Śródborów - tymczasy do wyboru, do koloru

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 30, 2011 20:20 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

Oo. Czyli został jeden rudy już tylko? Bo dom dla Gżegżółki pewny?

A są jacyś chętni na Rudziaszka u Jagoody? Bo podobno też do Ciebie dzwonią chętni na niego :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie paź 30, 2011 20:43 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

Dom czeka na Gżegżółkę, okna już zabezpieczył. :mrgreen:
Do adopcji są dwa rudzielce, Grzywacz i Gil, chociaż Gil rośnie i rozwija się sporo wolniej od rodzeństwa, więc akurat z jego adopcją to już całkiem się nie spieszę.
Telefony są, a jakże. I o biało-rudego u Jagooody też. Ale z tych, którzy zawsze mieli koty wychodzące, za kratami mieszkać nie zamierzają itp. :evil:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie paź 30, 2011 21:11 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

O Mili nie napisałaś :evil:

Ciesze sie za domki i trzymam kciuki za maleńtasy. Za oczko też. :ok:

Za nowe sztuki także :ok:
za całokształt też :ok:

Same kciukasy :ok:

Co z maleńkim,ryżawym?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie paź 30, 2011 22:39 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

hihi, o Mili nie napisałam, bo Ty napisałaś. :mrgreen:
Fajny dom nam zorganizowałaś, co nie? :1luvu:

Mały rudziaszkowaty Gil chyba nadrabia, je (nawet suche chrupki), bawi się, czasem go wytarmoszą starszaki, czasem poliżą i przychołubią. Niech wyrośnie z niego kawał chłopa. :ok:
Obrazek

Agneska

Post » Nie paź 30, 2011 23:05 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

Pani, o której dziś rozmawiałyśmy osiatkuje okno. Podeślesz mi zdjęcia?
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Nie paź 30, 2011 23:10 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

Agneska pisze:hihi, o Mili nie napisałam, bo Ty napisałaś. :mrgreen:

To mogłaś przynajmniej w arkuszu zaznaczyć, albo w kalendarzu, albo powiedzieć :twisted:
Wykończyć mnie chcecie, ja już mam zawrót głowy od liczenia kotów :roll:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon paź 31, 2011 8:58 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

Aleba pisze:
Agneska pisze:hihi, o Mili nie napisałam, bo Ty napisałaś. :mrgreen:

To mogłaś przynajmniej w arkuszu zaznaczyć, albo w kalendarzu, albo powiedzieć :twisted:
Wykończyć mnie chcecie, ja już mam zawrót głowy od liczenia kotów :roll:

Ale na swoim wątku siem pochwaliłam. .A to TWÓJ kot. :mrgreen:

Fakt, szykuje się im fajny domek. :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 31, 2011 21:46 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

I ja Ciebie bardzo chwalę - fajny domek dzieciakom znalazłaś. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Post » Wto lis 01, 2011 6:23 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

Obudziliście sie w komplecie?
Jak kociaste?
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 03, 2011 10:14 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

Agneska pisze:A czy mogłabym jeszcze prosić o wydarzenia dla Bazylii, Karli i Donka?
Bo Karolinka musi się najpierw wyleczyć, Antosia się dooswaja a Marisca najpierw musi być wysterylizowana.

Przyślij informacje albo napisz gdzie ich szukać i kto to jest i skąd są a może mają gdzieś ogłoszenia to wtedy poproszę o link i oczywiście utworzę wydarzenia :twisted:

Agnieszko czy masz może więcej zdjęć któregoś "Małego Wyjca" - aktualizowałam wydarzenie!
Ktoś z JoKota ma zdjęcie bo wkleił trzy w komentarzach ale ja ich nie mam .... czy one mają swój oddzielny wątek...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie lis 06, 2011 21:36 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

To ja muszę napisać Ci wszystko (chyba mailem ze zdjęciami?), bo nie wszystkie moje tymczasy mają ogłoszenia. Te ostatnie nabytki jeszcze nie są obfotografowane.

Wyjcowe zdjęcia też Ci wyślę. :)

Oddzielnych wątków wszystkim (aktualnie 18 :roll: ) tymczasom nie zakładam - nie mam kiedy jednego wątku aktualizować na bieżąco, w osobnych wątkach już bym całkiem się zaniedbała. :oops:

A dzisiaj do nowego domu pojechała Gżegżółka. Jest pierwszym kotem w rodzinie, ale ludzie dobrze się przygotowali. :ok: Niech się małej dobrze wiedzie. :ok:
Obrazek

Agneska

Post » Nie lis 06, 2011 21:40 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

Bądź szczęśliwa kocinko. Jest wyjątkowo ślicznym kotem :1luvu:

Dzisiaj do domu pojechał Pan Kot.Czarny,wielki przystojniak. Wspominałam Agnieszko o nim a nawet chyba maila prosząco-żebrzącego wysyłałam do ciebie. :mrgreen: Znajoma naszej Dużej od Marketa i Justka zaadoptowała go dzisiaj. :lol:
Więc bdź i ty szczęśliwy :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 07, 2011 11:14 Re: Śródborów - aktualizacja i fotki przekoconego Jokota str. 81

ASK@ pisze:Dzisiaj do domu pojechał Pan Kot.Czarny,wielki przystojniak. Znajoma naszej Dużej od Marketa i Justka zaadoptowała go dzisiaj. :lol:
Więc bdź i ty szczęśliwy :1luvu:

Kto to jest Pan Kot Czarny? Jak ma na imię?
Kto to jest Mila i u Kogo - pogubiłam się :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]