Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 04, 2011 9:08 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lis 04, 2011 14:36 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:Obrazek

Witaj Karolek(ona) z kocurkami.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob lis 05, 2011 9:51 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Napiszę krótko.W nocy niespodziewanie bo nic na to nie wskazywało Bejbi zrobiła dość rzadką kupę,a na koniec poszło na tą ilość co zrobiła jedna trzecia krwi :( :| Nigdy aż tyle nie było.Bez śluzu.Je to samo.Weta nie ma do poniedziałku i idę do innego by jej dał cyklonaminę i no-spę.
Miała nie dostawać antybiotyku i powiem to.Ostatnio zrobiłam w tej sytuacjii test na lamblie i był ujemny.Niespodziewany wydatek bez zniżki :(
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lis 05, 2011 9:57 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob lis 05, 2011 9:58 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:Napiszę krótko.W nocy niespodziewanie bo nic na to nie wskazywało Bejbi zrobiła dość rzadką kupę,a na koniec poszło na tą ilość co zrobiła jedna trzecia krwi :( :| Nigdy aż tyle nie było.Bez śluzu.Je to samo.Weta nie ma do poniedziałku i idę do innego by jej dał cyklonaminę i no-spę.
Miała nie dostawać antybiotyku i powiem to.Ostatnio zrobiłam w tej sytuacjii test na lamblie i był ujemny.Niespodziewany wydatek bez zniżki :(

to idz do weta i potem napisz co i jak
:ok:

Karolek(ona)

Post » Sob lis 05, 2011 10:00 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:Obrazek

Cześć Karolek(ona) to zdjęcie bardzo pasuje do dzisiejszego dnia.Napisać mogę,ale na pewno standardowo dostanie to co zawsze w tym przypadku.Przedewszystkim zatrzymać krwawienie.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lis 05, 2011 12:06 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

przykre.trzymam kciuki zeby bylo dobrze :ok:
gerardbutler

Post » Sob lis 05, 2011 12:07 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

gerardbutler pisze:przykre.trzymam kciuki zeby bylo dobrze :ok:

Dziękuję :ok: Wet dopiero od godziny 15 będzie.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lis 05, 2011 12:09 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:
gerardbutler pisze:przykre.trzymam kciuki zeby bylo dobrze :ok:

Dziękuję :ok: Wet dopiero od godziny 15 będzie.

u nas tez tak samo przyjmuja :((((((
gerardbutler

Post » Sob lis 05, 2011 12:09 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Przecież rzadka kupa a tym bardziej z krwią wcale nie jest podstawą do zrobienia badania w kierunku lamblii.
vailet - a może idź do weta i nie sugeruj mu od razu co ma koptce podać tylko jak sam coś wymyśli to wtedy zacznij dyskusje?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lis 05, 2011 12:17 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Marzenia11 pisze:Przecież rzadka kupa a tym bardziej z krwią wcale nie jest podstawą do zrobienia badania w kierunku lamblii.
vailet - a może idź do weta i nie sugeruj mu od razu co ma koptce podać tylko jak sam coś wymyśli to wtedy zacznij dyskusje?

wlasnie tez tak sadze
spytaj weta co on sadzi :ok:
gerardbutler

Post » Sob lis 05, 2011 13:16 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Marzenia11 pisze:Przecież rzadka kupa a tym bardziej z krwią wcale nie jest podstawą do zrobienia badania w kierunku lamblii.

Marzenia11 ja tylko napisałam że ostatni raz jak tak krwawiła to zrobiłam test na lamblie przy okazjii.Nie będę robić bo uważam że ich nie ma końcówka kupy przy lambliach jest zwykle żółta,a tu jednakowy kolor był.Nie zrozumiałaś.Co kotce jest to już oni wiedzą lepiej niż ja.Ja tylko powiem objawy i tyle.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lis 05, 2011 13:18 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

gerardbutler pisze:

wlasnie tez tak sadze
spytaj weta co on sadzi :ok:

Po to idę by zapytać bo jak nie pójdę to może dostać zakażenia.Tej krwi było bardzo dużo.Sugerowali kiedyś że ma słabą krzepliwość,ale badania krwi są nieziemsko drogie.Sterylka
o wiele tańsza jest.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lis 05, 2011 13:22 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

No co Ty??? Sterylka tańsza niż badania krwi? W Warszawie sterylka 150-250zł a badania krwi łącznie z biochemią 60-85zł.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]