Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 04, 2011 12:06 Re: Pamiętam..(*)..zwycięstwo nad grzybem!SORIA w ds! dlug 400zł

No tak, inny żwir i fakt, że to W-wa robią swoje.
Ale przynajmniej jakieś plusy z życia na prowincji są :wink:
A tak przy okazji, to faktycznie - muszę do Jus zajrzeć.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 04, 2011 22:03 Re: Kubus w ds!zdrowe torpedy szukaja domu-SORIA w ds! dlug400zł

Erin-proszę-napisz swoje koszty szczegółowo.
bo ja też właśnie liczyłam i wyszło mi 101,10zł/1kot,a też używam peletu.
daję mokre i suche-zakupy robię tylko w zooplusie i u Jus,zależy co tańsze.
co mogę jeszcze zrobić-może jak napiszesz to mnie olśni :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lis 05, 2011 1:36 Re: Kubus w ds!zdrowe torpedy szukaja domu-SORIA w ds! dlug400zł

A tak wrzucę kilka fotek, z dedykacją od Sorii, klonika mamy, dla cichej Wielbicielki - Podczytywaczki :D

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

A tu polowanie na kursor...tak mam za każdym razem, gdy usiądę przed komputerem... :?

Obrazek Obrazek
ewentualnie jeszcze jest wersja skoku na monitor zza moich pleców :evil:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lis 05, 2011 21:22 Re: Kubus w ds!zdrowe torpedy szukaja domu-SORIA w ds! dlug400zł

Pani załatwiła transport samochodowy i lordówa Pico pojedzie jutro do ds około południa :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lis 05, 2011 22:21 Re: Kubus w ds!zdrowe torpedy szukaja domu-SORIA w ds! dlug400zł

Ale fajnie z tym kursorem :lol: Chociaż pewnie uciążliwie ;)
:ok: Za Pico.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Sob lis 05, 2011 22:23 Re: Kubus w ds!zdrowe torpedy szukaja domu-SORIA w ds! dlug400zł

Marzenia11 pisze:Pani załatwiła transport samochodowy i lordówa Pico pojedzie jutro do ds około południa :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

oby juz na stałe :ok: :ok: :ok:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie lis 06, 2011 10:42 Re: Kubus w ds!zdrowe torpedy szukaja domu-SORIA w ds! dlug400zł

Axa76 pisze:Ale fajnie z tym kursorem :lol: Chociaż pewnie uciążliwie ;)
:ok: Za Pico.

O, baaardzo. :evil: :D

Marzenia11

Post » Nie lis 06, 2011 10:42 Re: Kubus w ds!zdrowe torpedy szukaja domu-SORIA w ds! dlug400zł

Karolek(ona) pisze:
Marzenia11 pisze:Pani załatwiła transport samochodowy i lordówa Pico pojedzie jutro do ds około południa :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

oby juz na stałe :ok: :ok: :ok:

Oby! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
już niedługo wyjeżdża więc wracam do łóżka na ostatnie przytulanki... :cry:

Marzenia11

Post » Nie lis 06, 2011 11:55 Re: Kubus w ds!zdrowe torpedy szukaja domu-SORIA w ds! dlug400zł

Pico jedzie ok. 15.

Marzenia11

Post » Nie lis 06, 2011 13:28 Re: Kubus w ds!zdrowe torpedy szukaja domu-SORIA w ds! dlug400zł

Pico wcale nie chce się poprzytulać ani głaskać - od rana szaleje z krociutką przerwa na sen na klawiaturze, oczywiście.

A oto zaległa, sprzed tygodnia, fotorelacja czyli Soria w DS :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
nie było latwo robić zdjęcia, bo ciemnawo no i Soriaczek ruchliwy bardzo :D kochany szkrab.

Marzenia11

Post » Nie lis 06, 2011 17:03 Re: Kubus w ds!zdrowe torpedy szukaja domu-SORIA w ds! dlug400zł

Pico pojechała w końcu o 16.11... :cry: :cry: :cry:
Utuliłam kotunię a ona miauknęła cichutko. Kochany pyszczek... popłakałam sobie trochę...
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie lis 06, 2011 21:03 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug400zł

a już się bałam że jej nie wydasz...

Pikuniu :1luvu: -szczęścia i dłuuugiego życia w nowym domku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lis 06, 2011 21:43 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug400zł

smarti pisze:a już się bałam że jej nie wydasz...

przyznam szczerze, że nie polubiłam tej pani zbytnio, na szczęście mam pewność, ze się kotem zaopiekuje jak trzeba. Może więc Twoje obawy były jakims wyczuciem mnie :wink:

Marzenia11

Post » Nie lis 06, 2011 22:05 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug400zł

Everest :D
Obrazek
Picunia :D :cry:
Obrazek
Łóżkowe okłady z kotów
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

PICO :D

Obrazek

Marzenia11

Post » Nie lis 06, 2011 22:29 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug400zł

To ile Torped u Ciebie jeszcze zostało? Troszkę się pogubiłam :oops:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]