Moderator: Moderatorzy
Myszolandia pisze:Dorota pisze:Wybory Miss i Mistera co miesiac.
A potem wyda sie kalendarz z nimi
jak dla mnie jeszcze bardziej zarąbisty pomysł![]()
![]()
kotkins pisze:I Mary Poole też czytamy...
Mary Poole...naprawdę nie znam jeszcze Amelki bo mam już dwa miesiące.Ona jest typem łobuzicy podwórkowej,cwanej ,bystrej i stale kombinującej.Kradnie jedzenie,gryzie moje ręce a przy czesaniu wyje jak hiena -no i sika przed kuwetą jak się wkurzy.A - i kocha tylko psa.
Ale zapowiada się na prawdziwego Kotkinsa: jest dziwna.
Kociara82 pisze:porozsylalam link do tego konkursu po zaprzyjaznionych watkach, niech kazdy pokaze swoje kocie cuda![]()
Kociara82 pisze:porozsylalam link do tego konkursu po zaprzyjaznionych watkach, niech kazdy pokaze swoje kocie cuda![]()
Mary_Poole pisze:kotkins pisze:I Mary Poole też czytamy...
Mary Poole...naprawdę nie znam jeszcze Amelki bo mam już dwa miesiące.Ona jest typem łobuzicy podwórkowej,cwanej ,bystrej i stale kombinującej.Kradnie jedzenie,gryzie moje ręce a przy czesaniu wyje jak hiena -no i sika przed kuwetą jak się wkurzy.A - i kocha tylko psa.
Ale zapowiada się na prawdziwego Kotkinsa: jest dziwna.
Cos sie nie udzielasz za bardzopisac mozna u mnie o dupie maryni byleby nikogo nie obrazac wiec zapraszam kociaste do wklejenia swoich zdjec u mnie, jamnior bardzo mile widziany bo zawsze chcialam miec jamniora
![]()
A w ogole to zamiast Amelka przeczytalam Anielka i przez chwile siedzialam nie wiedzac co sie dzieje bo moj potomek bedzie sie zwal Aniela
mojekoty pisze:Moim zdaniem pomysł z kalendarzem świetny!
MIKUŚ pisze:mojekoty pisze:Moim zdaniem pomysł z kalendarzem świetny!
Pozwolę sobie zacytować
Toż to genialny pomysł, a dochód ze sprzedaży można by przeznaczyć na ratowanie kocich bied w potrzebie![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości