Buziaczki dla kosmitków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:łoł schabowegoniezła dietka
ruda32 pisze:nie doceniasz kotówdla schabowego fruwać mogłaby się nauczyć -uważaj
agnieszka1565 pisze:ruda32 pisze:nie doceniasz kotówdla schabowego fruwać mogłaby się nauczyć -uważaj
tadobrze, że szybko zajarzyłam dlaczego Ola leci tak szybko na dół kiedy my weszliśmy na górę
agnieszka1565 pisze:ruda32 pisze:nie doceniasz kotówdla schabowego fruwać mogłaby się nauczyć -uważaj
tadobrze, że szybko zajarzyłam dlaczego Ola leci tak szybko na dół kiedy my weszliśmy na górę
Danusia pisze:agnieszka1565 pisze:ruda32 pisze:nie doceniasz kotówdla schabowego fruwać mogłaby się nauczyć -uważaj
pewnie bidula po drodze tego schabowego zgubiła
agnieszka1565 pisze:Danusia pisze:agnieszka1565 pisze:ruda32 pisze:nie doceniasz kotówdla schabowego fruwać mogłaby się nauczyć -uważaj
pewnie bidula po drodze tego schabowego zgubiła
a żebyś wiedziałaschabowy był w połowie drogi na podłogę
a na podłodze leżał pies - no normalnie weszły w komitywę - ja podzielę się z Toba kotletem a ty mnie nie zjesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 30 gości