KOTY z RUDY ŚL. Wysypisko niechcianych zwierząt.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 02, 2011 9:34 Re: Koty z Rudy Śl.,// Czarna domowa kotka marznie błaga o DT

Chciałabym zrobić (drobny, niestety), przelew, więc proszę o pw. Wątek został przeniesiony, więc znowu jestem jakaś taka nietutejsza... :cat3:

pamir

Od: Pon lip 28, 2008 16:59
Lokalizacja: fizycznie Warszawa, mentalnie Kraina Wierzby Rosochatej

Post » Śro lis 02, 2011 12:25 Re: Koty z Rudy Śl.,// Czarna domowa kotka marznie błaga o DT

Ja tylko na pare sek.,bo juz jestem spóźniona.Na cementarzu jest trikolorka,cmentarz jest przy bardzo ruchliwej ul,po 2 pasy z każdej strony.Kotka jest młoda,może być w ciąży? miała tak boczki zaokrąglone.Jest płochliwa,ale chyba nie dzika.Podchodzi,dałam jej pare ziarenek suchego,bo tyle miałam,dała sie pogłaskać.Grzeje sie na grobach.Długo tam nie pożyje,chyba część os. pamięta,co było z biało-czarnym tam.
Mam fotki,moge przesłać mmsem,tylko ktos musiałby wysłać mi swój nr (mój 602 180 396).Nie mam kabla,żeby zrzucić.Będę dopiero ok 20,lub 21 00

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro lis 02, 2011 13:03 Re: Koty z Rudy Śl.,// Tri na cmentarzu

może wyrzucona, żeby w tym okresie, ludzie przychodzący, przygarnęli ją?...
MARGO

MARGO

Od: Pt lip 23, 2004 19:39

Post » Śro lis 02, 2011 17:52 Re: Koty z Rudy Śl.,// Czarna domowa kotka marznie błaga o DT

pamir pisze:Chciałabym zrobić (drobny, niestety), przelew, więc proszę o pw. Wątek został przeniesiony, więc znowu jestem jakaś taka nietutejsza... :cat3:
A na jaki cel? Na sterylki podblokowych kotów u Justyny, na koty schronowe (leki), czy któryś z dt?
kaja555 pisze:ja chciałam schroniskowcom zrobić allegro, tylko potrzebuję krótki tekst, namiar na osobę znającą te koty no i które zdjęcia, bo trochę się tu gubię
Tekst wyślę, postaram się jutro. Zdjęcia - fajnie by było, gdyby dało się pokazać wszystkie koty - ja nie umiem umieszczać zdjęć w tekście, ale wiem, że jest taka możliwość.

Szylkreci nie ma :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro lis 02, 2011 18:57 Re: Koty z Rudy Śl.,// Czarna domowa kotka marznie błaga o DT

Liwia_ pisze:
pamir pisze:Chciałabym zrobić (drobny, niestety), przelew, więc proszę o pw. Wątek został przeniesiony, więc znowu jestem jakaś taka nietutejsza... :cat3:
A na jaki cel? Na sterylki podblokowych kotów u Justyny, na koty schronowe (leki), czy któryś z dt?
kaja555 pisze:ja chciałam schroniskowcom zrobić allegro, tylko potrzebuję krótki tekst, namiar na osobę znającą te koty no i które zdjęcia, bo trochę się tu gubię
Tekst wyślę, postaram się jutro. Zdjęcia - fajnie by było, gdyby dało się pokazać wszystkie koty - ja nie umiem umieszczać zdjęć w tekście, ale wiem, że jest taka możliwość.

Cholera, jak to nie ma :?:
Może ktoś ją adoptował?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro lis 02, 2011 20:38 Re: Koty z Rudy Śl.,// Tri na cmentarzu

Biedna tri, szylkreci żal...

Może gdzieś jest miejsce dla tri? Eh... :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw lis 03, 2011 7:13 Re: Koty z Rudy Śl.,// Czarna domowa kotka marznie błaga o DT

iwcia pisze:
Liwia_ pisze:

Cholera, jak to nie ma :?:
Może ktoś ją adoptował?

a co sie z nią stało? 8O
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lis 03, 2011 9:38 Re: Koty z Rudy Śl.,// Tri na cmentarzu

Na leki, tak jak na zamkniętym wątku.

pamir

Od: Pon lip 28, 2008 16:59
Lokalizacja: fizycznie Warszawa, mentalnie Kraina Wierzby Rosochatej

Post » Czw lis 03, 2011 19:54 Re: Koty z Rudy Śl.,// Tri na cmentarzu

Pamir - dziękuję, zaraz poślę pw.
Szylkrecia schronowa jest - źle zrozumiałam Justynę i pomyliłam koty :oops: Proszę mi wybaczyć zamieszanie.

Justyna nie widziała tri na cmentarzu :(

Justyna ciągle nie ma wolnej chwili, mam wielką nadzieję, że uda się zdążyć przed zimą z łapaniem...

Liwia_

Post » Czw lis 03, 2011 23:23 Re: Koty z Rudy Śl.,// Tri na cmentarzu

Padła ta Szylkretka po operacji oczka,jeszcze nie wiadomo co się stało,P.Iwona miała ostatnio wolne.
Byłam na cmentarzu jeszcze wczoraj jak wracałam ok 20 00,Tri nie było.
Dzisiaj rano miałam jechać,ale nie wyrobiłam sie ,bo musiałam wcześniej jechać.

Wydzwaniała dzisiaj do mnie Pani,która często zgłasza bezdomne koty,niestety nie mogłam odebrać,a jak oddzwoniłam,to telef. wyłączony.Czuje,że znowu coś sie święci,ona bez powodu nie wydzwania.

Liwia_ odpisali ludzie od czarnej kotki,albo ludzie,którzy chcieli wcisnąć kota?

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt lis 04, 2011 13:15 Re: Koty z Rudy Śl.,// Tri na cmentarzu

Nie, nikt nie raczył mi odpisać.

Jest szansa na sprowadzenie klatki - łapki jakoś na dniach?

Liwia_

Post » Pt lis 04, 2011 19:29 Re: Koty z Rudy Śl.,// Tri na cmentarzu

Witajcie,
Potrzebujemy pomocy w przeprowadzeniu wizyty przedadopcyjnej w Rudzie Śląskiej na ul Tuwima. Podam na pw dokładne dane :ok:
Plisss... :kotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Sob lis 05, 2011 20:29 Re: Koty z Rudy Śl.,// Tri na cmentarzu

Wiernym fankom Frani śpieszę donieść, że bakteria w nosku się okopała więc prowadzimy ostrzał z artylerii - czyli podajemy Sumamed. Ręce i nogi opadają a maleńka bryka :roll:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lis 06, 2011 10:34 Re: Koty z Rudy Śl.,// Tri na cmentarzu

allegro dla schroniskowych kotów, pominęłam dwa koty bo się boję że mi te zdjęcia skasują, nie mam pewności czy wszystkie się wyświetlą, ale najwyżej jak któryś znajdzie domek to będziemy podmieniać:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1919426849
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pon lis 07, 2011 9:50 Re: Koty z Rudy Śl.,// Tri na cmentarzu

kaja555 pisze:allegro dla schroniskowych kotów, pominęłam dwa koty bo się boję że mi te zdjęcia skasują, nie mam pewności czy wszystkie się wyświetlą, ale najwyżej jak któryś znajdzie domek to będziemy podmieniać:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1919426849

piękne to allegro, może choć części tych bidoków uda się znależć dom
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]