Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 05, 2011 22:03 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

kolejna cudowna przemiana! :1luvu:
:ok: za domek...
Obrazek Obrazek

agni3szka1

Od: Nie wrz 26, 2010 15:16

Post » Nie lis 06, 2011 0:12 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Pięknie się zagoiło na plecach Bursztynka :ok: Od jutra będę go ogłaszać. Linki do ogłoszeń wstawię do wątku. Pytanie: czy kotek ma komplet szczepień, jest odrobaczony i kastrowany? Bo kuwetkuje to na 100%.

Pozostałe futrzaki równie cudne, zwłaszcza sreberko :D

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie lis 06, 2011 0:45 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Potrzebny również mail i telefon do osoby w sprawie ogłoszeń Bursztynka.

issey32

Post » Nie lis 06, 2011 9:54 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

poszło PW :D

Bardzo się cieszę że Bursztynek tak dobrze wygląda, cudny jest :1luvu:

ps. Jesli chodzi o Bandziorka to faktycznie wygląda na ostatnim zdjęciu na zdziwionego, że ktoś mu w ogóle śmiał zdjęcie robić :ryk:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Nie lis 06, 2011 10:36 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

issey32 pisze:Pięknie się zagoiło na plecach Bursztynka :ok: Od jutra będę go ogłaszać. Linki do ogłoszeń wstawię do wątku. Pytanie: czy kotek ma komplet szczepień, jest odrobaczony i kastrowany? Bo kuwetkuje to na 100%.

Pozostałe futrzaki równie cudne, zwłaszcza sreberko :D

Odrobaczony i kastrowany na pewno, a co do szczepień -tego nie wiem :?: tel pani Bożenki jest na kotkowie przy ogłoszeniu Bursztynka.
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Nie lis 06, 2011 11:05 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Znalazłam ogłoszenie, ale nr telefonu tam nie widzę: http://kotkowo.pl/index.php?option=com_ ... &Itemid=33
Nr telefonu potrzebny bardzo i mail do p. Bożenki lub osoby, która kocia widziała, lub pomaga p. Bożence i która mogłaby ew. odpowiadać na pytania chętnych.

issey32

Post » Nie lis 06, 2011 11:14 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Gapa ze mnie :oops: Znalazłam dane:http://kotkowo.pl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=10&Itemid=76

issey32

Post » Nie lis 06, 2011 13:26 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

issey - samodzielna z ciebie cioteczka :D Ws Bursztynka posondować zgodziła się Ula - ma duże doświadczenie, mam nadzieję, że będzie w kim wybierać...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Nie lis 06, 2011 13:56 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Niewiarygodne, ale rana mu zarosła w połowie futerkiem! :D Jest cudny
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Nie lis 06, 2011 17:08 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Bandziorek to naprawdę łobuziak, przez 5 dni chował się w podwozia samochodów i płakał, ale wyjść nie chciał. Trzeba było go sposobem łapnąć no i w podzięce jeszcze mnie dziabnął. Będzie z niego koci indywidualista :).
Z kolei Czarnuszek to przeciwieństwo Bandziorka wystarczy go dotknąć a już zaczyna głośno mruczeć, przezywam go traktorek :)

maiaaa

Od: Nie lip 24, 2011 9:26

Post » Nie lis 06, 2011 17:22 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

maiaaa pisze:Bandziorek to naprawdę łobuziak, przez 5 dni chował się w podwozia samochodów i płakał, ale wyjść nie chciał. Trzeba było go sposobem łapnąć no i w podzięce jeszcze mnie dziabnął. Będzie z niego koci indywidualista :).
Z kolei Czarnuszek to przeciwieństwo Bandziorka wystarczy go dotknąć a już zaczyna głośno mruczeć, przezywam go traktorek :)

Mysle ze Bandziorek kiedys sam przyjdzie na mizianko... :) musi sie przekonac ze nie wszyscy ludzie chca go skrzywdzic... lecz tylko pokochac... i wtedy bedzie "traktorowania" jeszcze wiecej... :1luvu: tak wlasnie mysle, ze to kwestia czasu... by zaufac czlowiekowi... a taki dzikusek to wiadomo... uparte male stworzonko :? ale napewno zrozumie. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie lis 06, 2011 21:42 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Jagooda pisze:Niewiarygodne, ale rana mu zarosła w połowie futerkiem! :D Jest cudny

Dokładnie. Spory kawałek plecków wygląda tak jakby nic się nie działo. A j tak się martwiłam (oczywiście oprócz tego, że go boli i że jest biedny) o to, że będzie łysolkiem z bliznami...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Nie lis 06, 2011 21:44 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Nie jest naprawdę tak źle :ok: jest kolosalna różnica.To niestety długo trwa by się dobrze zagoiło.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie lis 06, 2011 21:50 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Wyraziłem swoje zdanie a tłumaczyć się z niego nie zamierzam :) Zwierzętom pomagam w sposób czynny , nie tylko kotom i tez nie widzę potrzeby rozwodzić się nad tym zbytnio. Zawodowo zaś pomagam gatunkowi homo sapiens. Zdjęcia owszem, robię, niektórzy nawet twierdzą, że udane lecz na drugi koniec kraju obecnie się nie wybieram. Wszelkie zastrzeżenia ad personam proszę kierować na mój pw, ponieważ w tym wątku nie wnoszą nic. Za dobre rady dziękuję. Obecnie opiekuję się w domu byłym bezdomniakiem, który sam do mnie przyszedł. Obecność kolejnego (chwilowa) nie została przyjęta pozytywnie więc nie przyjmę Bursztynka.
Życzę powodzenia w zajmowaniu się zwierzętami :)

hopsacz

Od: Wto lis 30, 2010 22:20

[poprzednia][następna]