Welcome piekna panienko!

Moderator: Estraven
bubor pisze:Co słychać w pięknym świecie , co porabiają piękne panny ?
kalair pisze:bubor pisze:Co słychać w pięknym świecie , co porabiają piękne panny ?
W tej chwili pieeknie spia! Lafinka wcisnela sie miedzy poduszki na fotelu, Iriska przed tv, Safcia na kanapie , uprzednio umywszy sie baaardzo dokladnie.
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Co słychać w pięknym świecie , co porabiają piękne panny ?
W tej chwili pieeknie spia! Lafinka wcisnela sie miedzy poduszki na fotelu, Iriska przed tv, Safcia na kanapie , uprzednio umywszy sie baaardzo dokladnie.
U nas też chyba się pannom pospało , gdzieś się zaszyły w każdym razie

kalair pisze:dune pisze:a moje zatykaja kaloryfery
No to cale cieplo idzie na nie, nie na mieszkanie!

juana pisze:A u Ciebie wstawiam ten![]()

kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Co słychać w pięknym świecie , co porabiają piękne panny ?
Z pewnoscia sa gdzies w mieszkanku.A jak bys wolal, pokaze sie ktoras?
dune pisze:kalair pisze:dune pisze:a moje zatykaja kaloryfery
no własnie o tym mówię
grzeją grube brzuchy
a w domu zimno
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Co słychać w pięknym świecie , co porabiają piękne panny ?
Z pewnoscia sa gdzies w mieszkanku.A jak bys wolal, pokaze sie ktoras?
Gdybym zaczął je " nawoływać " potrząsając torebką z suchym to raz dwa by się obie objawiły .......
kalair pisze:dune pisze:kalair pisze:dune pisze:a moje zatykaja kaloryfery
no własnie o tym mówię
grzeją grube brzuchy
a w domu zimno
A to niewdziecznicy! Zwiazac, przykuc do nogi od stolu, jak najdalej od kaloryferow! O!![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości