Moje cuda-rezydenci + 2 tymczasy czyli moje 13 kotów

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 04, 2011 16:26 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pt lis 04, 2011 16:55 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

To nie do opisania co niektórzy zrobią by kotów się pozbyć :( Przy okazjii i ludzi trują :evil:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lis 04, 2011 21:45 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

znalazłam :!: :!: :!: jestem, będę śledzić :ok:
ależ piękne kociaki :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Pt lis 04, 2011 21:49 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

Porobię nowe fotki jak będę mieć już telefon. Zwłaszcza jak Śnieżka przeszkadza mi w pisaniu łapiąc wszystkie ruszające się uśmieszki czy śledząc kursor :ryk:

To nie do opisania co niektórzy zrobią by kotów się pozbyć :( Przy okazjii i ludzi trują :evil:

Myślę,że ona tego nie przewidziała,że może dojść do czegoś takiego. Tacy ludzie nie przewidują konsekwencji swoich poczynań
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pt lis 04, 2011 21:53 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

Tacy ludzie czują się bezkarni. :evil:
Nie obrażając niczyich uczuć religijnych, to pewnie co niedziela sąsiadka we mszy świętej uczestniczy i ma się za pierwszą sprawiedliwą. :evil:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt lis 04, 2011 21:57 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

Lilianna J-wie pisze:Porobię nowe fotki jak będę mieć już telefon. Zwłaszcza jak Śnieżka przeszkadza mi w pisaniu łapiąc wszystkie ruszające się uśmieszki czy śledząc kursor :ryk:

Myślę,że ona tego nie przewidziała,że może dojść do czegoś takiego. Tacy ludzie nie przewidują konsekwencji swoich poczynań

Przerąbane mieć taką sąsiadkę :( ja mieszkam w wieżowcu i na parterze jest jeden taki,którego karmicielka z bloku podejrzewała że w piwnicy załatwił koty czymś na szczury,sąsiadki ojciec jednego kota musiał dobić :cry: :cry: :cry: a one były takie ufne i podchodziły do wszystkich wchodzących do klatki schodowej.Niestety dowodów nie było.To było sporo lat temu,a teraz zakaz na koty w piwnicy jest :evil: i w stropianowych budkach pod blokiem śpią.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lis 04, 2011 21:59 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

Już nie :mrgreen: Odkąd ksiądz chodząc po kolędzie, usiłował ją pouczyć,że męża trzeba szanować, dbać i takie tam.. Dodam,że z mężem żyją obok siebie już od ładnych kilkunastu lat

A bezkarna czuje się też dlatego,że jej najmłodsza córka jest policjantką w Gorzowie Wlkp. I nasza policja nawet nie reaguje, gdy o nią chodzi tak szczerze mówiąc. Co dla mnie wydaje się chore :evil:

U mnie o budkach pod blokiem nawet nie może być mowy. Spółdzielnia by się nie zgodziła, poza tym zaraz byłyby zniszczone, dlatego zleciłam zrobienie im pawlacza w swojej piwnicy co też jest złe i wiecznie komuś przeszkadza
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pt lis 04, 2011 22:06 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

Lilianna J-wie pisze:Już nie :mrgreen: Odkąd ksiądz chodząc po kolędzie, usiłował ją pouczyć,że męża trzeba szanować, dbać i takie tam.. Dodam,że z mężem żyją obok siebie już od ładnych kilkunastu lat

A bezkarna czuje się też dlatego,że jej najmłodsza córka jest policjantką w Gorzowie Wlkp. I nasza policja nawet nie reaguje, gdy o nią chodzi tak szczerze mówiąc. Co dla mnie wydaje się chore :evil:

U mnie o budkach pod blokiem nawet nie może być mowy. Spółdzielnia by się nie zgodziła, poza tym zaraz byłyby zniszczone, dlatego zleciłam zrobienie im pawlacza w swojej piwnicy co też jest złe i wiecznie komuś przeszkadza

U nas by się nie zgodzili by tak zrobić bo ciepło im ucieka :evil: a podzielników nie ma (dla mnie to dobrze) okienka są tylko na korytarze i zalało zresztą piwnice że grzyb nie daje oddychać.Budki?Nie pytaliśmy tylko jedną my postawiliśmy,a drugą ulepszoną bo większą sąsiad postawił.Taka sama bo ta była na jednego kota,a dwa to na siłę jakoś weszły.Dach oklejony papą,zdejmowany by móc posprzątać.Sąsiad i sąsiadka karmią regularnie.Dobre i to.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lis 04, 2011 22:08 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

.Dach oklejony papą,zdejmowany by móc posprzątać.

Takie drewniane 3 budki piętrowe poszły na jedno osiedle, bo na innych administracja nie wydała zgody
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pt lis 04, 2011 22:11 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

Lilianna J-wie pisze:
.Dach oklejony papą,zdejmowany by móc posprzątać.

Takie drewniane 3 budki piętrowe poszły na jedno osiedle, bo na innych administracja nie wydała zgody

U nas wisiała ulotka ze spółdzielni "koty karmić tylko na dworze i nie wpuszczać do piwnicy"
Kosili trawę i trochę uszkodzili tą od nas :x Krzaki je dość skutecznie ukrywają,ale zimą widać i każdy wie że tam koty mieszkają.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lis 04, 2011 22:13 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

Ja nawet krzaków nie mam wokół bloku, bo ten żywopłot z głogu nawet nie zasługuje na taką nazwę
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pt lis 04, 2011 22:16 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

Lilianna J-wie pisze:Ja nawet krzaków nie mam wokół bloku, bo ten żywopłot z głogu nawet nie zasługuje na taką nazwę

I tak dzieciaki jak jest ciepło tam wchodzą i koty płoszą bo są dzikie (dzieci też :mrgreen: )
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lis 04, 2011 22:24 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

Moich za dnia nie widać :mrgreen:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pt lis 04, 2011 23:04 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

Lilianna J-wie pisze:Moich za dnia nie widać :mrgreen:

Te to raniutko i jak jest już ciemno :)
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lis 05, 2011 17:54 Re: Moje cuda- nowe fotki :)

8)
Ostatnio edytowano Nie gru 18, 2011 18:01 przez elag., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

elag.

Od: Pt wrz 16, 2011 19:27

[poprzednia][następna]