Poczarujcie siostry plisssssssssssss

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:dzisiaj o 15.00 Bono od neigh ma mieć ten zabieg, od którego zależy jego leczenie lub być może życie....
Luda pisze:Niniejszym, upraszam szanowna Kapitułę i Ekscelencje o przyjęcie mnie do Waszego Szacownego Grona.
Wyglądam mniej więcej tak:
i im jestem starsza, tym bardziej z czarownicą się utożsamiam.
Czarnego kota owszem posiadam - dzierganego szydełkiem oraz dwa żywe Felę - kolor CZARNY srebrzysty tygrysio pregowany z białym oraz Amayę - kolor CZARNY tygrysio pręgowany z białym. Są widoczne w moim podpisie.
shira3 pisze:dzisiaj o 15.00 Bono od neigh ma mieć ten zabieg, od którego zależy jego leczenie lub być może życie....
Luda pisze:Niniejszym, upraszam szanowna Kapitułę i Ekscelencje o przyjęcie mnie do Waszego Szacownego Grona.
Wyglądam mniej więcej tak:
i im jestem starsza, tym bardziej z czarownicą się utożsamiam.
Czarnego kota owszem posiadam - dzierganego szydełkiem oraz dwa żywe Felę - kolor CZARNY srebrzysty tygrysio pregowany z białym oraz Amayę - kolor CZARNY tygrysio pręgowany z białym. Są widoczne w moim podpisie.
charm pisze:A że ja dziergam (nawet szydełkowe kartki i kocie piłeczki były swego czasu na bazarku) to nikt nie pamięta
Użytkownicy przeglądający ten dział: amyris, Google [Bot], nfd, puszatek i 151 gości