Krewni i znajomi Filusia i Pana Klaka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 05, 2011 9:49 Re: Niewidzialne koty w olszty. schr./szukamy trans. do Lublina

meksykanka pisze:To dalsze ustalenia jutro
Ku chwale kociastych :ok: :kotek:

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob lis 05, 2011 13:37 Re: Niewidzialne koty w olszty. schr./szukamy trans. do Lublina

Cześć Kitusie :1luvu: nieustające :ok:
Kita, Tytus i Tola zapraszają http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=148874

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Od: Pt lut 18, 2011 16:51

Post » Sob lis 05, 2011 13:54 Re: Niewidzialne koty w olszty. schr./szukamy trans. do Lublina

Teraz ja mam prośbę ,dziewczyny gdybyście były jutro w Szczytnie może mogłybyscie zabrać koteczkę ode mnie do DT w Olsztynie.Myślę ,ze kocurki musiałyby dotrzeć do Szczytna po południu 13-14 ta.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob lis 05, 2011 14:42 Re: Niewidzialne koty w olszty. schr./szukamy trans. do Lublina

My teraz wychodzimy.... to przez jakiś czas nie będę dostępna pod netem.
Jest jeszcze jedna opcja... że my pojedziemy do Olsztyna, przekażemy koteczkę i odbierzemy starszaki...

Ponieważ koteczki jadą w Warszawie do Ursusa, to po drugiej stronie Warszawy, a my mieszkamy zaraz przy trasie Gdańskiej... sądzę, iż olsztyniaki zainstalujemy po drodze w pokoiku ze żwirkiem, jedzonkiem, wodą i pojedziemy odstawić koteczki...

Mam nadzieję, że do wieczora misja zostanie wypełniona.

To Szanowne Panie napiszą jak widzą kwestie logistyczne :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob lis 05, 2011 17:10 Re: Niewidzialne koty w olszty. schr./szukamy trans. do Lublina

Basiu, Zosiu,
kocurki przywieziemy do Szczytna tak około 13.00.
Basiu koteczkę zawieziemy do DT. Kontenerek Ania wozi stale w samochodzie, czyli o to nie musisz już się martwić.

felis

Od: Sob cze 18, 2005 16:05

Post » Sob lis 05, 2011 18:54 Re: Niewidzialne koty/szukamy transportu Wwa-Lublin i okolice

Trzymam kciuki za całą operację:)
A my jutro rano wieziemy 12-letniego psiaka i kociaka do...W-wy

Jagoda*

Od: Nie maja 11, 2008 15:02

Post » Sob lis 05, 2011 19:15 Re: Niewidzialne koty/szukamy transportu Wwa-Lublin i okolice

Za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Post » Sob lis 05, 2011 19:32 Re: Niewidzialne koty/szukamy transportu Wwa-Lublin i okolice

:kotek:
Wczoraj mnie nie było a tu tyle się działo :)
Cieszę się, że chłopaki już zjeżdżają na kwaterę :wink: :D

Jutro wyjeżdżam i mnie nie będzie do późnego wieczora na miau.pl, więc dzisiaj chciałabym co nieco dogadać:
od nas po kocurki podjedzie mój Jakub, ewentualnie szwagier. Odbiór u Meksykanki?
Czy nie będzie kłopotu, jeżeli odbiór odbędzie się po południu? Pisałam, że około południa, ale dopiero około 18-19 Jakub (ew. szwagier) będzie w Wa-wie (niestety w poniedziałek od rana ma pilną robotę, wyjedzie dopiero po południu :| )...
Chłopaki będą w transporterkach? Jeśli tak, to ja je później odeślę do Olsztyna, jeżeli nie, to mamy dwa swoje tylko napiszcie mi proszę dziewczyny, czy mam je zapakować, oki?
Adres odbioru to na priv poproszę :) ja prześlę krótki opis odbierającego :wink:
Ok, to chyba tyle, powodzenia jutro i wielkie dzięki :1luvu: :kotek: :ok:
Ostatnio edytowano Czw lis 17, 2011 23:01 przez Bagienka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Sob lis 05, 2011 21:02 Re: Niewidzialne koty/szukamy transportu Wwa-Lublin i okolice

Bagienka pisze::kotek:
Wczoraj mnie nie było a tu tyle się działo :)
Cieszę się, że chłopaki już zjeżdżają na kwaterę :wink: :D

