Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panimama pisze:witam
Karolek(ona) pisze:
Danusia pisze:Cześć słodziaki![]()
![]()
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:
Witaj Ciociu z chłopakami![]()
![]()
![]()
Nasza Duża tak wygląda w poniedziałek rano![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:
![]()
![]()
![]()
nasza codziennie ale nie mów jej, ze Ci powiedzieliśy bo nam całkiem przestanie dawac jeść
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:
![]()
![]()
![]()
nasza codziennie ale nie mów jej, ze Ci powiedzieliśy bo nam całkiem przestanie dawac jeść
Nie powiem, ale w razie czego zapraszam do nas na wyżerkę
Karolek(ona) pisze:duża mówi, że Garfield ma diete suchą żeby określić skąd te koopki - tak wetka kazała, a ja przy tym też na diecie chodze - Toffik
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:duża mówi, że Garfield ma diete suchą żeby określić skąd te koopki - tak wetka kazała, a ja przy tym też na diecie chodze - Toffik
My dostajemy puszkę tylko rano, później na suchym jesteśmyale za to każdy z nas na swoim. Sisi dostaje na te jego częste zakłaczania, mama dla kotów po sterylce a ja light bo mi brzuszek zwisa
![]()
Duffy
Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:duża mówi, że Garfield ma diete suchą żeby określić skąd te koopki - tak wetka kazała, a ja przy tym też na diecie chodze - Toffik
My dostajemy puszkę tylko rano, później na suchym jesteśmyale za to każdy z nas na swoim. Sisi dostaje na te jego częste zakłaczania, mama dla kotów po sterylce a ja light bo mi brzuszek zwisa
![]()
Duffy
my jeszcze jajeczni i na juniorze jesteśmy - duża czase mi cos przemyci ale jak widzi jak Garfield płacze, bo też chce to mówi - pocierp z bratem na suchym, niech Rudy nie płacze. no to cierpie z nim
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, Kankan, Meteorolog1 i 16 gości