Szalony Kot pisze:Tili, to bierz 8)

zebym mogla brac wszystko co mi sie podoba, to juz bym nie miala gdzie nogi postawic w domu, a na Miau wyklinaliby mnie za zbieractwo :wink: :wink:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 07, 2011 13:46 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

tillibulek pisze:

cwaniarka :mrgreen: sliczna jest, w moim typie :) :1luvu: :1luvu:

Bo to Dziki Kot Ozdobny :twisted:

Śmieszna jest, często jak myśli, że nie widzę, to siada gdzieś bardzo blisko i się we mnie gapi, jakby dumała, jak tu się zabrać do takiej góry mięcha :twisted:

OKI

[poprzednia][następna]