Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 27, 2011 12:43 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

Jacie, a mój Uszek 5,9kg, a ja byłam święcie przekonana, że jest chudszy niż Filutek!
‎"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego
- zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain

dzikafretka

Od: Pt lut 11, 2011 14:35

Post » Nie paź 30, 2011 0:16 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

a mój James pewnie już z 7 kg
ostatnio było 6,5 kg, ale na pewno przytył, bo wcina ostatnio jakby go głodzili...

a co u ciebie Filusiu-milusiu?
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Czw lis 03, 2011 19:26 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

:D Witam wszystkie Cioteczki.
Filuś przymiluś ma się dobrze i wszystkim Cioteczkom przesyła pozdrowienia. Z każdym dniem upewniam się, że to, że Filek trafił do nas to nie przypadek. Wniósł do naszego domu tyle radości i choć jest u Nas od niedawna mamy wrażenie, że jest częścią naszej rodziny od zawsze. Staramy się Go za bardzo nie rozpieszczać, ale to bardzo trudne, bo to strasznie kochane kocisko. Nawet teraz kiedy piszę co chwila podchodzi do mnie i dostaję "baranki", bo bardzo chce się wpakować mi się na kolana jakby chciał przeczytać co piszę na jego temat. Wkrótce jak odblokuje mi się poczta to prześlę nowe zdjęcia. Pozdrowienia od Filka i jego Dużych :D

katiko

Od: Sob wrz 10, 2011 14:45

Post » Czw lis 03, 2011 19:30 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

Łał!! :mrgreen: Jak miło! :D
Filusiu słodziusiu ciesz się życiem i uszczęśliwiaj swoich Dużych. :mrgreen: :ok:
Moc głasków i całusków Filusiowy nosio. :1luvu:

Tak się cieszę, że piszę jakbym coś brała prawnie zakazanego. :roll:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw lis 03, 2011 19:53 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

tak to już w życiu jest, że ktoś jest komuś pisany :1luvu:
strasznie się cieszę, że wszyscy jesteście ze sobą szczęśliwi.

a ja jeszcze czasami, jak moje dziecko nie daje się niczym innym uspokoić, to mówię, że zaraz przyjdzie Filuś :mrgreen:
dzisiaj akurat był właśnie taki "manewr" wykorzystany w celu zdyscyplinowania małego terrorysty.
jak usłyszał, to padł na kanapę i schował się za poduszkę... :ryk:
ja nie wiem czemu, ale moje dziecko się Filusia nie tyle bało, co czuło przed nim jakiś respekt. pozostałych kotów się w ogóle nie boi, a jak szedł Filuś tak na wprost niego, to Oli robił w tył zwrot i w nogi... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Czw lis 03, 2011 20:15 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Asiu, rozbawiłaś mnie :lol:
Filusiu, bardzo się cieszę, że masz taki cudowny domek i świetnie się czujesz :D
Buziaczki i głaski koteńku słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pozdrowienia dla twoich Dużych :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lis 03, 2011 22:04 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

Filuś trzymał dziecko w ryzach? :lol:
Normalnie głowa domu. :wink: :lol:
Obrazek

selene00

Post » Pt lis 04, 2011 19:12 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

Joanna KA pisze:a ja jeszcze czasami, jak moje dziecko nie daje się niczym innym uspokoić, to mówię, że zaraz przyjdzie Filuś :mrgreen:
dzisiaj akurat był właśnie taki "manewr" wykorzystany w celu zdyscyplinowania małego terrorysty.
ja nie wiem czemu, ale moje dziecko się Filusia nie tyle bało, co czuło przed nim jakiś respekt. pozostałych kotów się w ogóle nie boi, a jak szedł Filuś tak na wprost niego, to Oli robił w tył zwrot i w nogi... :mrgreen:

Asia, i Ty Filusia nie zostawiłaś? 8O :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lis 05, 2011 12:12 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

gosiaa pisze:
Joanna KA pisze:a ja jeszcze czasami, jak moje dziecko nie daje się niczym innym uspokoić, to mówię, że zaraz przyjdzie Filuś :mrgreen:

Asia, i Ty Filusia nie zostawiłaś? 8O :wink:

To samo pomyślałam :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob lis 05, 2011 12:34 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

Hmm słyszałam już o straszeniu dzieci krwiożerczą biedronką, ale grubiutkim czarno-białym kocurem jeszcze nigdy 8O :D

-"Uwaga, będziesz miał karnego Filusia..."
-"Nie, mamo, tylko nie FILUŚ!" :ryk:
‎"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego
- zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain

dzikafretka

Od: Pt lut 11, 2011 14:35

Post » Sob lis 05, 2011 12:42 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

:ryk: :ryk: karny Filuś! :ryk: :ryk:
Obrazek

selene00

Post » Sob lis 05, 2011 22:49 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

no tak, tak... Filuś jest póki co, skutecznym straszakiem na moje dziecko...
oczywiście, że chciałam go zostawić... ale czujne Cioteczki mi nie pozwoliły...
i dzięki bogu...
Filuś szczęśliwy, a ja ciągle mogę "dyscyplinować" mojego małego terrorystę :mrgreen:

czy to nie dziwne... wydaje nam się, że nasz kocio nie znajdzie lepszego domu niż u nas...
a tu się okazuje, że jest szczęśliwy :1luvu:
James to tęskni za Fiusiem... i ja też... :1luvu: ehhhh
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie lis 06, 2011 10:06 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

Filuś to łamacz serc niewieścich. :wink:
Ja się do niego zdecydowanie przywiązałam. :1luvu:
Urokliwy kocio. :love:
Obrazek

selene00

Post » Nie lis 06, 2011 12:08 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

Witam wszystkie cioteczki.
Ponieważ Filuś przejął się swoją wagą postanowił poćwiczyć i przejść na wegetarianizm :lol:
[url][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/812/20111105205.jpg/]Obrazek[/url]
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
[url][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/191/20111106207.jpg/]Obrazek[/url]

A ponieważ ćwiczenia są bardzo męczące to trzeba odpocząć :D
[url][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/716/zdjcia0029m.jpg/]Obrazek[/url]

Uploaded with ImageShack.us[/url]

katiko

Od: Sob wrz 10, 2011 14:45

Post » Nie lis 06, 2011 12:42 Re: Filuś - konkretny kot-konkret w swoim domu :-)

katiko pisze:Witam wszystkie cioteczki.

Obrazek

:ryk: :ryk: O tak właśnie kojarzę Filusia. :1luvu:
Słodzio!!! :1luvu: Do tego brzusia to tylko się przytulać. :mrgreen:
Obrazek

selene00

[poprzednia][następna]