Widzę, ze wszyscy tu żyja już samą wystawą. I słusznie, bo było to wazne wydarzenie i na pewno świetnie przygotowane. Nasze polskie wystawy z całą pewnoscią mają najlepszy standard ze wszystkich. Przynajmniej tych, które ja znam.
Chciałabym jednak wrócić do problemu tej nieszczęsnej telewizji, która miała prowadzić transmisję, a nie sprostala temu zadaniu.
Nie wiem, czy tylko ja mam problem w kontaktach z nimi, czy takich osób jest więcej.
Chyba jest naturalne, że skoro nie wywiazali sie z zadania i nie udostępnili transmisji, to powinni oddac wplacone pieniądze.
Tymczasem nie ma siły by je odzyskac.
Telefon odbiera nawet miły pan, który kieruje do kolegi, bo "on siętym nie zajmuje".
Widac kolega również sie nie zajmuje, bo nie da sie z nim skontaktować.
Dlaczego piszę to tutaj?
Dlatego, ze organizatorzy te firme uwiarygodnili. Daliście na ninamiary, podawaliscie jej linki.
I ludzie po prostu uwierzyli w wasze zachęty.
A wygląda na to, ze to jest zwykla firma-krzak, która w ogóle nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci za swoje zobowiązania.
Usterka moze przydarzyć się każdemu. Technika jest zawodna. Ale uchylanie sie od odpowiedzialności i zwrotu pieniedzy, których sie przecież nie zarobilo to jest chyba zwykłe...
No, nie napiszę tego słowa. Wszyscy wiedza, co to jest

.
A polskim nominowanym serdecznie gratuluję. Byliscie super i myśle, ze w koncu polskie koty sięgną po WW