Łukaszek tak długo czekałem i jestem w DS ;)))))))))))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 06, 2011 9:59 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

justyna p pisze:
Fundacja KOT pisze:Łukaszek próbuje zwiewać z klatki przy każdej okazji

Wystarczy moment! Otworzyłam klatke żeby wyjąc kuwetę do sprzątania i Łukaszka juz nie było 8O 8O Wyskoczył jak łania :ryk: Chwilkę pochodził ale kiedy zaczął sie rozglądać gdzie by tu wskoczyć do góry, musiałm go zgarnąć do klatki, lepiej jeszcze uważać na tą łapę.
Wczoraj miał doskonały humor, tak sie wygłupiał z myszką, że aż wypadł z posłanka :ryk: :ryk:

O skubaniutki :lol:
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Nie lis 06, 2011 10:20 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

zuza pisze:
justyna p pisze:
Fundacja KOT pisze:Łukaszek próbuje zwiewać z klatki przy każdej okazji

Wystarczy moment! Otworzyłam klatke żeby wyjąc kuwetę do sprzątania i Łukaszka juz nie było 8O 8O Wyskoczył jak łania :ryk: Chwilkę pochodził ale kiedy zaczął sie rozglądać gdzie by tu wskoczyć do góry, musiałm go zgarnąć do klatki, lepiej jeszcze uważać na tą łapę.
Wczoraj miał doskonały humor, tak sie wygłupiał z myszką, że aż wypadł z posłanka :ryk: :ryk:

O skubaniutki :lol:

Ale to świadczy o jego dobrym samopoczuciu :D

Mi się ogłoszenie podoba :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Nie lis 06, 2011 10:24 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Poczekam na uwagi do konca dnia i zaczepie CatAngel :)

Aaaa, tylko namiarow fundacyjnych potrzebuje do tego.

zuza

Post » Nie lis 06, 2011 10:26 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Nie wiem czy dziś Asia z Fundacji będzie na miau, bo wyjechała. Moze poczekaj Zuza do jutra, Asia się wypowie jak dalej z adopcją i jakie namiary podać. :D

justyna p

Post » Nie lis 06, 2011 10:28 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Ok :)

zuza

Post » Nie lis 06, 2011 11:04 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

To ci Łukaszek :P

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie lis 06, 2011 14:41 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

To jak będziecie mieli dane kontaktowe do ogłoszenia to ja zrobię Łukaszkowi nowe Allegro z tymi danymi.

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Nie lis 06, 2011 18:01 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Ogłoszenie bardzo mi się podoba, a Łukaszek jest śliczny. Bardzo się cieszę, że już lepiej się czuje :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon lis 07, 2011 23:33 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Kontakt w sprawie adopcji:
tel.: 698 175 160
email: kontakt@fundacjakot.pl

zdjęcia spróbuję zrobić jakieś bez krat może, ładnie też wygląda na zdjęciach, które wstawiła lidka02 w drugim poście, nie mamy fachowych zdjęć Łukaszka
tekst ogłoszenia jest ok., tylko w sumie jeszcze nie wiem jak z kotami urzęduje, bo siedzi w klatce
i jeszcze przynajmniej tydzień posiedzi, bo mi się terminy pomyliły, kolejna kontrola rtg dopiero za tydzień, a myślałam, że może lekarz już dziś ogłosi ułaskawienie; na szczęście prowadzimy terminarz, w którym wszystko jest zapisane;
za to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zaszczepić

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Wto lis 08, 2011 7:22 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

No wiem, ze wyglada ladnie, ale pomyslalam, ze we wnetrzu zdjecia lepsze, nie sugeruja, ze bedzie mogl sobie brykac po dworzu :oops:

To o stosunku do kotow to chyba na facebooku wyczytalam, pytanie skad sie to wzielo :lol: Moze lepiej zatem zmienie, zeby sie nie okazalo, ze to maly terrorysta jest ;)

zuza

Post » Wto lis 08, 2011 8:01 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Terrorystą chyba nie jest :D Jak wyskoczył mi z klatki w sob i zwiedzał izolatkę, to podszedł do niego Gacuś-rozbójnik, powąchali sie i Łukaszek odszedł, nie miał zamiaru zaczepiać się i awanturować :ok:

justyna p

Post » Wto lis 08, 2011 9:30 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Na działce Łukaszek przeganiał każdego kocurka , a jak kot był większy od niego to Łukasz tak się darł jak by się paliło :ryk: brakuje i tego jego krzyku .Ale jak miałam nowego jakiegos kota i mógł z nim się zapoznać przez kilka dni przez siadke to było ok. Łukaszek nawet wilka postawi ustawić zaraz go łapą pach :D .W małym ciele duży duch .Pozdrawiam .

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto lis 08, 2011 10:00 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Nie pamiętam :oops: , ale on był już wtedy wykastrowany?

justyna p

Post » Wto lis 08, 2011 10:49 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Łukaszek był kastrowany przy okazji składania łapki

Zuza, masz rację z tymi zdjęciami, wobec tego spróbuję zrobić jakieś bez krat

co do zachowania to narazie Łukaszek nie zwraca większej uwagi na koty, a jeśli ma chwilowy, przypadkowy kontakt to wącha nosek i tyle, np. na parapecie, sam do kontaktów z kotami nie dąży, powiedziałabym stosunek obojętny, ale Łukaszek wychodzi z klatki tylko na kilka minut, żeby posiedziac na parapecie, więc to właściwie nic nam nie mówi

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Wto lis 08, 2011 11:30 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Poprawiony tekst ogloszenia

Kotek przytulanka po operacji łapki szuka domu

Łukaszek to wesoły i przyjazny kot, który do tej pory miał wiele szczęścia w nieszczęściach, które go spotykały. Został znaleziony pod sklepem chory i wycieńczony i wyleczony przez dobrą duszę. Zamieszkał na działkach i szukał domu, bo widać było wyraźnie, że to kot, który marzy o kontakcie z człowiekiem, przytulaniu, głaskaniu.
Niestety miał wypadek. Złamał tylną nogę w skomplikowany sposób. I znów pomogli dobrzy ludzie. Teraz dochodzi już do siebie i niedługo będzie mógł iść do swojego własnego domu.
Może to właśnie twój dom?

Łukaszek jest dorosły, młody, wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Ma negatywne testy na FIV i FELV. Bardzo potrzebuje swojego człowieka.
Aby adoptować Łukaszka konieczne jest podpisanie umowy adopcyjnej. W tej chwili kotek przebywa w Toruniu pod opieką fundacji KOT.

Kontakt w sprawie adopcji:
tel.: 698 175 160
email: kontakt@fundacjakot.pl

zuza

[poprzednia][następna]