Jutro wyjeżdżam i mnie nie będzie do późnego wieczora na miau.pl, więc dzisiaj chciałabym co nieco dogadać:
od nas po kocórki podjedzie mój Jakub, ewentualnie szwagier. Odbiór u Meksykanki?
Czy nie będzie kłopotu, jeżeli odbiór odbędzie się po południu? Pisałam, że około południa, ale dopiero około 18-19 Jakub (ew. szwagier) będzie w Wa-wie (niestety w poniedziałek od rana ma pilną robotę, wyjedzie dopiero po południu :| )...
Chłopaki będą w transporterkach? Jeśli tak, to ja je później odeślę do Olsztyna, jeżeli nie, to mamy dwa swoje tylko napiszcie mi proszę dziewczyny, czy mam je zapakować, oki?
Adres odbioru to na priv poproszę :) ja prześlę krótki opis odbierającego :wink:
Ok, to chyba tyle, powodzenia jutro i wielkie dzięki :1luvu: :kotek: :ok:

Beatka:
Tak. Odbiór u Meksykanki. Zosia/Meksykanka pisała, że może przetrzymać kocurki dłużej niż jeden dzień. Jeżeli chcesz poproszę Zosię o to.
Tak. Chłopacy będą w schroniskowych kontenerkach. Aby zaoszczędzić Ci kosztów, myślałam o tym by schroniskowe zostały u Meksykanki. Odebralibyśmy je przy pierwszej okazji. Mogą też pojechać do Ciebie, a Ty odeślesz. Pomyśl.
Adres Meksykanki dostaniesz na priv.
:lol: Myślisz, że ktoś zechce je "podebrać" :lol:

Jakub - ślicznie - tak ma na imię mój syn :wink:

Denerwuję się podróżą chłopaków. Boję się o to, jak będą się u Was zachowywać. Czy nie sprawią Wam zbyt dużo kłopotu. W ogóle roztrzęsiona jestem. Wyżaliłam się, ale nie jest mi lżej :(

felis

Post » Sob lis 05, 2011 21:06 Re: Niewidzialne koty/szukamy transportu Wwa-Lublin i okolice

Beatka,
pamiętaj, to ja Tobie dziękuję. To dzięki Tobie i Twojej rodzinie stał się cud.
Nie spełniłam swojej obietnicy: nie dowiozłam ich na miejsce. Poniesiecie dodatkowe koszty. :?

felis

Post » Sob lis 05, 2011 22:32 Re: Niewidzialne koty/szukamy transportu Wwa-Lublin i okolice

Ja jutro dokładnie opiszę jak do nas dojechać.
Teraz tylko wysłałam na PW mój adres i telefon...

Na odbiór kociastych możemy się umówić w sposób precyzyjny tak jak wam będzie pasowało.

Na pewno będzie dobrze :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie lis 06, 2011 10:24 Re: Niewidzialne koty/szukamy transportu Wwa-Lublin i okolice

To ja czekam na Was :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie lis 06, 2011 10:59 Re: Niewidzialne koty/szukamy transportu Wwa-Lublin i okolice

Ale akcja 8)

mb

Post » Nie lis 06, 2011 17:46 Re: Niewidzialne koty/szukamy transportu Wwa-Lublin i okolice

Kocurki, wraz z Anią i jej mężem, zawieźliśmy do Szczytna.
Meksykanka i Renfer to niezwykli ludzie. Nie dość, że zawiozą chłopaków i przenocują, to jeszcze w swoich transporterkach. Myślą za mnie, a Beata nie będzie miała kolejnego kłopotu.

Beata, na pw przesłałam Ci adres i telefon Zosi.
Wiadomość z ostatniej chwili: Zosia i Renfer dojechali. Zainstalowali chłopaków w ich osobistym apartamencie. Niestety Klakier ma fobię transporterkową. Rzucał się transporterku, wył i w końcu wyważył drzwiczki. Dostał spazmów. Uspokoił się dopiero na rękach Zosi. My wioząc go do Szczytna nie mieliśmy takiego problemu. Podróż była stosunkowo krótka.
Myślę z przerażeniem o dalszej podróży. Też bardzo długiej.
Beatko, myślę, że kierowca musi mieć kogoś do opieki na Klakierem. Osoby która trzymałaby go na rękach.
Zosia przed podróżą ma spryskać transporterek feliweyem.

Dziewczyny, pomóżcie, znacie jakieś sposoby na beztresową podróż dla kota z alerigą na transporterek.

felis

Post » Nie lis 06, 2011 17:50 Re: Niewidzialne koty/szukamy transportu Wwa-Lublin i okolice

A to ci Klakier dopiero :!:
Energiczny staruszek :wink:

Za powodzenie kolejnego etapu podróży kocurków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

[poprzednia][następna]