PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 05, 2011 18:14 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

juana pisze:
vip0 pisze:Marysiu, jeszcze ten jeden jedyny raz zdołałam sie podnieść do pionu...ale chyba to ostatni...
Poza tym potrzebuję pomocy, i poszukam jej w przyszłym tygodniu...
Teraz jest dobrze, ale jak coś wyskoczy, to nie chcę się totalnie załamać...komuś jeszcze jestem potrzebna.

:ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pięknie się chłopaki dogadują :D Super, że Wiktor lepiej i w ogóle podziwiam Cię za to co robisz ...
I z tą pomocą :ok:
A tutaj cobyś nie zapomniała o takim jednym rudym chudzielcu...
Zgadnij w ile czasu można otworzyć pudełko, w który zamknięte są ulubione chrupki? :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=fMd9VAe4mLU&feature=feedu

śliczny dlugoogoniasty 8) :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob lis 05, 2011 18:18 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Asieńko, jakbym ja mogła o Rysiulku zapomnieć :D :1luvu: !
Zwyczajnie ostatnie dni to tylko wpadanie na trochę na swój wątek, żeby się wyżalić i o Wiktosiu poopowiadać...
Ale postanowiłam sobie, że jeśli wszystko będzie w porządku, to czas zacząć normalnie funkcjonować, także na forum :D .

A Ryś jak zwykle piękny i pomysłowy :1luvu: :1luvu: :1luvu: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lis 05, 2011 18:18 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:Marysiu, jeszcze ten jeden jedyny raz zdołałam sie podnieść do pionu...ale chyba to ostatni...
Teraz jest dobrze, ale jak coś wyskoczy, to nie chcę się totalnie załamać...komuś jeszcze jestem potrzebna.

...nam... :?: :mrgreen:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob lis 05, 2011 18:22 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

:ok: :ok: :ok:
Nam też, zapewne. A najbardziej swojej gromadce dwu- i czteronożnych :) Oby to co dobre trwało jak najdłużej. Cieszę się, że Wiktor lepiej "działa", apetyt pewnie będzie stopniowo wracał, w miarę polepszania się wyników, czego życzę.
A Aluś śliczny, bury z białym :kotek: I wie, gdzie dobrze!

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Sob lis 05, 2011 18:27 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

liszyca pisze::ok: :ok: :ok:
Nam też, zapewne. A najbardziej swojej gromadce dwu- i czteronożnych :) Oby to co dobre trwało jak najdłużej. Cieszę się, że Wiktor lepiej "działa", apetyt pewnie będzie stopniowo wracał, w miarę polepszania się wyników, czego życzę.
A Aluś śliczny, bury z białym :kotek: I wie, gdzie dobrze!

Cześć Ania :D !
Jak walka z robalami?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob lis 05, 2011 18:28 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

puszatek pisze:

...nam... :?: :mrgreen:

No Wam może trochę tyż... :mrgreen: ?

vip

Post » Sob lis 05, 2011 18:28 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:Asieńko, jakbym ja mogła o Rysiulku zapomnieć :D :1luvu: !
Zwyczajnie ostatnie dni to tylko wpadanie na trochę na swój wątek, żeby się wyżalić i o Wiktosiu poopowiadać...
Ale postanowiłam sobie, że jeśli wszystko będzie w porządku, to czas zacząć normalnie funkcjonować, także na forum :D .

A Ryś jak zwykle piękny i pomysłowy :1luvu: :1luvu: :1luvu: !

Ale ja rozumiem, że nie masz głowy do odwiedzania wątków :D , więc sama się przypominam :mrgreen:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob lis 05, 2011 18:30 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:Cześć Ania :D !
Jak walka z robalami?

Chyba zabite albo przynajmniej przybite... w każdym razie apetyt wrócił, obserwuję ten, no, jak to się nazywa, "urobek" ;)

liszyca

Post » Sob lis 05, 2011 18:31 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Ależ ja pamietam, Asia :D !
I podczytuję, bo lubię wiedzieć, co sie u Was dzieje.
Tylko nie zawsze cos napiszę...

vip

Post » Sob lis 05, 2011 18:33 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:Ależ ja pamietam, Asia :D !
I podczytuję, bo lubię wiedzieć, co sie u Was dzieje.
Tylko nie zawsze cos napiszę...

Ja też nie :mrgreen:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob lis 05, 2011 18:37 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

A propos urobków :mrgreen: .
Otóż u pani J. Aluś dostawał mleko.
Ja swoim kotom nie daję, chyba że tak do polizania na smaka.
Z tej prostej przyczyny, że po mleku mają wiadomo co. A Plamek ma wręcz nietolerancję mleka.
Jak dawałam Alusiowi wodę, to nie był zachwycony, ale kupy były, że sie tak wyrażę, książkowe.
Jak raz dałam mleka, to Aluś był zachwycony, ale drzyzda taka, że nieporozumienie.
Kiedy próbowałam go oszukać barwioną wodą, to mimo iż tego mleka była tam naprawdę odrobina, znowu sraczka.
A po wodzie kupy idealne.
Zastanawiam się, czy jemu po tym mleku u pani J. nic nie było, czy też ona zwyczajnie nie widziała, bo załatwiał się na dworze.
I jak to wogóle jest z tym mlekiem?

vip

Post » Sob lis 05, 2011 18:38 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:Pilnuję Dużej telefonu i pilota, żeby nie mówiła, że nie ma ze mnie pożytku, o !
Aluś.

Obrazek

A telefon odbiera?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lis 05, 2011 18:39 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Jeszczem go nie nauczyła :mrgreen: ...

vip

Post » Sob lis 05, 2011 18:40 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:A propos urobków :mrgreen: .
Otóż u pani J. Aluś dostawał mleko.
Ja swoim kotom nie daję, chyba że tak do polizania na smaka.
Z tej prostej przyczyny, że po mleku mają wiadomo co. A Plamek ma wręcz nietolerancję mleka.
Jak dawałam Alusiowi wodę, to nie był zachwycony, ale kupy były, że sie tak wyrażę, książkowe.
Jak raz dałam mleka, to Aluś był zachwycony, ale drzyzda taka, że nieporozumienie.
Kiedy próbowałam go oszukać barwioną wodą, to mimo iż tego mleka była tam naprawdę odrobina, znowu sraczka.
A po wodzie kupy idealne.
Zastanawiam się, czy jemu po tym mleku u pani J. nic nie było, czy też ona zwyczajnie nie widziała, bo załatwiał się na dworze.
I jak to wogóle jest z tym mlekiem?

często rozmawiając z ludzmi słyszę,ze dawniej koty jadly wszystko i piły mleko i żyły i bylo dobrze i takie tam...tylko nikt nie widział jak srają po krzakach za przeproszeniem :oops: ,osobiście jestem za niepodawaniem kotom mleka :wink:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob lis 05, 2011 18:42 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

A jak po chlebie s*ają.... i nie tylko po krzakach. Przestałam dzielić się kanapkami.

liszyca

[poprzednia][następna]